Juhlatila Klondyke - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-400Päivävuokra alk. 750€

Juhlatila Klondyke

Tila täynnä luonnetta ja historian havinaa. Haluatko tehtailla upean tilaisuuden vanhassa industrial-henkisessä miljöössä?

Klondyken persoonallinen tila soveltuu loistavasti erilaisiin yksityistilaisuuksiin sekä yritysjuhliin ja -tapahtumiin. Avarassa miljöössä järjestät hääjuhlat, syntymäpäivät, sukujuhlat, lanseeraustilaisuudet, kokoukset ja seminaarit – kaikki onnistuu ja kaikesta luodaan unohtumaton kokonaisuus!

Keravan historiallinen juhlatila tuo tilaisuuteesi tunnelmaa! Klondyke-talo on vanha ja kaunis punatiilitehdas Keravan rautatieaseman läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tilaan kuuluu myös entisen huvipuiston, Planet Fun Funin, amfiteatteri, joka on oiva paikka vaikkapa musiikkiesityksille tai luennoille.

Tilan kapasiteetti

  • Ravintolatasanne noin 160 istumapaikkaa
  • Amfiteatteri noin 150 istumapaikkaa
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet noin 400 vierasta

Tilan ylätasanteelle saadaan tarpeen mukaan lisäpaikkoja vieraille. Vaikka meillä on runsaasti tilaa isommillekin kokoontumisille, tila soveltuu loistavasti myös huomattavasti pienemmille ryhmille!

Täydelliset herkut tärkeään päivääsi!

Millainen on sinun juhlamenusi? Mitä haluaisit syödä häissäsi, pikkujouluhuumassa tai esimerkiksi yrityksen kesäjuhlissa? Klondyken pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Tarjoamme ruoat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna.

Valmiista menuistamme löydät mm. kotimaisia herkkuja ja tuulahduksia Välimeren keittiöstä; cocktail-paloja, vegaaniruokia ja lautasmenuja erilaisin twistein. Valitse valmista tai suunnittele juuri omanlainen kokonaisuus – me autamme!

Yhteystiedot

Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava

Delicatessen myyntipalvelu

020 798 3060
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 750€

Tilavuokra arki-iltaisin ja lauantaisin alk. 750 €

  • Tilavuokra klo 24:00 saakka, valomerkki 30 min ennen
  • Arkisin yksityistilaisuudet voivat alkaa aikaisintaan klo 17:00
  • Perussiivous
  • Lisätunnit puolen yön jälkeen alk. 120 €/h

Hinta sisältää loppusiivouksen max. 160 henkilön tilaisuuteen. Isompien tilaisuuksien siivouskulut arvioidaan erikseen. Pitopalvelu laskutetaan erikseen ja tarjoilut räätälöiden asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisäpalvelut

RavintolaOmat juomatCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Delicatessen

Delicatessen järjestää ikimuistoiset ja huolettomat juhlat hyvällä maulla! Tarjoamme joustavaa ja mutkatonta juhlasuunnittelua, unohtumattoman palvelukokemuksen sekä maukkaan, näyttävän ja laadukkaan menun alkuruuista jälkiruokiin.

Tutustu yritykseen
UKK

Voinko tuoda omat ruoat ja juomat?

Klondyken cateringin hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut, joten oman cateringin tai ruokien tuominen ei ole mahdollista. Omat juomat ovat kuitenkin sallittuja.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme