Nuuksio sauna – Varaa sauna Nuuksiosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Nuuksio sauna

Sauna ja luonto – onko suomalaisempaa? Ei ehkä, eikä ainakaan mitään ihanampaa! Nuuksion monipuoliset saunat löydät ja varaat kätevästi Happensin avulla. On saunoja kokoustilalla ja saunamökkejä järvinäkymällä. Tutustu ja valitse omasi!
Nuuksio sauna - varaa sauna Nuuksiosta - Happens

Nuuksion saunat – varaa sauna Nuuksiosta Happensin kautta

Kaveriporukka, työtiimi vai firman ulkomaalaiset vieraat? Näitä yhdistää se, että kaikki kannattaa tuoda Nuuksioon saunomaan! Nuuksion saunoissa ei ainoastaan tuoksu puiset lauteet ja ihanat löylyt, vaan myös saunatiloja ympäröivä ainutlaatuinen luonto. Nuuksion kauniit metsät, kalliot ja järvimaisemat luovat loistavat puitteet pienelle irtiotolle arjesta. Ja sijainti on silti vain lyhyen matkan päässä Helsingistä. Mikäli taas tulet kauempaa, niin majoitusmahdollisuuksiakin löytyy Nuuksion saunoista ja niiden läheisyydestä.

Mitä kaikkea Nuuksiossa voikaan tehdä!

Nuuksion kansallispuistossa riittää tekemistä ja näkemistä ympäri vuoden. Saunomisen lisäksi retkeillään, lumikenkäillään, pyöräillään, vietetään hyvinvointipäivää, pidetään kokouksia sekä järjestetään hulppeita juhlia ja suuria yritystapahtumia. Tutustu Nuuksion tarjontaan!
Nuuksion kansallispuisto »
Nuuksio sauna - varaa sauna Nuuksiosta - Happens

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille Nuuksion saunoille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
Nuuksio sauna - varaa sauna Nuuksiosta - Happens

Tutustu Nuuksion lisäksi Espoon muihin tiloihin ja palveluihin

Espoo on erityinen paikka kokea monenlaisia elämyksiä. On kokouspaikkoja, saunatiloja ja monipuolista tekemistä. Tilaisuuden herkut tulevat tietysti pitopalvelulta ja yritystilaisuuksien järjestämiseen löytyy kokonaisvaltaista apua Visit Espoon kokouspalvelusta. Tunnettuja tapahtumapaikkoja ovat mm. Backbyn Kartano ja HERRÖ – juhla- ja kokoustila. Nuuksiosta löytyy puolestaan upea menneen ajan tunnelmaa huokuva Wäinölä sekä moderni Luontokeskus Haltian tapahtumatila Päänäyttelysali. Aktiviteettisuositus? Ehdottomasti Wine in the Woods!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme