Elämyksiä Espoossa - Löydä aktiviteetit Espoosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Elämyksiä Espoossa

Tekemistä, kokemista, näkemistä ja elämistä – tätä kaikkea on Espoo. Löydä Espoon parhaat aktiviteetit ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi Happens.fi:n kautta!
Espoo on täynnä elämyksiä

Etsitkö tekemistä perheelle, ystäville tai työporukalle? Haluatko kokea Espoon upean luonnon hauskojen aktiviteettien parissa? Vai sittenkin yksityisjuhlat pelisalissa, cocktail-kurssin parissa tai savusaunassa Nuuksiossa? Espoossa nautit niin päiväretkestä, pitkästä viikonlopusta, illanvietosta kuin ihan vain arkisesta tekemisestä parhaiden kavereiden kanssa!

Tutustu alta elämyksiin Espoossa ja suuntaa kokemaan jotain täysin uutta. Happensin avulla järjestät tapahtuman helposti ja saat valmiiksi roppakaupalla ideoita. Eikä kyseessä tarvitse edes olla sen kummempi tapahtuma! Mikset suuntaisi viettämään kaunista kesäpäivää tai retkeilemään kirpeään talvipakkaseen ihan vain tekemisen ilosta? Happens.fi on alusta, jonka kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhteen tai vaikka kaikkiin sinua kiinnostaviin aktiviteetteihin ja palveluihin yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on! Oletko valmis tutkailemaan Espoon parhaita paloja?

Koe upea luonto

Etsi ja löydä luonnon aarteet ja koe läsnäolon rauha. Nuuksio on Espoon tunnetuin ja suosituin nähtävyys, jonka erilaisista mahdollisuuksista harva kuitenkaan on täysin tietoinen. Nuuksion kansallispuisto on iki-ihana kohde niin luokkaretkille kuin vaelluksillekin, mutta tiesitkö, että Nuuksion tarjonta on täynnä toinen toistaan elämyksellisimpiä aktiviteetteja? On viinimaistelua metsässä, mobiilipakopelejä luonnossa, eräkokin illallisia ja elämyskotia! Tutustu luontoelämyksiin alta.

Yövy ja sauno!

Oletko koskaan kuullut puiden oksilla yöpymisestä? Eikä kyse ole nyt linnuista tai muista metsän eläimistä. Tiesitkö, että Espoossa voit kokea seuralaistesi kanssa ainutlaatuisen yön Tentsile -majoitteessa tuulen tuudittamana ja puhtaan luonnon ympäröimänä? Taivaalliset unet, joita et heti unohda! Jos mieli puolestaan tekee saunaan Nuuksiossa tai sen läheisyydessä, on valinnanvaraa siihenkin tarpeeseen. Savusauna, huvila vai rantasauna? ”Sauna ku sauna!”

Hyvinvointia ja hikoilua

Fatbike-retki, lumikenkäretki vai kosketus liukulumikenkäilyyn? Seuraa jäniksen jälkiä hangessa tai tutustu Nuuksion ainutlaatuiseen reittiverkostoon sähköavustetulla pyörällä! Seura? Perhe, ystävät, työkaverit – ketä tahansa. Matkaanne saatte kokeneen oppaan tai vastaavasti voitte vuokrata välineet ja suunnata seikkailulle keskenänne. Espoon Nuuksiossa pääsette myös esimerkiksi työporukan voimin kokemaan ainutlaatuisen hyvinvointipäivän, joka voi koostua vaikkapa melonnasta, jousiammunnasta tai vaelluksesta. Siis reippailua kehiin!

Muista tiedustella lisäpalveluista!

Majoitus, kuljetus, tarjoilut vai opas metsäretkelle? Kun lähetät tarjouspyyntöä, muista kysyä erilaisia lisäpalveluita. Useimmilta palveluntarjoajilta tai heidän yhteistyökumppaneiltaan löytyy muun muassa erilaisia ruokailuvaihtoehtoja sekä kuljetuspalveluita aktiviteettien yhteyteen – ja jos ei löydy, he osaavat ainakin suositella muita yrityksiä Espoon alueelta!

Juhli Espoossa

Tilat tekemisen lisäksi? Espoo on täynnä upeita juhlatiloja jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi. Eri kokoisia tiloja on vuokrattavissa ympäri Espoota ja Happensin kautta tutustut juhlapaikkoihin helposti. Pienet pirskeet, yritystapahtuma vai arvokkaat perhejuhlat? Etsi juhlatiloja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Juhlatilat Espoo

Elämyksiä Espoossa – varaa heti!

Happens.fi on espoolainen tapahtuma-alan startup-yritys, joten mikäs sen mukavampaa kuin saada tarjota mielettömiä elämyksiä myös palvelumme kotikaupungissa. Tutustu, innostu, varaa ja nauti – järjestelyt onnistuvat helposti Happensin kautta! Ja kun yksi elämys on koettu, on aika suunnitella seuraava, eikö näin?

Tehty yhteistyössä VisitEspoo.fi:n kanssa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme