Sokotel - Löydä teille sopivin Sokotelin tila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Sokotel

Sokotelin hotelleista löydät lukuisan määrän erilaisia tiloja niin kokouksiin, juhliin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Oli tiedossa sitten yksityinen tapaaminen, arvokkaat juhlallisuudet tai rennompi illanvietto, sopivan tyylinen ja sopivan kokoinen tila löytyy varmasti. Loistavalla palvelulla ja sitäkin loistavammalla sijainnilla tietenkin. Tutustu ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt Happensin kautta!
Radisson Blu Plaza Takkahuone - Happens - Tilat
Suuremmat tilat 50+ henkilölle

Henkilöstöjuhlat, häävastaanotto vai cocktailtilaisuus? Tuotelanseeraus, seminaari, gaalaillallinen… Näissä tiloissa kaikki tarpeesi kohtaavat. On puitteet ja tekniikka, sijainti, palvelu ja tarjoilut. Sekä tietysti majoitus sadoille henkilöille! Vietä vuoden upeimmat juhlat tai järjestä mieleenpainuva yritystapahtuma jossain alla olevista tiloista.

Tapahtumien ammattilaiset apunasi

Sokotelin tiimi koostuu kokeneista tapahtuma-, ravintola- ja matkailualan ammattilaisista. Voit luottaa tilaisuuden suunnittelun tarjoiluineen ja käytännön järjestelyineen täysin Sokotelin henkilökunnan käsiin. Palvelu? Se on aina laadukasta ja luotettavaa.
Radisson Blu Royal - Happens - Tilat

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikille sopiville tiloille yhdellä kerralla. Sokotelin myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa tilaisuuden järjestäminen on!
Radisson Blu Plaza - Happens - Tilat

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Saunatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme