Kokoustilat - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat

Kokoustilaa etsimässä? Tulit oikeaan paikkaan. Etsitkö 10 henkilön kompaktia kokoustilaa vai suurta konferenssitilaa yli sadalle henkilölle? Oli tilan tarve minkälainen tahansa, löydät sen täältä. Etsi vain omilla kriteereillä, lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt ja homma etenee vaivatta ja nopeasti.
Clarion Hotel Helsinki - Kokoustilat - Happens

Kuinka löytää täydellinen kokoustila? Me autamme! Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi palaveri tai yritystapahtuma, valikoimaa riittää runsaasti auditorioista kabinetteihin ja kaikkea siltä väliltä. Vinkeillämme varaat juuri oikean kokoustilan ja järjestät yli odotusten onnistuneet kokoukset, koulutukset, kickoffit, konferenssit ja vapaamuotoisemmat tapaamiset yrityksen työntekijöille ja asiakkaille. Inspiroidu valikoiduilla nostoilla, hae omilla kriteereillä tai selaa kokoustiloja kaupunkikohtaisesti Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Turusta ja Tampereelta. Katso myös erikseen tiloja mm. workshop tilaisuuksiin ja kickoffeihin!

Raikasta ja valoisaa kokoustamista

Nämä raikkaat kokoustilat varmistavat, ettei tilasta puutu ainakaan valo! Inspiroidu ja vie business uudelle tasolle.

Leffateatteriin kokoustamaan

Olisiko eeppistä pitää kokous, seminaari, kickoff, tykypäivä tai mikä tahansa firman tapahtuma elokuvateatterissa? Pitäkää virallinen osuus jäätävän suurella näytöllä ja käsittämättömän hyvillä äänentoistojärjestelmällä. Sen jälkeen popparit esiin ja uutuusleffa pyörimään!

Viihtyisät kokoustilat tilanteeseen kuin tilanteeseen

Yhdessä pyöreässä pöydässä vai suurella esiintymislavalla valtavan yleisömeren edessä? Muutama tunti vai kokonainen viikko? Kokoustiloja löytyy jokaiseen kokoluokkaan ja budjettiin. Oli osallistujia tulossa sitten 2, 20, 200 vai kenties jopa 2000, löydät varmasti juuri yrityksellenne sopivan tilan, jossa rakentaa menestystarinoita. Tulosta syntyy vakaan varmasti kun puitteet ovat timanttisessa kunnossa!

Kokouspaketit

Kaikki kokoukseen tarvittavat asiat samalla vaivalla? Kyllä! Kokouspaketeilla saa kokoustilan, ruoat, juomat ja mahdollisesti virkistävät aktiviteetit. Selaa vaihtoehdot ja ota oikotie onnistuneeseen kokouspäivään tai workshoppiin.