Häät suunnitteilla? Meiltä tilat, tarjoilut ja ohjelmaa - Happens.fi

Häät

Unelmoitko täydellisistä häistä? Tulit oikeaan paikkaan, sillä me autamme sinua saavuttamaan sen! Sivuiltamme löydät kaikki juhlatilat, pitopalvelut ja ohjelmanumerot täydellisiä häitä varten, jotta sinä voit keskittyä puolisoosi ja itse juhlimiseen! Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt muutamalla klikkauksella ja aloita matka kohti elämäsi tärkeintä päivää!
Happens häät hääkimppu hääjuhlat

Häät – voiko kauniimpaa juhlaa olla? Tässä rakkauden juhlassa tila luo tunnelman. Upea tila on itsessään mieletön koriste. Usein hääjuhlan suunnittelu aloitetaan paikan valinnalla. Hääpaikan valinta määrittää paljon, niin tunnelman, sijainnin kuin vierasmäärän suhteen. Kun siis löydät sen oikean juhlatilan, huuda “Tahdon” ja lukitse elämäsi juhlan miljöö. Suosituimmat hääpaikat varataan kesälauantaille jo vuosia ennen eli aloita suunnittelu hyvissä ajoin, ettei unelmiesi juhlatila mene ohi suun. Kun tila on valittu voit aloittaa sopivan pitopalvelun etsinnän!

Perinteistä vai persoonallista?

Tila vaikuttaa hääjuhlien tunnelmaan vahvasti. Mieti teitä parina ja millaiset häät haluatte järjestää. Ehkä maalaisromanttiset latohäät, häät luonnon keskellä, urbaanit ja intiimit city-häät tai glamour-henkiset hotellihäät? Tyylejä on yhtä monta kuin parejakin.

Kuinka löytää oikea hääpaikka?

Paikan valinnassa on hyvä kuunnella sydämen lisäksi lompakon huutoa. Jokaiseen budjettiin löytyy kyllä unelmien lokaatio. Tilavuokraa ei kannata tuijottaa pakonomaisesti, sillä hääjuhlan hintaan vaikuttaa moni tekijä. Kokonaishintaan vaikuttaa muun muassa juhlatilan sijainti, koko, varustetaso ja tarjoilut. Budjetin lisäksi on tärkeää huomioida vierasmäärä. Laskepa siis sinun sekä puolisosi läheiset mahdollisine aveceineen ja perheineen. Jokaiset häät ovat parin näköiset eli vieraita voi olla vain muutamasta tuhanteen asti. Vierasmäärä onkin tärkeimpiä kriteerejä. Liian pieni juhlatila ei vain isommaksi muutu, etkä halua vieraiden istuvan kuin sillit sumpussa.

Sijainti, sijainti, sijainti.

Tätä ei voi unohtaa! Mikäli haluat vieraiden siirtyvän jo valitusta vihkikirkosta helposti ja nopeasti, rajaa tämä tilojen määrää. Voit myös järjestää vieraille kuljetuksen tai organisoida kyydin. Tarkista, onko hääpaikalla tarpeeksi pysäköintitilaa. Hääpaikalla vihkiminen on noussut vuosien myötä yhä suositummaksi tavaksi, eipä tarvitse ainakaan siirtymistä stressata! Hääpaikalle voi myös jossain tapauksissa majoittua. Aika ihana ajatus herätä häävieraiden kanssa yhteiselle brunssille ja muistella hääpäivän tapahtumia aamuauringosta nauttien.

Anna pitopalvelun hoitaa tarjoilu

Häät ovat se juhla, johon kannattaa palkata pitopalvelun ammattilaiset hoitamaan kokkailu, tarjoilu ja astiat. Silloin hääparin (tai kaason) ei tarvitse stressata sen puolen asioista lainkaan vaan antaa pitopalvelun hoitaa. Pitopalveluita on monenlaisia, joten lähetä tarjouspyyntö useille, jotta löydät teille parhaan menun ja saat osviittaa hintatasosta.
Happens pitopalvelu häät

Kattaus kuntoon

Kattaus häissä asettaa tunnelman heti kun vieras näkee pienetkin yksityiskohdat. Väriteemaan sopivat kankaiset lautasliinat tuovat arvokkuutta, yksilöllinen menu kertoo suuresta panostuksesta ja kukat ovat kattauksen sydän. Keskustele unelmiesi kattauksesta valitsemasi pitopalvelun kanssa, sillä heillä on vuosien kokemus sillä saralla.
Happens häät hääkattaus sininen

Minkälainen menu kiinnostaisi?

Ruokailu on jokaisen juhlan odotettu osuus. Mieti siis, mitä vaatimuksia sinulla on tämän suhteen hääpaikalle. Haluatko tuoda juomat itse ja tilata cateringin vai saada kaiken avaimet käteen -totetuksella? Cateringia tai omia ruokia tuodessa on hyvä huomioida, löytyykö tiloista keittiö, mahdollisuus lämmittää ruokia, astiat ja ruokailuvälineet. Catering-palvelun tarjoajat ovat kuitenkin kovan luokan ammattilaisia, eli heidän kauttaan moni asia on helppo hankkia! Moni miettiikin päivän menun tarkasti, mutta unohtaa yöhön asti tanssivat juhlijat. Yöpalaksi voi hankkia mitä vain omien mieltymysten mukaan, kuten pitsaa, tapaksia tai hodarikärryn. Kuten kaikessa teidän häihin liittyvässä, tyyli on täysin vapaa!

Nyt on mietitty niin vieraslistaa, menua, sijaintia kuin rahatilannettakin, on jo aika siirtyä fiilistelemään! Kun päivä on päätetty ja juhlatila varattu, on vieraita hyvä infota “save the date” -viestein tai -kirjein. Varsinaiset kutsut lisätietoineen voitte lähettää lähempänä hääpäivää. Sitten vain jännäämään ihanaa päivää! Aivan ihania häitä – muistakaa myös nauttia hääpäivän suunnittelusta, joka on mieletön matka itsessään.