Hääpaikat Espoo - Löydä unelmiesi juhlatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hääpaikat Espoo

Sydän pamppailee, jalat tärisevät, kädet hikoilevat… Onko tämä vihdoin se oikea? Se oikea hääpaikka? Tutustu vaihtoehtoihin, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä ja löydä Happensin kautta paikka rakkautenne juhlalle!
Happens koiviston huvila hääpaikat espoo häät

Kun vihdoin tulee aika astella alttarille, on tunne kehossa varmasti jännittävä. Jokainen vieras katsoo sinua ihaillen ja toivot vain, että kaikki sujuu hyvin. Tässä tilanteessa lohtua tuo pian alkavat juhlat unelmiesi hääpaikassa – ja toivottavasti myös käytävän päässä odottava tuleva puoliso. Kun virallinen osuus on hoidettu, suunnataan hääpaikkaan aloittamaan elämän seuraavaa lukua! Ensin sellainen täytyy kuitenkin löytää…

Oletko suunnitellut häitäsi jo pienestä prinsessasta asti? Sitten vain visiota toteuttamaan! Jos kuitenkin aloit miettiä häitä vasta kihlojen jälkeen, saatat olla vailla ehdotuksia ja inspiraatiota. Kesällä, keväällä vai talvella? Saaristossa, ravintolassa vai ihanassa puutarhassa? Sen vannomme, että hääpaikka, joka ei miellytä on kuin sulhanen ilman bestmania tai morsian, jota ei varastettukaan. Siis käyttäkää aikaa ja ajatusta suunnitellessanne tulevaa hääpäiväänne. Happensin kautta ideointi on helppoa!

Vinkkejä hääpaikan metsästämiseen

Vaikka tulossa on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä, ei hääpaikan etsiminen lopulta ole suurta tähtitiedettä. Kun mietit heti aluksi muutaman tärkeän pointin, pääset jo pitkälle täydellisen hääpaikan metsästämisessä! Huomio esimerkiksi nämä:

  • Mikä on budjettinne? Päättäkää, kuinka paljon hääpaikan vuokra voi enimmillään olla. Liian tarkkaa summaa ei kannata kuitenkaan löydä lukkoon heti, mutta mitä rajatumpi sen parempi. Ette halua ehtiä innostumaan hulppeasta hääpaikasta, joka onkin sitten aivan liian kallis!
  • Kuinka monta vierasta on tulossa? Siihen, pidetäänkö juhlat valtavalla kasinolla vai pienemmässä tilausravintolassa, vaikuttaa oleellisesti vierasmäärä. Ystävien ja perheen kesken vai kaikki entiset naapurit ja kollegat kutsuttuna? Liian iso paikka pilaa tunnelman tyhjyydellään, kun taas liian täyteen pakatussa tilassa jää häävalssit tanssimatta.
  • Juhlitaanko lähellä kotia vai saavutaanko Espooseen jostain kauempaa? Hääpaikaksi valikoitua sijaintia miettiessä on hyvä huomioida myös mahdolliset tarpeet kuljetuksille ja majoitukselle. Katso esimerkiksi Backbyn Kartanon juhlatilat »
  • Häiden teema on pohja, jonka ympärille kaikki hääpaikkaan liittyvät yksityiskohdat rakentuvat. Maalaisromanttista vai industriaalista? Perinteisesti vai jotain persoonallista teemaa ja ohjelmankulkua seuraten? Hääpaikkaa voi koristella omin somistuksin tiettyyn pisteeseen saakka, mutta valikoitunut miljöö on lähtökohtaisesti hyvä sopia juhlan henkeen.
  • Vieraile paikan päällä! Todellisen mielikuvan erilaisista hääpaikoista saat vasta, kun käyt katsomassa vaihtoehtoja livenä. Pyörähdä vaikka muutaman kerran lattian poikki ja tunnet, onko paikka oikea ensimmäiselle tanssillenne! Etukäteen kuvista katsottu paikka voi yllättää monella tavalla. Paikka tarjoilupöydälle ei ollutkaan sellainen kuin luulit – tai vastaavasti tilaa onkin enemmän kuin uskoitkaan!
  • Ajoissa liikkeellä! Kun sopiva hääpaikka löytyy, kannattaa varaus tehdä nopeasti. Ettehän halua, että turha aikailu johtaa lukkoon lyödyn päivän tai unelmien juhlatilan vaihtamiseen!

Surffaile sommitteluideoita

Mikä värimaailma? Minkälaiset kukkakimput? Inspiraatiota kannattaa selailla niin somesta kuin hääkuvastoistakin. Erilaisia kuvat herättävät uusia ideoita tai vastaavasti näyttävät, mitä ette ainakaan halua. Mallikuvia aiemmista tilaisuuksista kannattaa kysyä suunnitteluvaiheessa myös hääpaikan omistajalta tai henkilökunnalta.
Happens häät hääkattaus sininen

Tahdon: ainutlaatuista!

Vaikka viime kesänä pidetyt parhaan ystävän häät saattoivat vaikuttaa täydellisiltä, ei ne välttämättä ole sitä kaikille. Luottakaa siis rohkeasti omaan vaistoonne! Täydellisen hääpäivän luo nimenomaan teidän näköisenne hääpaikka, teille sopivat koristelut sekä teidän suosikkiherkkunne! Älä siis haikaile sen perään, mitä olet jollain muulla nähnyt. Teidän häitänne vietetään teidän tyyliin! Vieraat ovat onnellisia puolestanne joka tapauksessa.
Happens hääpaikka häät hääjuhlat

Vaihtoehtoja boksin ulkopuolelta

Löytyikö paikka, mutta kesälauantait ylittävät budjetin? Kannattaa miettiä häiden järjestämistä vaihtoehtoisesti perjantaina, jolloin hinnat ovat usein viikonloppua halvemmat! Jos kuitenkin tietty päivämäärä on tärkeä, voi hääpaikan kriteerejä laajentaa vaikkapa sijainnin tai lisäpalveluiden suhteen. Ehkä tuttavapiiristä löytyy taitava somistaja tai innokas ruoanlaittaja valmiina auttamaan? Muista tarkistaa, saako tilaan tuoda omat ruoat ja juomat!

 

Hääpaikat Espoossa huokuvat kartanomaista tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä. Moni paikka toimii täydellisenä tilana häihin, hääjuhliin ja jopa yöpymiseen hääjuhlien päätteeksi. Selaa, löydä ja lähetä tarjouspyyntöjä!

Elämykset | Catering | Häät | Hääpaikat | Juhlatilat Espoo | Pitopalvelu Espoo | Vuokratilat Espoo | Catering Espoo | Häämenu

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme