Kokoustilat Vantaa - Parhaat kokoustilat Vantaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat Vantaa

Vantaalta löydät kokoustiloja eri kokoisiin tarpeisiin. Etsit sitten auditoriota, kabinettia, workshoptilaa tai neuvotteluhuonetta, sopiva kokoustila odottaa varaajaansa Happensissa. Etsi kokoustiloja Vantaalta ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä rajattomasti Happensin kautta.

Kokoustajan Vantaa

Vantaa, etenkin Aviapoliksen alue, on todellinen businessparkkien keskittymä ja Vantaa onkin suosittu kokouspaikka hyvien kulkuyhteyksien takia. Vaikka Vantaalta löytyy kokoustiloja niitä tilaisuuksia varten, jonne mennään parhaat päällä päättämään yrityksen tulevaisuudesta, löytyy sieltä myös rennompia kokoustiloja, joissa kokousta voidaan viettää kevyen hauskanpidon parissa. Tai vaikka kylpytakit päällä! Tai laseraseet kädessä tai keilakengät jalassa! Tutustu Happensin kattavaan valikoimaan ja varaa täydellinen kokoustila Vantaalta tarpeisiisi.

Koosteella käyntiin

Technopoliksen tilat Vantaan Aviapoliksessa sisältää seminaaritiloja, kokoustiloja sekä upean saunallisen edustustilan. Viihdekeskus Flamingosta löydät puolestaan yksityistiloja Flamingo Spa:sta, Megazonesta, BowlCircuksesta ja Finnkinosta. Kabinettipuoli hoituu Ravintola Tammiston, Bistro Liekin ja Hotelli Tikkurilan puolesta. Mikäli tässä kohtaa jäit vielä pohtimaan kokoustilojen sopivuutta, voit selata kaikkia Vantaan kokoustiloja alla olevasta karusellista.

Kokoustilat Vantaa

Vinkit kokoustilan varaamiseen

Vaikka rakastammekin sitä, että selaat innoissasi sivustoamme, emme halua, että teet turhaa työtä kokoustilan etsimisen suhteen. Olemme koonneet alle muutamia vinkkejä, joiden avulla kokoustilan varaaminen Vantaalta voi olla asteen helpompaa. Itsestään selviä yksityiskohtia tulee harvoin kiireessä mietittyä!

Kokoustilan sijainti

Vantaalta löytyy kokoustiloja niin isojen teiden varrelta kuin hieman syrjempääkin. Mieti siis tilaa varatessasi saapuuko osallistujat autolla vai julkisilla ja mistä päin pääkaupunkiseutua tai muuta Suomea. Vantaa on äärimmäisen toimiva kokouspaikka kaikkialta Helsingin seudulta sekä esimerkiksi Järvenpään, Keravan, Lahden ja Tuusulan suunnalta saapuville. Muista myös tarkistaa löytyykö kokoustilalta ilmainen pysäköinti, monessa sellainen on!

Osallistujamäärä

Mieti kokoustilaa tarkkaan osallistujamäärän mukaan. Vaikka Finnkinon elokuvateatteri houkuttelisikin, sinne ei kannata mennä vain muutaman henkilön kesken palaveria pitämään. Valitse sen sijaan jokin pienempi kabinetti ja menkää leffaan kokouksen jälkeen! Tarjouspyynnössä kannattaa tiedustella tiloja isommalle tai pienemälle kokousporukalle, palveluntarjoajilla saattaa olla mahdollisuuksia esimerkiksi yhdistellä kokoustiloja keskenään.

Tekninen varustelu

Kokoustilan varustelu ja kokoustilan pohjaratkaisu kannattaa huomioida kokoustilaa varatessa. Tarvitaanko ryhmätyötilaa, puhujakoroke, neuvottelupöytä vai tuolirivit? Eri kokoustilojen kuvia selatessa ja lisätietoihin tutustuessa näet nopeasti, onko paikka sellainen, joka teidän tilaisuuteenne sopisi.

Kokoustarjoilut

Varmista hyvissä ajoin, että kokoustarjoilut on saatavilla joko tilan puolesta tai sitten vaikkapa pitopalvelusta tilattuna. Moni Vantaan kokoustiloista tarjoaa valmiita kokouspaketteja, joissa tilan kylkeen kuuluu maittavat kokouseväät. Muista toivoa aamiaista, lounasta, kahvitarjoiluita tai illallista tilaisuuden tarpeiden mukaan!

Mikäli Vantaa ei ole paikkana kiveen hakattu, kannattaa selata myös läheltä löytyviä kokoustiloja Helsingistä ja Espoosta.

Yhteinen aktiviteetti kokouspäivään

Kun kerta on lähdetty koko tiimin kanssa yhdessä liikkeelle, kannattaa samalla ruksia tehtävälistalta myös virkistysilta. Happensin kautta varaat kokoustilan kaveriksi hauskan yhteisen aktiviteetin työn väsyttämiä aivoja ja kroppaa piristämään. Miltä kuulostaisi kuplafutis, jousiammunta, skumppajooga tai RIB-veneily? Mikäli pieni elämysmatka kiinnostaa, lähtekää tutkimaan pääkaupunkiseudun aktiviteettitarjontaa!
Aktiviteetit »
Aeronautica Arena - Elämys Tuulitunneli - Happens

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme