Valkosaaren Telakka - Happens

Valkosaaren Telakka

Valkosaari, Helsinki

10-250Päivävuokra alk. 750€

Valkosaaren Telakka

Juhlanviettoon oma saari?

Löydä kesäkauden paras tapahtumatila! Silja Linen terminaalin itäpuolella sijaitseva Valkosaaren telakka valloittaa niin kokoustajan kuin juhlapäivää viettävän sydämen.

Valkosaaren Telakka on upea paikka monenlaisille juhlille ja yksityistilaisuuksille aivan Helsingin keskustan edustalla. Nauti hääpäivästä tai järjestä vaikkapa kesäinen seminaari avarassa tilassa. Hyppää lauttaan ja jätä arki mantereella taaksesi – saarella jatkat juhlia aina puoleen yöhön asti!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin 14.5.–15.9 välisellä ajalla. Vieraita Valkosaaren Telakalle mahtuu istumaan 250 henkilöä. Yleisimmin Valkosaaressa järjestettävien tilaisuuksien vierasmäärä on noin 100–200 henkilöä.

Täydelliset herkut tärkeään päivääsi!

Millainen on sinun juhlamenusi? Mitä haluaisit syödä häissäsi, syntymäpäivilläsi tai esimerkiksi yrityksen kesäjuhlissa? Valkosaaren Telakan pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut. Tarjoamme ruoat menusta riippuen buffet-tyyppisesti tai suoraan pöytiin tarjoiltuna.

Valmiista menuistamme löydät mm. kotimaisia herkkuja ja tuulahduksia Välimeren keittiöstä; cocktail-paloja, vegaaniruokia ja lautasmenuja erilaisin twistein. Valitse valmista tai suunnittele juuri omanlainen kokonaisuus – me autamme!

Yhteystiedot

Valkosaari, Helsinki

Delicatessen myyntipalvelu

020 798 3060
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 750€

Tilavuokra

  • Keskiviikko, torstai ja perjantai alk. 1350 €/päivä
  • Lauantai alk. 1500 €/päivä
  • Sunnuntai, maanantai ja tiistai alk. 750 €/päivä
  • Loppusiivous 220 €

Vuokra sisältää tilassa valmiina olevat kalusteet, sekä katossa olevat bistrovalot. Huom! Tilassa ei ole valmiina esiintymislavaa tai tekniikkaa.

Lisäpalvelut

BuffetCateringCocktailHenkilökuntaOmat juomatPöytiintarjoiluSisälläSomistusTerassi/ParvekeUlkonaVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Delicatessen

Delicatessen järjestää ikimuistoiset ja huolettomat juhlat hyvällä maulla! Tarjoamme joustavaa ja mutkatonta juhlasuunnittelua, unohtumattoman palvelukokemuksen sekä maukkaan, näyttävän ja laadukkaan menun alkuruuista jälkiruokiin.

Tutustu yritykseen
UKK

Voinko tuoda omat ruoat ja juomat?

Valkosaaren cateringin hoitaa Delicatessen Ravintolapalvelut, joten oman cateringin tai ruokien tuominen ei ole mahdollista. Omat juomat ovat kuitenkin sallittuja.

Kuinka pitkään telakalla voi juhlia?

tarjousPäivävuokra alk. 750€
Katso tarjoustiedot