Vauhtifarmi Paintball ja polttaripaketti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vauhtifarmi

Paintball, polttaripaketti, sauna ja juhlatila - Vauhtifarmi tarjoaa kaiken oleelliset toimintaa janoavan kaveriporukan illanviettoon ja hienostuneisiin juhliin. Selaa alta valikoima ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt!
Happens - Vauhtifarmi Paintball polttaripaketti

Paintball

Paintball eli värikuulasota on erinomainen aktiviteetti polttariseurueelle tai työporukalle tykypäivän aktiviteetiksi. Kuulat saattaa hieman kirpaista, mutta ovat kuitenkin vaarattomia!
Lue lisää
Happens - Vauhtifarmi paintball

Polttaripaketti

Paintballin lisäksi polttaripaketti sisältää mm. varjoliitoa, jousiammuntaa, lounasta, kuplafutista ja mikä tärkein, juomatauon. Järjestäkää juhlakalulle ikimuistoinen päivä täynnä toimintaa!
Lue lisää
Happens - Vauhtifarmi polttaripaketti paintball

Saunatilat

Vauhtifarmin toiminnalliset elämykset vaativat laadukkaan rentoutumisen adrenaliinin täyteisen päivän jälkeen. Vuokratkaa sauna uima-altaalla tai poreammeella ja nauttikaa ihan viimeiseen hetkeen asti hemmottelusta!
Varaa sauna
Happens - vauhtifarmi saunatila

Juhlatila

Jos olet järjestämässä juhlia, löytyy Vauhtifarmilta siihenkin ratkaisu. Kaunis ja klassinen juhlatila terassilla sopii juhlaan kuin juhlaan ja löytyy mahdollisuus jopa omaan baariin.
Juhlia järjestämään
Happens - vauhtifarmi juhlatila

Löytyikö etsimäsi?

Jos et löytänyt tältä sivulta etsimääsi, kokeile alla olevaa hakupalkkia. Sen avulla löydät juuri sen mitä olet etsimässä ja hieman enemmän. Voit myös klikkailla seuraavia sanoja, joista saatat löytää haluamasi kategorian: Elämykset, Saunatilat, Juhlatilat, Polttarit, Häät, Inspiraatiota juhliin, Pitopalvelut.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme