BowlCircus Flamingo - Saunatila biljardi pöydällä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-54Yksityistilat alk. 100€/tunti

BowlCircus Flamingo - Sauna- ja kokoustilat

Kuka sanoi, että keilahalli on tarkoitettu vain keilaamista varten?

BowlCircus Flamingon tiloissa järjestät ainutlaatuiset yksityistilaisuudet, kokoukset, viihteelliset asiakastilaisuudet tai vaikkapa teemabileet hohtokeilailun ja saunomisen parissa! Tämä 20 keilaradan, 7 kilpatason biljardipöydän, edustavan saunaosaston sekä tyylikkäiden kokoustilojen viihdekompleksi muuttaa käsityksesi perinteisestä keilahallista täysin.

Tilojen tiedot ja kapasiteetti

Äänieristetyt yksityistilamme sisältävät kaiken, mitä kokoustamiseen tarvitset muistiinpanovälineistä moderniin esitystekniikkaan ja äänentoistoon.

 • VIP 1 istumapaikat 12 henkilölle
 • VIP 2 istumapaikat 28 henkilölle
 • VIP 3 istumapaikat 26 henkilölle

VIP 2 ja VIP 3 ovat yhdistettävissä pariovilla 54 henkilöä vetäväksi kokonaisuudeksi.

BowlKitchenin herkuilla jaksaa juhlia tai kokoustaa!

Keittiömme hoitaa kokemuksella teemoitetut cateringit isommallekin porukalle. Tiloissamme on A-oikeudet, joten juomapuoli hoituu myös kauttamme. Kaikki BowlCircus -keittiön tarjoilut on mahdollista tilata saunaosastoille, yksityistiloihin ja rata-alueille.

Tilaisuuden yhteyteen leikkimielistä kisailua tai todellinen turnaus?

BowlCircus Flamingosta voit varata helposti erilaisia hohtokeilapaketteja ryhmän koosta riippumatta. Paketit sisältävät kaiken hohtokeilailusta ruokailuun ja ne sopivat erinomaisesti virkityspäiviin, kokoustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Illan päätteeksi tai heti alkajaisiksi selvitetään tietenkin porukan biljardihai – ja sehän onnistuukin kätevästi yksityistilasta löytyvällä biljardipöydällä!

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa

BowlCircus Flamingo myyntipalvelu

010 841 8844
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 100€/tunti

Tilavuokra

 • Saunaosasto alk. 18€/hlö/tunti (min. 10 hlö)
 • Yksityistilat alk. 10€/hlö/tunti (min. 10 hlö)

Kokouspaketit alk. 42 €/hlö

 • Tilavuokra
 • Oman keittiön aamiainen tai lounas
 • Hohtokeilaus tunniksi

 

 

Lisäpalvelut

Radalta ruokailemaan – tai ruokailua radalla! BowlCircus Flamingon menut ovat laadittu täyteen herkkuja, joita tarjoamme joko rata-alueelle hohtokeilailun yhteyteen tai yksityistiloihimme vaikkapa kokoustilaisuutta rytmittämään. Valikoimastamme löydät mm. herkulliset kokouslounas- ja illallisbuffetit alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä juhliin sopivat partymenut, kuten Las Vegas -teemaisen burgerimenun tai maistuvan Mexico -menun.

 • Catering
 • Hohtokeilapaketit
 • Biljardi
PakettiratkaisutAikuisten keskenEsteetönSaunaA-oikeudetLiikunnallinenTarjoilutFarkut jalassaLasillisen kanssaTalviaktiviteettiLeikkisäStriimaus ja kokoustekniikkaAktiviteetitA-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasBuffetSaunaSisälläWifiHiki pintaan

3D-esittely

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt paitsi hohtokeilaukseen, myös hulppeiden yritystapahtumien järjestämiseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka suurelle ryhmälle yksityistilan voi varata?

Yksityistiloissa on istumapaikat max. 54 henkilölle. Tapahtumia voi kuitenkin järjestää isommillekin ryhmille, jolloin järjestelyistä voidaan sopia erikseen.

Kuuluvatko pyyhkeet saunatilan vuokraan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme