Hotelli Hirvihaaran Kartano - Kokoustilat - Happens

Hotelli Hirvihaaran Kartano - Kokoustilat

Kartanonlenkki 56, 04680 Mäntsälä

10-30Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Hotelli Hirvihaaran Kartano - Kokoustilat

Vastaanota arvokas asiakkaasi Kartanomme upeassa ala-aulassa tervetuliaismaljan ja alkupuheen kera tai painele henkilökuntasi kanssa suoraan kokoustiloihin työntouhuun. Oli miten oli, Hotelli Hirvihaaran Kartanon puitteissa et joudu pettymään!

Hotelli Hirvihaaran Kartanolla järjestät onnistuneet kokoukset, kongressit ja koulutukset sekä pienille että suuremmillekin ryhmille. Kartanollamme on hulppean Lasipaviljongin lisäksi kuusi yksilöllistä kokoustilaa, jotka sopivat erinomaisesti niin intensiivisiin kehityspäiviin, arkisen rentoihin kokoustilaisuuksiin kuin tärkeisiin asiakastapaamisiinkin.

Pääsali

Kartanon päärakennuksen Pääsali tarjoaa juhlavan sekä valoisan tilan illallisille, kokouksille ja muille yksityistilaisuuksille. Sali sopii sekä kokous- että ravintolatilaksi ja istumajärjestyksen voi muokata tilaisuuteen sopivaksi olipa kyseessä sitten päiväkokous tai juhlava illallistilaisuus. Pöytämuodoista riippuen kokouskäytössä saliin mahtuu 20-30 henkilöä.

Takkasali

Takan äärellä syttyy ajatus, jos toinenkin! Päärakennuksemme Takkasalin ikkunoista avautuu näköala kartanon puutarhaan ja ohi virtaavalle joelle. Takkasali sopii kokouskäytössä 10-18 henkilön tilaisuuksille.

Laulusali

Ain laulaen työtäs tee! Laulusali on Kartanomme päätalon toisessa kerroksessa sijaitseva 20-30 henkilön kokoustila. Kokoustilasta on käynti suurelle parvekkeelle, josta voi ihastella näkymiä Kartanon puutarhaan ja ohi virtaavalle joelle. Happihyppely tekee varmasti terää ja yläsalissa voi puolestaan jatkaa rentoa seurustelua mukavasti sohvilla istuen. Laulusalin tekniseen varusteluun kuuluu mm. liikuteltava 75″ 4k televisio, digitaalinen fläppitaulu sekä webkamera ja mikrofonit etäkokouksiin.

Patruuna

Patruuna sali on päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 12 henkilön kokoustila. Tässä tunnelmallisessa kokoustilassa työskentely on täyttä tulitusta! Muokattavine pöytäjärjestelyineen tila sopii erinomaisesti monenlaisiin intiimeihin työskentely- ja neuvottelutilaisuuksiin. Tilan tekniseen varusteluun kuuluu mm. liikuteltava 75″ 4k televisio sekä kaksi fläppitaulua.

Ateljee

Jos Laulusalissa näkymiä ihastellaan suurelta parvekkeelta, niin Ateljeesta saatte puolestaan pääsyn Kartanon torniin ihailemaan hulppeita maisemia. Tässä kokoustilassa tuumasta toimeen startataan enintään 10 henkilön ryhmällä ja tilan varusteluun kuuluu mm. liikuteltava 45″ televisio sekä kaksi fläppitaulua.

Tennisklubi

Tennisklubilla pääsette kokoustamaan rauhallisessa miljöössä 100 metrin päässä Kartanon päärakennuksesta. Tennisklubin kokoustilaan mahtuu 15 henkilöä ja inspiraatiota päivään haetaankin viereiseltä tenniskentältä! Jos ei pelien merkeissä, niin ainakin tennistähtien saavutuksista haaveillen. Tilan tekniseen varusteluun kuuluu mm. 65″ 4k televisio ja kaksi fläppitaulua.

Kokoustarjoilut

Kesäinen lounas tai iltapäiväkahvit kartanon keittiöpuutarhassa – virkistävää vaihtelua! Tiimipalaveri ulkosalla? Tai jaloittelua kokouksen tai koulutustilaisuuden tauolla yrttejä maistellen? Sateesta tai viileästä säästäkään ei tarvitse huolehtia. Otetaan suunnitelma B käyttöön ja siirrytään keittiöpuutarhan sijasta Kartanon Lasiterassille lasikaton ja lasiseinien suojaan!

Koko päivän kokouspaketteihimme kuuluu Kartanon aamiainen seisovasta pöydästä, kahvisalongin makeat ja suolaiset antimet kahvin ja teen kera kokouspäivän ajan sekä lounas pöytiin tarjoiltuna tai seisovasta pöydästä. Esitä toiveesi tarjouspyynnössä, räätälöimme teille sopivat tarjoilut!

Lisäksi nautit meillä päivän aikana monista eri palveluista ja aktiviteeteista ja päätät rupeaman perinteisen savusaunan lauteille!

Yhteystiedot

Kartanonlenkki 56, 04680 Mäntsälä

Hotelli Hirvihaaran Kartano myyntipalvelu

019 688 8255
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Tilaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti, kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Joelle retkelle, tennistä pelaamaan vai laavuun nauttimaan yhteisöllisistä kahveista? Vai hyödynnetäänkö hyvä sää sittenkin perinteisiin pihapeleihin kuten mölkkyyn, krokettiin tai tikanheittoon? Perinteistä suomalaista savusaunaa tuskin ainakaan haluatte jättää kokematta. Kysy tarjouspyynnössä lisäpalveluista!

  • Aktiviteettipalvelut
  • Savusauna pukeutumistiloineen
  • Lisätekniikka
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluSaunaSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Kokoukset ja Seminaarit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Hotelli Hirvihaaran Kartano

Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, konferensseille, virkistyspäiville, yritysjuhlille, häille sekä muille merkittäville päiville. Kartanolla on useita ainutlaatuisia kokoustiloja sekä lukuisia upeita juhlatiloja eri tapahtumille, oli kysessä sitten pieni tai suurempi kokoontuminen.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 72€ / hlö
Katso tarjoustiedot