Hääpaikat Vantaa - Löydä unelmiesi juhlatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hääpaikat Vantaa

Häät tiedossa Vantaalla? Tulit oikeaan paikkaan, sillä häiden suunnittelu alkaa hääpaikan valinnasta. Alta löydät kaikki häille sopivat juhlatilat ja pystyt lähettämään ilmaisia tarjouspyyntöjä kiinnostavimmille kohteille.
Happens Häät Hääpaikat Vantaaa - Nygårds Juhlatila ja kokoustila

Vantaalta löytyy monia erilaista tunnelmaa huokuvia hääpaikkoja. Happensin kautta etsit suosikkisi ja lähetät kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä! Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä vai jotain ihan muuta? Tuleva puoliso on jo löytynyt, joten eiköhän teille unelmien hääpaikkakin löydetä! Hääpaikassa tärkeimmät kriteerit liittyvät kuitenkin vain visuaalisuuteen, käytännöllisyyteen ja sijaintiin. Puolison valintaan liittyi todennäköisesti huomattavasti useampi ja syvällisempi seikka.

Joko olet rakentanut selkeän vision Pinterest -boardisi perusteella? Törmäsitkö Instagramissa vanhan luokkakaverisi upeaan häävideoon? Inspiraatiota pursuaa joka tuutista ja ehkä jo tiedättekin, minkälainen täydellinen hääpaikkanne tulee olemaan. Mikäli olette paikan suhteen vasta alkutaipaleella, saatatte kaivata muutamia vinkkejä ja ideoita.

Näin onnistut!

Häitä järjestäessä tulee varmasti rustailtua muistilista, jos toinenkin. Tehtävälistalta löytyy kaikki cateringin kilpailutuksesta kaason mekon suunnitteluun. Hääpaikan valinta lienee to-do-listan kärkipäässä, ja me olemmekin koonneet sinulle muutaman vinkin täydellisen juhlatilan etsimistä helpottamaan. Laita siis kynä hetkeksi sivuun ja ota Happensin pointit haltuun!

  • Budjetin päättäminen. Kun lähtee miettimään vaihtoehtoja hääpaikan suhteen, on budjetin miettiminen tärkeää. Etukäteen määritellyt raamit auttavat aina etsimisessä ja käsitys siitä, kuinka paljon on valmis maksamaan juhlatilasta, rajaa pois turhaa selailua. Toki voihan sitä välillä vähän unelmoidakin!
  • Vierasmäärä. Jotkut viettävät häitään vain lähipiirin kesken ja osa kutsuu rakkautta todistamaan kaikki tutut ala-asteen bestiksestä entiseen esimieheen (koska hänkin aikoinaan kutsui sinut). Näistä ensimmäisessä skenaariossa intiimi hääpaikka toimii paremmin kuin hyvin, kun taas jälkimmäisessä ballroom ja sadan henkilön terassi lienee väistämätön vaihtoehto.
  • Sijainti. Hyvien kulkuyhteyksien varrella vai yksityisessä huvilassa luonnon helmassa? Muista miettiä sijaintia myös vieraiden kuljetus- ja majoitustarpeiden kannalta!
  • Häiden teema. Perinteinen, persoonallinen vai perinteinen persoonallisella twistillä? Vaikka koristeluilla ja somistusten värimaailmalla voi muuttaa hääpaikan tunnelmaa helposti, ei kukkakimppu luo tehdashalliin vielä metsän tunnelmaa. Hulppea sali ja kimaltava kattokruunu vai vanha parketti ja kauniit maalaukset? Te päätätte!
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, kaksi tärkeää pointtia: käy katsomassa tiloja paikan päällä ja varaa tila heti, kun sopiva löytyy! Kun olet ajoissa liikkeellä, et joudu muuttamaan suunnitelmia siksi, että hääpaikan ehtii varata joku muu.
Juhlatilat Vantaalla

Jos seremonia vietetään kirkossa (tai muualla) ja juhliminen tapahtuu juhlatilassa, niin tässä vaihtoehdot sille. Selaa tilat koon mukaan ja mieti mitä muuta juhlatilan yhteyteen voisi ynnätä - esimerkiksi mahdollisuuden keilaamiselle tai pääsyn kylpylään.

Ken häärumbaan ryhtyy

Hääpaikan koristelusta saattaa koitua melkoinen projekti. Ennen kuin tilaat viiden metrin korkuisen jääveistoksen tai aidoista ruusuista sommitellun valokuvausseinän, mieti, saisiko riittävän tunnelman luotoa näillä perusjutuilla: valot, kynttilät, kukka-asetelmat ja itsetehdyt nimikyltit.
Happens häät hääkattaus sininen

– se täysillä nauttikoon!

Hääpaikassa juhlitaan parhaillaan aamuun asti. Kun tanssiin ryhtyvät kaikki isoisästä kummitätiin, on melu ja meininki taattu! Pelaillaanko alkuillasta tietovisaa vai joutuuko sulhanen valmistelemaan yllätysnumeron? Päättyykö ilta raikuvaan yhteislauluun? Hääpaikalla on tärkeä olla paitsi vaadittava tila ja tekniikka erilaista ohjelmaa varten, myös mahdollisuus jatkaa iltaa tarpeen vaatiessa huoletta pidempään!
Happens sali joutsela

Viimeinen silaus lisäpalveluista

Kun valitset hääpaikkaa, muista tarkistaa, saako tilaan tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Jos kyllä, varaa catering Happensin kautta! Valikoimastamme löydät useita pitopalveluita, jotka toimittavat Vantaan alueelle herkulliset häämenut. Kakuista alkuruokiin, juhlabuffeteista yöpaloihin, unelmienne hääpaikan viimeistelee näyttävä ja maittava tarjoilupöytä!

 

Tarvitaanko lava livebändille vai toimiiko DJ:nä sulhasen bestman? Tarjoillaanko ruoka yhdestä buffetista vai haluatteko erikseen sekä jälkiruokanurkkauksen että pikkutuntien hodaribaarin? Vieraat pyöreisiin vai pitkiin pöytiin? Täydellinen hääpaikka rakentuu pienistä yksityiskohdista. Siis vaihtoehtoja selailemaan ja ideoimaan! Jos et tältä sivulta löydä etsimääsi, tsekkaa alta löytyvät linkit:

Vuokratilat Vantaa | Aktiviteetit | Catering | Häät | Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Turku | Häämenu | Pitopalvelu | Juhlatilat

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme