Megazone Vantaa Flamingo kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-25Kokouskabinetti alk. 75€/tunti

Megazone Vantaa - Kokoustilat

Tähtäimessä tapahtuma tai yksityistilaisuus? Megazonessa osut takuuvarmasti!

Vantaan Megazonessa järjestät helposti kokoukset, virkistyspäivät ja muut tilaisuudet. Vietä huippuhauskat pikkujoulut, työntäyteinen tiimipäivä tai valtaa asiakkaan tukikohta! Meiltä löydät sopivia kokous- ja illanviettopaketteja kaikenkokoisille ryhmille, pieneen tai suurempaan budjettiin.

Megazonessa päätöksenteko onnistuu hyvillä mielin ja adrenaliinia kohottava laserpeli on oiva tunnelman nostattaja erilaisiin neuvotteluihin. Laserpeli on tiimityötä parhaimmillaan, sillä pelaajat toimivat yhdessä luoden joukkueidensa pelistrategioitaan! Vai kannattaisiko vain sittenkin antaa pomon tai asiakkaan voittaa?

Pelistrategiasta seuraavaan!

Megazonen yksityisessä kabinetissa kokoustetaan ja kehitellään uutta. Kerrallaan kabinettiin mahtuu jopa 30 henkilöä, mutta pidempään kokoukseen ruokailuineen suositus on enintään 24 henkilöä. Kabinettiimme voi tuoda omat juomat ja tarjoilut voi tilata kauttamme. Vaikka laseraseilla valloitetaankin maailma peliareenalla, kokousvälineille lienee tarvetta pelien päätyttyä. Yksityistilamme varusteisiin kuuluu datatykki, wifi, valkokangas, tv sekä fläppitaulu.

Meillä järjestät vaivattomasti unohtumattomat, erilaiset ja elämykselliset tapahtumat! Tarvittaessa räätälöimme tilaisuudestanne juuri sellaisen kuin haluatte, joten tiedustele tarjouspyynnössä teille sopivasta ohjelmakokonaisuudesta.

Oletko valmiina asettamaan vastustajan tulilinjalle?

Yhteystiedot

Tasetie 8, 3. krs, 01510 Vantaa - Viihdekeskus Flamingo

Megazone Vantaa myyntipalvelu

050 573 0805
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouskabinetti alk. 75€/tunti

Kokouskabinetti alk. 75€/tunti

Lisäpalvelut

Tiukan kokouksen päätteeksi höyryjä päästellään laserpeliareenalla ja energian tarvetta korjataan herkullisilla tarjoiluilla! Kauttamme voit tilata tapahtumaanne kokous- ja illallistarjoilut sekä pikkunaposteltavat. Varaudu valinnan vaikeuteen – tarjoiluista huolehtii Viihdekeskus Flamingon fantastiset ravintolat.

Kaikkiin paketteihin on myös mahdollista lisätä peliaikaa tai varata lisäaktiviteetiksi Prison Island-vankilaseikkailu. Lisäksi autamme tarvittaessa muiden Flamingo Viihdekeskuksen palveluiden valinnoissa. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Omat juomatCateringEsteettömyysTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Kokoukset ja seminaarit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Megazone

Megazone on hauska, futuristinen ja supersuosittu sisällä pelattava laserpeli, joka sopii ikää ja kuntoa katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Ensimmäinen Megazone-laserpeliareena avattiin Suomeen jo vuonna 1993.

Lue lisää
UKK

Sopiiko pelaaminen lapsille?

Kyllä sopii! Suositusikärajamme on n. 7 vuotta, mutta pienemmätkin, jopa 3-vuotiaat, voivat pelata vanhemman ohjauksessa. Megazone on liikunnallinen seikkailupeli, joka on hyväksi lapsen kehitykselle.

Voinko osallistua peliin pyörätuolilla?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme