Catering Espoo - Tarjoilut juhlaan tai tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Catering Espoo

Juhlat tai muu tapahtuma tulossa? Kun tila on valittu, on aika valita tarjoilut – tai miksei toisinkin päin! Onhan se nyt mukavaa päästä valitsemaan ruokia, jotka ammattilainen valmistaa sinulle ja vieraillesi! Siis sopivaa cateringia etsimään ja ilmaisia tarjouspyyntöjä lähettelemään!
Happens pitopalvelu häät
Espoossa riittää juhlapaikkoja

Ja moni cateringyritys tuntee niistä suurimman osan kuin omat taskunsa! Järjestelyistä ei siis kannata huolehtia pätkän vertaa. Mikäli puolestaan juhlit kotonasi, voit täysin vapautuneesti jättää keittiösi ja tarjoilupöytäsi cateringpalvelun hoidettavaksi! Espoossa on monia erilaista tunnelmaa huokuvia tiloja ja miljöitä, joiden parhaat puolet tuodaan esiin tilaisuuteen sopivilla tarjoiluilla. Ei muuta, kun cateringia varaamaan!

Oli tulossa sitten syntymäpäivät, muistotilaisuus, häät tai suurempi yritystapahtuma, kannattaa tarjoiluista huolehtiminen luottaa cateringpalvelun käsiin! Mikäs sen parempaa kuin valita mieluisat purtavat ilman huolta siitä, osaako niitä itse valmistaa?

Häämenu kaikilla herkuilla, kasvisruokabuffet uuden vaatemalliston esittelytilaisuuteen vai hilpeä teemamenu kolmekymppisille? Ammattitaitoinen cateringyritys mukautuu kaikenlaisiin ruokailutilaisuuksiin: kattaa pöydät, keittää kahvia, kaataa laseihin alkumaljat ja huolehtii, että lautasten tyhjentyessä lisää on tarjolla!

Eikä siinä kaikki! Cateringpalvelu pitää huolen siitä, että puhtaita astioita on riittävästi ja juhlatila pysyy siistinä. Eihän se nyt sovi, että buffetpöydästä lautasentäydeltä herkkuja kerännyt vieras joutuu korjaamaan edellisen ruokailijan astiat ennen kuin löytää itselleen istumapaikan! Juhlapaikalle tuodaan tietysti kaikki tarvittavat kalusteet ja välineet, ja mikä parasta – aamua ei tarvitse aloittaa astioiden kantamisella juhlapaikalle eikä päivää päättää tiskaamalla!

Tämähän alkaa kuulostaa jo siltä, että cateringpalvelun tarvitsisi ihan vain jokapäiväiseen arkeen!

Tarjottimen täydeltä hyvää palvelua!

Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä. Päätee muuten myös juhlatarjoiluihin! Vaikka kuinka rakastaisit ruokapuolen organisointia, me uskomme, että tulevassa tapahtumassa on järkevämpiäkin asioita, joihin voit käyttää aikasi!

Anna cateringpalvelun pohtia, mikä on sopiva määrä ruokaa vierasta kohden ja suunnitella, miten ruokailuvälineet kannattaa asetella. Mieti sinä, miten saat itse juhlista parhaan mahdollisen irti ja mitä aiot pukea päällesi. Onko kampaaja varattu? Puku silitetty? Hoida sinä nämä niin cateringammattilainen miettii sillä aikaa, mikä ruoka olisi hyvä valmistaa ensimmäisenä, jotta mikään ei ehdi seistä valmiina liian pitkään!

Rippijuhlat, lanseerausbileet, henkilökunnan juhlaillallinen vai mummon 90-vuotisjuhlat? Cateringpalvelu luo ehdotuksen tilaisuutesi teemaan sopivasta tarjoilukokonaisuudesta antamiesi toiveiden perusteella. Vastaavasti voit antaa vapaat kädet ja pääset yllättymään tarjotuista vaihtoehdoista!

Juhlitaan eikä suotta

Kesäjuhlat huvilassa? Kotiruokaa ja perinteiset jälkkärit! Häät meren rannalla? Kylmiä suolasia ja saaristolaisleipää! Pikkujoulut saunatilassa? Fingerfoodia ja pitaleipäbuffet! Espoosta löytyy lukuisia yksityistiloja, ja cateringpalveluilta niihin sopivia syötäviä. Vietettiin iltaa sitten rennoissa tai virallisemmissa merkeissä, juhlan syytä ei tule aliarvioida – ei tunnelman eikä tarjoilupöydän puolesta!
Katso vuokratiloja Espoosta »
Happens jälkiruoka catering helsinki

– cateringpalveluun voi aina luottaa!

Myös juomapuolessa! Tapahtumasta viis, tyhjä lasi ei kuulu lautasen vierelle missään tilanteessa. Vaikka haluaisit hommata virvokkeet itse, voi cateringpalvelulta aina kysyä suosituksia niin pääruokaan sopivista viineistä kuin tilaisuuden teemaan sopivasta juomaetiketistäkin! Voit myös hankkia...
Happens kuohuva juoma catering

..juomacateringin!

Anna ammattilaisten tehdä vieraillesi laadukkaita drinkkejä. Se on loistava palvelu ja samalla viihdyttävää katsottavaa kun tiskijukka loihtii mielenkiintoisista ainesosista maukkaita juomia.
Lue lisää
Happens - son of a punch - catering - juomacatering

Viimeinen silaus jokaiseen yksityiskohtaan!

Laadukas cateringpalvelu toteuttaa juhlan tai tapahtuman toiveidesi mukaan. Ammattitaitoinen henkilökunta miettii kattauksen ja ruokien esillepanon juhlatilaan sopivalla tavalla. Servietit sopivat somistukseen ja kakku on koristeltu juuri sen väriseksi kuin haluat. Ei muuta kuin somettamaan! Tai siis juhlimaan…

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme