Häät - Häät suunnittelu, häätilat ja inspiraatiota - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Häät

Unelmoitko täydellisistä häistä? Tulit oikeaan paikkaan, sillä me autamme sinua saavuttamaan sen! Sivuiltamme löydät kaikki juhlatilat, pitopalvelut ja ohjelmanumerot täydellisiä häitä varten, jotta sinä voit keskittyä puolisoosi ja itse juhlimiseen! Lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt muutamalla klikkauksella ja aloita matka kohti elämäsi tärkeintä päivää!
Happens häät hääkimppu hääjuhlat

Häissä on niin ihanaa!

Voiko kauniimpaa juhlaa edes olla? Tässä rakkauden juhlassa on monta herkistävää tekijää, eikä vähäisempänä tunnelmaa luova tila, jonka etsimisestä lähdetään liikkeelle. Upea tila on itsessään mieletön koriste ja usein häiden suunnittelu aloitetaan paikan valinnalla. Hääpaikan valinta määrittää paljon, niin tunnelman, sijainnin kuin vierasmäärän suhteen. Kun siis löydät sen oikean juhlatilan, huuda “Tahdon” ja lukitse elämäsi juhlan miljöö. Suosituimmat tilat varataan kesälauantaille jo vuosia ennen eli aloita suunnittelu hyvissä ajoin, ettei unelmiesi juhlatila mene ohi suun. Tässä muutamia suosituksiamme:

Häät Helsingissä? Katso häät Helsinki tai esimerkiksi Talin Kartano, Kafé Koma, Hotel Katajanokan Kirkko sekä Hotel Rantapuiston Juhlakerros. Mikäli tarkoituksena on järjestää häät Uusimaalla, katso myös häät Espoossa ja Vantaalla.

Maalaisromanttiset häät koristeluineen? Tutustu Backbyn Kartanon Vaunuvajaan! Omat maalaisromanttiset koristelut voit tuoda esimerkiksi Liedon Vanhalinnan Puimalaan.

Jos häät Suomenlinnassa kiinnostaa, tilana voisi toimia esimerkiksi Pirunkirkon juhlasali. Muita suosittuja hääpaikkoja palvelussamme ovat mm. Agroksenmäen Holvikellari, Fiskarsin Ruukki, Billnäsin Ruukki, Bodomin Kartano sekä Hirvihaaran Kartano.

Tila häihin – perinteistä vai persoonallista?