Järjestä täydelliset häät - Happens

Häät

Laita tapahtumaan ja keskity rakastumaan. Maalaisromantiikkaa vai modernia twistiä? Karkkibuffet vai drinkkibaari? You make it HAPPEN. Tutustu vaihtoehtoihin ja järjestä elämäsi häät.
WE MAKE IT HAPPEN

Häät – voiko kauniimpaa juhlaa olla? Tässä rakkauden juhlassa tila luo tunnelman. Upea tila on itsessään mieletön koriste. Usein hääjuhlan suunnittelu aloitetaan paikan valinnalla. Hääpaikan valinta määrittää paljon, niin tunnelman, sijainnin kuin vierasmäärän suhteen. Kun siis löydät sen oikean, huuda “Tahdon” ja lukita elämäsi juhlan miljöö. Suosituimmat hääpaikat varataan kesälauantaille jo vuosia ennen eli tässä pelissä ei kannata jäädä kalkkiviivoille.

Perinteistä vai persoonallista?

Tila vaikuttaa hääjuhlien tunnelmaan vahvasti. Mieti teitä parina ja millaiset häät haluatte järjestää. Ehkä maalaisromanttiset latohäät, häät luonnon keskellä, urbaanit ja intiimit city-häät tai glamour-henkiset hotellihäät? Tyylejä on yhtä monta kuin parejakin.

Kuinka löytää oikea hääpaikka?

Paikan valinnassa on hyvä kuunnella sydämen lisäksi lompakon huutoa. Jokaiseen budjettiin löytyy kyllä sopiva miljöö. Tilavuokraa ei kannata tuijottaa pakonomaisesti, sillä hääjuhlan hintaan vaikuttaa moni tekijä. Kokonaishintaan vaikuttaa muun muassa juhlatilan sijainti, koko, varustetaso ja tarjoilut. Budjetin lisäksi on tärkeää huomioida vierasmäärä. Laskepa siis sinun sekä puolisosi läheiset mahdollisine aveceineen ja perheineen. Jokaiset häät ovat parin näköiset eli vieraita voi olla vain muutamasta tuhanteen asti. Vierasmäärä onkin tärkeimpiä kriteerejä. Liian pieni juhlatila ei vain isommaksi muutu, etkä halua vieraiden istuvan kuin sillit sumpussa.

Sijainti, sijainti, sijainti.

Tätä ei voi unohtaa! Mikäli haluat vieraiden siirtyvän jo valitusta vihkikirkosta helposti ja nopeasti, rajaa tämä tilojen määrää. Voit myös järjestää vieraille kuljetuksen tai organisoida kyydin. Tarkista, onko hääpaikalla tarpeeksi pysäköintitilaa. Hääpaikalla vihkiminen on noussut vuosien myötä yhä suositummaksi tavaksi, eipä tarvitse ainakaan siirtymistä stressata! Hääpaikalle voi myös jossain tapauksissa majoittua. Aika ihana ajatus herätä häävieraiden kanssa yhteiselle brunssille ja muistella hääpäivän tapahtumia aamuauringosta nauttien.

Kauniit koristeet kruunaavat tilan

Kaikilla on myös eri mieltymys koristeiden suhteen. Osalle pareista itse miljöö on koriste kerrakseen ja osa taas tuo koristeita sekä kukkia paikalle kaksin käsin. Mieti siis, miten miljöötä voidaan muokata valoin, värein ja koristein. Inspiraatiota saat niin Instagramin kuin Pinterestinkin syövereistä. Perinteisten kukkien sijaan löytyykin huikeita ratkaisuja esimerkiksi neon-valoista tai ilmapalloista askarreltuina. Varoitamme, hääkoristeshoppailuun jää pahasti koukkuun!
näyttää kuva 1

Hauskat bileet ja railakkaat jatkot

Kuten kaikissa tapahtumissa, valot ja äänentoisto ovat tärkeitä. Moni häätila tarjoaakin näiden suhteen huikeaa ammattiosaamista, jota todella suosittelemme hyödyntämään. Upeat valot ja äänentoisto takaavat tanssilattialla tamppaamisen yön pikkutunneille asti. Juhlatilaa varattaessa kannattaakin miettiä jo jatkosuunnitelma hääväelle. Mikäli juhlat loppuvat aikaisin, vieraat kannattaa ohjata ennalta valittuun yökerhoon jatkamaan rientoja.
näyttää kuva

Ruokapuoli timanttiseen kuntoon

Ruokailu on jokaisen juhlan odotettu osuus. Mieti siis, mitä vaatimuksia sinulla on tämän suhteen hääpaikalle. Haluatko tuoda juomat itse ja tilata cateringin vai saada kaiken avaimet käteen -totetuksella? Cateringia tai omia ruokia tuodessa on hyvä huomioida, löytyykö tiloista keittiö, mahdollisuus lämmittää ruokia, astiat ja ruokailuvälineet. Catering-palvelun tarjoajat ovat kuitenkin kovan luokan ammattilaisia, eli heidän kauttaan moni asia on helppo hankkia! Moni miettiikin päivän menun tarkasti, mutta unohtaa yöhön asti tanssivat juhlijat. Yöpalaksi voi hankkia mitä vain omien mieltymysten mukaan, kuten pitsaa, tapaksia tai hodarikärryn. Kuten kaikessa teidän häihin liittyvässä, tyyli on täysin vapaa!

Nyt on mietitty niin vieraslistaa, menua, sijaintia kuin rahatilannettakin, on jo aika siirtyä fiilistelemään! Kun päivä on päätetty ja juhlatila varattu, on vieraita hyvä infota “save the date” -viestein tai -kirjein. Varsinaiset kutsut lisätietoineen voitte lähettää lähempänä hääpäivää. Sitten vain jännäämään ihanaa päivää! Aivan ihania häitä – muistakaa myös nauttia hääpäivän suunnittelusta, joka on mieletön matka itsessään.