Hääpaikat - Tilat unelmienne häihin - Happens.fi

Hääpaikat

Hääpaikka hakusessa? Saavuit oikeaan paikkaan! Haluatko maalaisromantiikkaa vai modernia twistiä? Merimaisemaan vai kaupungin sykkeeseen? Tutustu vaihtoehtoihin, lähetä helposti ilmaisia tarjouspyyntöjä ja aloita matkasi kohti unelmiesi häitä!
Happens hääpaikka häät hääjuhlat

Häämöttävätkö häät horisontissa? Elät yhtä elämäsi ihanimmista ja romanttisimmista ajoista. Kun olet onnistunut löytämään täydellisen kumppanin koko loppuelämäksesi, on aika siirtyä häiden toisiksi suurimpaan tehtävään – oikean hääpaikan valitsemiseen. Unelmien puolison lisäksi varmista, että pääset sanomaan ”tahdon” myös unelmiesi hääpaikalle. Lupaamme, että tulet rakastumaan juhlatiloihimme koko sydämelläsi!

Täydellisen hääpaikan löytämisestä helppoa

 Jos unelmien hääpaikka ei ole jo ollut haavelistalla vuosia, voi etsintä pahimmillaan tuntua loputtomalta suolta. Vaihtoehtoja on loputtomasti, ja mielikuvitus lähtee helposti laukkaamaan. Merelliset rantahäät vai kodikkaat latohäät? Kuninkaallisen elegantit kartanohäät vai rento illanvietto ravintolassa? Oletko sittenkään yhtään varma siitä, mitä haluat? Anna meidän auttaa ja pääsette ratsastamaan rakkaasi kanssa urakan jälkeiseen auringonnousuun nopeammin kuin tiedättekään!

Lista hääpaikan metsästäjälle

Täydellisen hääpaikan etsinnässä liikkeelle kannattaa lähteä isoista linjoista. Tätä listaa seuraamalla löydätte juuri teille parhaiten sopivan hääpaikan, jossa viettää yhtä elämän parhaimmista päivistä:

  • Asettakaa budjetti. Miettikää yhdessä, paljonko olette valmiita maksamaan hääpaikasta. Budjetissa voi olla hieman joustovaraa, mutta on hyvä sopia juhlatilaan käytettävästä summasta etukäteen mahdollisimman tarkasti. Mikään ei ole kurjempaa, kun löytää upea juhlapaikka, joka on täysin yli budjetin!
  • Laskekaa vieraiden määrä. Hääpaikkaa valitessa on tärkeää olla jonkinlainen käsitys siitä, kuinka monta vierasta paikalle saapuu. Järjestetäänkö intiimi juhla lähimmille vai vuosisadan suurimmat bileet koko suvulle ja kaveripiirille? Rakkauden juhlassakaan ei ole kovin mukavaa joutua istumaan sylikkäin, tai päinvastoin, budjetin tuhlaaminen tyhjyyttä ammottavaan juhlatilaan voi tuntua haaskaukselta.
  • Päättäkää alustava sijainti. Juhlitteko kotipaikkakunnallanne, vai tanssitaanko häitä toisella puolella Suomea? Vai kenties ulkomailla? Mistäpäin vieraat kummankin suvun puolelta ovat saapumassa juhlaan? Onko saapuminen helppoa vieraille?
  • Miettikää häiden teemaa ja ohjelmaa. Tilasta voi muokata oman näköisen koristeilla, mutta raamit ovat kuitenkin jo olemassa. Urbaania fiiilistä tuskin kannataa pakottaa metsän keskelle, kun taas maalaisromantiikkaa voi olla haastavaa luoda tyylikkään moderniin tehdashalliin. Muista hyödyntää Instagramia ja Pinterestiä ja hakea inspiraatiota!
  • Käykää katsomassa vaihtoehtoja. Löydettyäsi potentiaalisia häätiloja käy paikan päällä katsomassa ja fiilistelemässä paikkaa – näin saat aidomman käsityksen tunnelmasta. Etukäteen täydellisen ihanalta vaikuttanut hääpaikka ei välttämättä tunnukaan omalta tai juhlatila, joka ei vielä vakuuttanut kuvissa voikin hurmata täysin luonnossa!
  • Varatkaa unelmien hääpaikka! Löydettyänne upean tilan, joka on elämänne kauneimman juhlapäivän arvoinen kannattaa paikka lyödä lukkoon mahdollisimman nopeasti. Näin pääsette jatkamaan muun hääsuunnittelun pariin!
Rohkeasti omannäköinen hääpaikka

Hääpaikkoja löytyy ympäri Suomea jokaiseen makuun. Voimme taata, että valikoimastamme löytyy paikka jos toinenkin, joka saa sydämet sykkimään! Perinteistä vai persoonallista? Maanläheistä vai hulppeaa? Tehkää häistä rohkeasti oman näköisenne valitsemalla paikka, joka saa teidän uskomaan, toivomaan ja rakastamaan!

Upea hääpaikat parille kuin parille

Onko toiveissa ihana maalaisromanttinen tunnelma? Rennot häät järjestyvät sympaattisen juhlavassa ladossa luonnon lähellä. Vai viehättääkö merellinen fiilis enemmän? Saaristossa tai oikeassa laivassa rakkauden satamaan purjehtiminen sopii täydellisesti veden äärellä viihtyvälle pariskunnalle. Jos taas kesäisen kukkeus saa perhoset vatsanpohjaan, voi häät järjestää hehkeässä puutarhassa. Pimenevä kesäilta tuntuu ihanalta kynttilöiden ja lyhtyjen keskellä.
Happens hääpaikat fiskars puimala

Miettikää erilaisia vaihtoehtoja!

Entäpä jos löysitte unelmien häätilan, mutta kalenteri huutaa punaista jokaisena kesälauantaina? Tässäkin tapauksessa on vaihtoehtoja. Kesän keskellä viikonloput viedään käsistä, mutta upeita häitä voi järjestää ympäri vuotta. Miltä kuulostaisi tunnelmallisen hämärät syyshäät takkatulen ja anopin leipoman omenapiirakan äärellä tai kauniin kukkeat häät kevään kynnyksellä? Jos kesä on ajankohtana ehdoton, voitte miettiä myös perjantaihäitä, jotka ovat usein lauantaita edullisempia!
Happens hääpaikat Helsinki Ravintola Sipuli

Häät ovat todella juhlista ihanin, eikä maagista häähumua voi verrata mihinkään. Upean tilan avulla varmistat, että päivä on säkenöivä elämys alusta loppuun. Rakkautta ja suuria tunteita – tämä päivä muistetaan ikuisesti. I do, I do, I do!