Hotelli Hirvihaaran Kartano - Lasipaviljonki - Happens

Hotelli Hirvihaaran Kartano - Lasipaviljonki

Kartanonlenkki 56, 04680 Mäntsälä

50-300Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Hotelli Hirvihaaran Kartano - Lasipaviljonki

Tuulahdus eurooppalaista kartanotunnelmaa saavutetaan lasiseinien rautaristikoilla ja niiden läpi avautuvalla näkymällä kauniiseen ja hyvin hoidettuun puutarhaan. Oletko valmis lumoutumaan?

Suomen oloissa harvinainen uudisrakennuksemme istuu maisemaan aivan kuin se olisi siihen aina kuulunut. Lasipaviljongissa pidetään niin kokouksia, konferensseja, yritysjuhlia, koulutuksia, valmennuksia, häitä, juhlia kuin tuotelanseerauksiakin – ympäri vuoden.

Tämä lähes uskomattoman upea tapahtumapaikka vetää sisälleen jopa 300 vierasta ja lasien läpi hohkaava luonnollinen päivänvalo on valmis hurmaamaan heistä jokaisen. Lasia, lasia ja lasia… nimensä mukaisesti! Paviljongin yhteydessä koreilee Lasiterassi, joka on liikuteltavilla lasiseinillä ja lasisella katolla varustettu terassialue Lasipaviljongin ja kartanon päärakennuksen välissä. Mikäli olet vailla juhlapaikkaa vaikkapa häille tai muulle arvokkaammalle juhlatilaisuudelle, tämä yhdistelmä ei tule pettämään.

Tiloissamme ja tilojemme välillä liikkuminen on äärimmäisen sujuvaa. Lasipaviljongista liikut Kartanomme päärakennukseen maanalaista yhdyskäytävää pitkin, jolloin liikkuminen sisätiloissa onnistuu säällä kuin säällä, ja tämähän ei Suomessa ole ollenkaan hassumpi ominaisuus!

Lasipaviljongissa on juhlittu ja vietetty unhotumattomia hetkiä jo vuosien ajan! Täällä ensi kosketuksensa julkisuuteen ovat saaneet erilaisissa lanseeraustilaisuuksissa mm. Giorgio Armanin Sí -tuoksu, upeat Volvot ja Gugguun laadukkaat suomalaiset lastenvaatteet. Mikä paikka astua esiin! Lisäksi monet yritykset ja yhdistykset ovat palkinneet omia sankareitaan, uuden nimityksen saaneita tai erilaisten kilpailujen voittajia.

Tarjoilut

Keittiöpuutarhasta suoraan pöytään! Kartanomme keittiö täyttää aina tarjoiluihin kohdistuvat odotukset tyylillä, laadukkaasti ja persoonallisesti kartanon kiireettömässä tunnelmassa. Keittiössämme hyödynnetään itse kasvatettuja ja puhtaita kotimaassa tuotettuja raaka-aineita, unohtamatta paikallisten tuottajien erikoisuuksia. Saisiko siis olla lautasentäydeltä nykypäivän trendien ja perinteisen kartanoromantiikan herkullisia yhdistelmiä?

Varustelu

Lasipaviljonki on 230 m2 kokoinen tapahtumatila, jonka tekniseen varusteluun kuuluu mm. 2 kpl 85″ liikuteltavaa näyttöä sekä mikrofonit ja kaiutinjärjestelmä. Lisäksi juhlatilan käyttöön sisältyy valkoiset kankaiset pöytäliinat ja lautasliinat sekä mahdollisuus yöpyä upeissa kahden henkilön huoneissa.

Yhteystiedot

Kartanonlenkki 56, 04680 Mäntsälä

Hotelli Hirvihaaran Kartano myyntipalvelu

019 688 8255
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Tilaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti, kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Tarjoa vieraillesi mahdollisuus nauttia juhlista ja Kartanon tunnelmasta vielä seuraavankin päivänä!

  • Majoitus

On saunoja, on savusaunoja, ja sitten on vielä Hotelli Hirvihaaran Kartanon aito savusauna. Pehmeääkin pehmeämmät löylyt nousevat ylös löylyparvella sijaitseville lauteille, jossa aika pysähtyy ja mieli lepää. Kruunaa vieraidesi ikimuistoinen kokemus ja kutsu heidät aitoon suomalaiseen savusaunaan ennen tai jälkeen tilaisuutesi! Saunan lomassa voi rauhassa vilvoitella puuston suojassa olevalla terassilla ja löylyjen jälkeen voi myös pulahtaa Mustijokeen virkistäytymään.

  • Savusauna pukeutumistiloineen
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluSaunaSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hotelli Hirvihaaran Kartano

Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, konferensseille, virkistyspäiville, yritysjuhlille, häille sekä muille merkittäville päiville. Kartanolla on useita ainutlaatuisia kokoustiloja sekä lukuisia upeita juhlatiloja eri tapahtumille, oli kysessä sitten pieni tai suurempi kokoontuminen.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 72€ / hlö
Katso tarjoustiedot