Espoo kokouspaikkana - Löydä kokoustila Espoosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Espoo kokouspaikkana

Etsitkö kokouspaikkaa Espoosta? Happensilta löydät Espoon parhaat kokouspaikat aina moderneista kokoustiloista uniikimpiin kohteisiin. Me teemme kokouksesi järjestämistä helppoa ja vaivatonta. Tutustu kokouspaikkoihin alta ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
kokoustila Tesla

Kuinka löytää täydellinen kokouspaikka Espoosta? Happensin avulla tietenkin! Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi palaveri tai yritystilaisuus, Espoossa riittää erilaisia kokoustiloja. Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin kokouspaikkoihin yhteistyössä Visit Espoon kanssa. Mieti osallistujamäärä, päätä sijainti ja suunnittele kylkeen elämys tai saunailta! Inspiroidu valikoiduilla nostoillamme tai hae yllä olevasta palkista kokouspaikkoja kaikkialta Espoosta.

Kokeile jotain uutta

Entä, jos kokouksesi kulkua rytmittäisi kevyet aallot? Tai mitäpä, jos ideat roihuaisivat elävän tulen äärellä? Kokoustaa voi tyylikkäästi modernissa sisätilassa tai seikkailun hengessä jossain ihan muualla! Happensin valikoimasta löydät Espoosta parikin kotaa, jotka toimivat loistavasti kokouspaikkana, kun haluat jotain erilaista. m/s Royal Catilla puolestaan risteilet Espoon saaristossa. Yksityisellä laivalla ruokaillaan ja laitetaan aivot raksuttamaan.

Vinkit kokouspaikan etsijälle

Millä on teille merkitystä: sijainnilla, varusteluilla, tilan koolla vai oheispalveluilla? Helpoiten sopiva kokouspaikka löytyy varmasti henkilömäärän rajaamalla. Etsi kokoustiloja ensin koon perusteella ja tutki minkälaisia vaihtoehtoja teidän ryhmällenne on tarjolla. Toki jos sijainti on kriittinen, voit kätevästi hakea tämän sivun yläpalkista esimerkiksi tiloja sijainnilla Nuuksio.

Älä kangistu kaavoihin

Mitä jos vain jättäisitte puhelimet, tietokoneet ja tabletit sun muut älylaitteet syrjään? Työskentely täysin normaalista poikkeavassa ympäristössä tekee silloin tällöin todella hyvää! Ei kiusausta tuijotella jokaista pilvipalvelusta löytyvää exceliä tai vastailla kokouksen aikana sähköposteihin. Ole hetkessä ja keskity työntekoon: valitse kokouspaikaksi jompikumpi yllä esitellyistä kodista tai etsi lisää innovatiivisia kokouspaikkoja sivustoltamme!

Kysy vaihtoehtoja palveluntarjoajilta

Joskus voi käydä niinkin ikävästi, että joku toinen on päättänyt kokoustaa haluamassasi paikassa samana päivänä. Muista kuitenkin kysäistä vaihtoehtoja rohkeasti, äläkä jää turhaa haikailemaan – esimerkiksi Otaniemen Technopoliksella on yli 30 erilaista kokoustilaa. Lähetä tarjouspyynnöt samalla kertaa aina useammalle palveluntarjoajalle, niin saat heti vastauksen eri kokouspaikoista. Happensin kautta lähetät tarjouspyynnöt ilmaiseksi ja kätevästi samalla kertaa moneen paikkaan. Yksityiskohdista sovitkin sitten suoraan kokoustilojen tarjoajien kanssa ilman välikäsiä!

Elämyksiä Espoossa kokouksen kylkeen

Miksette jatkaisi päivää yhteisellä tekemisellä, kun kokous on hoidettu alta pois? Onhan sitä jo kokoonnuttu yhteen paikkaan, eiköhän jatketa vielä seuraavankin! Eikä välttämättä tarvitse edes kauas matkata, sillä useiden Espoossa sijaitsevien kokouspaikkojen läheisyydestä löydät paljon erilaisia aktiviteetteja. Mikä parasta? Löydät paljon ideoita samasta paikasta Elämyksiä Espossa -sivultamme!
Elämyksiä Espoossa
Happens kuntotesti solvalla

Kokouseväät pitopalvelulta

Useat kokouspaikat tarjoavat myös ruokailun kokoustilan kylkeen, mutta mikäli tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut, kannattaa tutustua Happensin pitopalveluvalikoimaan! Ammattitaitoinen cateringpalvelu tekee ja toimittaa kokoustarjoilut toiveidesi mukaan. Lounas, kahvitarjoilut vai runsaampi buffet? Pitopalvelu ei ole vain juhlia varten. Tarjoilut hoituvat myös yritystilaisuuksiin ja kokouksiin!
Tutustu pitopalveluihin Espoossa
Happens Skansen 2

Oikeassa tilassa luovuus kukoistaa ja työnteko luistaa!

Monipuolinen tilavalikoimamme mahdollistaa niin tehokkaat tapaamiset kuin pidemmän kaavan seminaaritkin. Vaivatonta, toimivaa, ja juuri sinun tarpeisiisi suunnattua! Tämä sivu on toteutettu yhteistyössä VisitEspoo.fi:n kanssa. Espoo on täynnä mahdollisuuksia järjestää onnistunut kokoustilaisuus tai tapahtuma!

Johtoryhmä, projektitiimi tai muu inside porukka? Pienellä ryhmällä ei kannata kovin suurta seminaarisalia varata. Tutustu 1-30 henkilön kokoustiloihin, jossa palaveeraaminen sujuu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Technopolikselta löytyy saunallisten tilojen lisäksi samanlaisia kokoustiloja ilman saunaa ja myös Haltiassa on useita eri kokoisia tiloja. Jos ei löydy, niin laajenna hakua muihin kaupunnkeihin.

Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Turku | Kokoustilat | Auditoriot | Näyttelytilat | Tarjoilut | Saunatilat Espoo | Hääpaikat Espoo | Catering Espoo | Nuuksion kansallispuisto | Kickoff

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme