Kokoustilat - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat

Kokoustilaa etsimässä? Tulit oikeaan paikkaan. Etsitkö 10 henkilön kompaktia kokoustilaa vai suurta konferenssitilaa yli sadalle henkilölle? Oli tilan tarve minkälainen tahansa, löydät sen täältä. Etsi vain omilla kriteereillä, lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt ja homma etenee vaivatta ja nopeasti.
Happens - top lounges ateljee kokoustila

Kuinka löytää täydellinen kokoustila? Me autamme! Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi palaveri tai yritystapahtuma, valikoimaa riittää runsaasti. Vinkeillämme varaat juuri oikean kokoustilan ja järjestät yli odotusten onnistuneet kokoukset, koulutukset, konferenssit ja vapaamuotoisemmat tapaamiset yrityksen työntekijöille ja asiakkaille. Inspiroidu valikoiduilla nostoilla tai hae omilla kriteereillä.

Raikasta ja valoisaa kokoustamista

Nämä raikkaat kokoustilat varmistavat, ettei tilasta puutu ainakaan valo! Inspiroidu ja vie business uudelle tasolle.

Viihtyisät kokoustilat tilanteeseen kuin tilanteeseen

Yhdessä pyöreässä pöydässä vai suurella esiintymislavalla valtavan yleisömeren edessä? Muutama tunti vai kokonainen viikko? Kokoustiloja löytyy jokaiseen kokoluokkaan ja budjettiin. Oli osallistujia tulossa sitten 2, 20, 200 vai kenties jopa 2000, löydät varmasti juuri yrityksellenne sopivan tilan, jossa rakentaa menestystarinoita. Tulosta syntyy vakaan varmasti kun puitteet ovat timanttisessa kunnossa!

Pieni kokoustila

Kun kokous tarvitsee tilan, mutta porukkaa ei ole pilvin pimein, on nämä nostot kuin sinulle tehty.