Kokoustilat - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi

Kokoustilat

Kokoustilaa etsimässä? Tulit oikeaan paikkaan. Etsitkö 10 henkilön kompaktia kokoustilaa vai suurta konferenssitilaa yli sadalle henkilölle? Oli tilan tarve minkälainen tahansa, löydät sen täältä. Etsi vain omilla kriteereillä, lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt ja homma etenee vaivatta ja nopeasti.
Happens vuokraa kokoustila

Kuinka löytää täydellinen kokoustila? Me autamme! Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi palaveri tai yritystapahtuma, valikoimaa riittää runsaasti. Vinkeillämme varaat juuri oikean kokoustilan ja järjestät yli odotusten onnistuneet kokoukset, koulutukset, konferenssit ja vapaamuotoisemmat tapaamiset yrityksen työntekijöille ja asiakkaille. Business and pleasure!

Viihtyisät kokoustilat tilanteeseen kuin tilanteeseen

Yhdessä pyöreässä pöydässä vai suurella esiintymislavalla valtavan yleisömeren edessä? Muutama tunti vai kokonainen viikko? Kokoustiloja löytyy jokaiseen kokoluokkaan ja budjettiin. Oli osallistujia tulossa sitten 2, 20, 200 vai kenties jopa 2000, löydät varmasti juuri yrityksellenne sopivan tilan, jossa rakentaa menestystarinoita. Tulosta syntyy vakaan varmasti kun puitteet ovat timanttisessa kunnossa!

Tiivis tiimipalaveri vai vuoden suurin seminaari?

Kokoustilojen kanssa on hyvä lähteä liikkeelle osallistujamäärästä. Ollaanko järjestämässä tiivistä tiimipalaveria tai tiukkaa neuvottelua rajatumman porukan kesken? Tässä tapauksessa saattaa hyvin riittää pienempikin tila. Mukavuudesta ei silti tarvitse karsia! Ahertamiseen on hyvä olla laadukas ja tuottavuutta tehostava miljöö, jossa tavoitteet ylittyvät. Kovan työn jälkeen voi olla paikallaan siirtyä nautiskelemaan saunan tai upean kattoterassin puolelle maistuvien tarjoilujen luo. Näyttävissä tiloissa kelpaa kestitä yritysvieraita!

Onko tiedossa suurempi seminaari tai konferenssi? Tällöin täytyykin siirtyä jo isompien tilojen pariin! Vaihtoehtojen määrä ehkä kapenee, mutta laatu ei suinkaan laske. Halutaanko yritystapahtumaan yksi isompi tapahtumatila vai jaetaanko osallistujat eri pisteisiin päivän aikana? Tapahtuuko kaikki esimerkiksi yhdessä suuremmassa salissa puhujapönttöineen vai onko käynnissä samaan aikaan useampia asiantuntijaluentoja? Tapahtuman luonne määrittää tilatarpeen.

Muutama tunti vai koko päivä?

Jos tarkoituksena on pitää vain pikainen palaveri tai intensiivisempi koulutuspäivä, löytyy kokoustiloja myös lyhyemmäksikin aikaa. Onko tarve vain muutamalle tunnille tai puoleksi päivää? Onnistuu! Pieni varoituksen sananen – viihtyisiin tiloihin saatat kuitenkin haluta jäädä pidemmäksikin aikaa!
Happens kokooustilat

Rento tila takaa oikean tunnelman

Toimivien kokoustilojen ei tarvitse olla tylsiä. Hyvässä kokoustilassa on toki olennaista olla tarvittavat peruspuitteet aina valkotauluista äänentoistoon ja nopeaakin nopeampaan verkkoyhteyteen. Asiallinen kokoustila voi kuitenkin olla myös viihtyisä, ja muuntautumiskykyinen myös mahdolliseen rennompaan ajanviettoon virallisen osuuden jälkeen.
Happens kokoustilat pieni

Raskas työ vaatii raskaat huvit

Tiukka työskentely vaatii myös runsaat eväät, jotka siivittävät tiimin menestykseen. Kuluuko kahvia kuppikaupalla? Kohoaako pullanhimo taivaisiin tiukkojen neuvotteluiden myötä? Useat kokoustilat tarjoavat myös valmista catering-palvelua paketin kylkeen, jonka myötä kokoustatte kaikilla herkuilla! Näissä palavereissa ei pääse energiatasot hyytymään. Vai haluatteko huolehtia tarjoilupuolesta kokonaan itse? Ei ongelmaa! Varaa tässä tapauksessa kokoustila täysin varustellulla keittiöllä.

Onko tunnelma virallinen vai vapautunut? Löydät erilaisiin tilaisuuksiin sopivia tiloja kätevästi valikoimastamme. Jos tarkoituksena on pitää yrityksen tai tiimin sisäinen strategiapäivä tai tiimitapaaminen uudessa ympäristössä, voi rennompi tila toimia tässä tapauksessa täydellisesti. Säkkituoleja ja tilaa yhteiselle taukojoogalle? Kyllä kiitos! Jos ohjelmassa on uuden vaativan asiakkaan tai yhteistyökumppanin tapaaminen ensimmäistä kertaa tai kiperä neuvottelu, voi asiallisen rauhaisa ympäristö toimia paremmin. Vai haluatko rikkoa jään rennommalla asenteella? Jos kaipaat lisää kuumotusta myyntipuheeseen, se sujuu sopivan lisälämmön avulla myös saunan syövereistä!

Oikeassa tilassa luovuus kukoistaa ja tulosta syntyy kuin taikoen! Maailmanluokan puitteissa kehtaa emännöidä ja isännöidä vaativiakin vieraita. Muunneltavat tilat mahdollistavat monenlaista – tehokkaiden tapaamisten ja tapahtumien jälkeen saa palkita osallistujat ja vaihtaa ansaitusti vapaalle nauttimaan myös vapaammasta ajanvietosta. Vaivatonta, toimivaa ja tyylikästä!