Hotelli Hirvihaaran Kartano - juhlatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-300Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Hotelli Hirvihaaran Kartano

Heitä kolikko pihan suihkulähteeseen ja toivo unohtumattomia hetkiä!

Kartanoista puhuttaessa kyse on aina paljon muustakin kuin komeista päärakennuksista. On pihapiiri, lähiympäristö, tunnelma ja rauha. Ei olekaan sattumaa, että kartanoiden helposti lähestyttävä arvokkuus ja rauhoittava tunnelma ovat vedonneet ihmisiin jo vuosisatojen ajan. Hotelli Hirvihaaran Kartanossa aika pysähtyy ja kartanomaisessa satumaassa et voi muuta kuin elää hetkessä.

Ripaus uutta ja tippa vanhaa!

Hotelli Hirvihaaran Kartanossa tunnelmaa täydentävät nykyaikaiset palvelut. Kartanomme vanhoja tiloja on uusittu pieteetillä ja samalla vieraille tarjottavia palveluja on kehitetty ja monipuolistettu. Tähän kun vielä yhdistetään kartanon palveluasenne, niin kaikki on vieraita vaille valmista.

Oletko vailla virkistystä, joustavaa juhlatilaa tai käytännöllistä kokoustilaa?

Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, konferensseille, virkistyspäiville, yritysjuhlille, häille sekä muille merkittäville päiville. Ihastuttavaan miljööseen voi toki tulla viettämään aikaa ihan ilman sen suurempaa syytäkin.

Hirvihaaran Kartanolla on 9 kokous- ja tapahtumatilaa, jotka pöytämuodoista ja järjestelyistä riippuen sopivat aina 4-300 henkilön yksityistilaisuuksiin. Lisäksi kartanomme hulppea ylpeys, Lasipaviljonki, on avoinna kaikkina vuodenaikoina. Erilaisia tiloja löytyy niin rentoihin cocktail-tilaisuuksiin ja kahvitteluihin kuin arvokkaampiinkin illallistilaisuuksiin.

Yksityistilaisuus ei ole tapahtuma eikä mikään ilman mieleenpainuvaa ympäristöä ja mieltä helliviä tarjoiluja. Kauniilla puistoalueillamme on ihana viettää aikaa ja näissä maisemissa nappaa kyllä upean somekuvan, jos perinteisemmän perhepotretinkin!

Ravintolapalvelut

Hotelli Hirvihaaran Kartanon ravintola tarjoaa yksilöllisiä elämyksiä kokous- ja konferenssivieraille, juhlaväelle sekä yksityisille illallistilaisuuksille.

Kartanomme keittiö täyttää aina tarjoiluihin kohdistuvat odotukset tyylillä, laadukkaasti ja persoonallisesti kartanon kiireettömässä tunnelmassa. Keittiössämme hyödynnetään itse kasvatettuja ja puhtaita kotimaassa tuotettuja raaka-aineita, unohtamatta paikallisten tuottajien erikoisuuksia. Saisiko siis olla lautasentäydeltä nykypäivän trendien ja perinteisen kartanoromantiikan herkullisia yhdistelmiä?

Savusauna

Sauna ei sinänsä ole suomalaisen luonnon helmassa sijaitsevalle tapahtumapaikalle harvinaisuus, mutta entä savusauna? Sepä hieman poikkeuksellisempaa onkin, ja Hirvihaaran Kartanolta löydät aidon suomalaisen savusaunan! Pehmeääkin pehmeämmät löylyt nousevat ylös löylyparvella sijaitseville lauteille, jossa aika pysähtyy ja mieli lepää. Saunan lomassa voi rauhassa vilvoitella puuston suojassa olevalla terassilla ja löylyjen jälkeen voi myös pulahtaa Mustijokeen virkistäytymään.

Yhteystiedot

Kartanonlenkki 56, 04680 Mäntsälä

Hotelli Hirvihaaran Kartano myyntipalvelu

019 688 8255
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 72€ / hlö

Tilaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti, kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Nauti Kartanon tunnelmasta vielä seuraavankin päivänä – tai vaikka koko viikonlopun ajan! Uuden sisarhotellimme, Kartanon Meijerin, avauduttua vierailla on nyt käytössään 40 korkeatasoista ja tunnelmallista hotellihuonetta. Kun viivyt luonamme hieman pidempään, ehdit rauhassa nauttia ympäristön tarjoamista aktiviteeteista aina tennispeleistä keittiöpuutarhaan.

  • Majoitus
  • Aktiviteettipalvelut
HotelliKartanoRavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaMajoitusPöytiintarjoiluSaunaSomistusSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hotelli Hirvihaaran Kartano

Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokouksille, konferensseille, virkistyspäiville, yritysjuhlille, häille sekä muille merkittäville päiville. Kartanolla on useita ainutlaatuisia kokoustiloja sekä lukuisia upeita juhlatiloja eri tapahtumille, oli kysessä sitten pieni tai suurempi kokoontuminen.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme