BowlCircus Flamingo - Tapahtumatila Vantaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-300Yksityistilaisuus alk. 1200€/tunti

BowlCircus Flamingo - Tapahtumatila

Et varmaan koskaan aikaisemmin ole järjestänyt yritystapahtumaa, jossa spiikkaus tapahtuu hohtokeilaradoille tehdyltä lavalta, jättikokoisten screenien ympäröimänä?

BowlCircus Flamingon tiloissa on vietetty mitä mielikuvituksellisempia tapahtumia. Meillä on järjestetty seminaareja, biljarditurnauksia, juhlaillallisia ja viimeisimpänä keilaradoiltamme striimattiin Apocalyptican livekonsertti. Usko tai älä, BowlCircus Flamingossa on pidetty jopa häät! Tiloissamme on A-oikeudet ja keittiömme hoitaa kokemuksella teemoitetut cateringit isommallekin porukalle.

Kaikki tämä on teidän!

Moni ei välttämättä osaa arvatakaan, mikä hulppea tapahtumatila Viihdekeskus Flamingon K2-kerroksesta löytyy. Keilaviihdekeskuksemme pääovilla teitä odottaa tilaisuutenne teemaan sopivalla grafiikalla viimeistelty fogscreen, jonka läpi astuttuanne käytössänne ovat mm.

 • 7 kilpatason biljardipöytää
 • 20 hohtokeilarataa
 • Ravintola-alue ja pitkä baaritiski
 • Edustava saunaosasto
 • Tyylikkäät kokoustilat

Vaativa tekniikka? Hoituu!

Hohtovalot, valtavat 70 metriä kattavat screenit ja huipputason äänentoisto mahdollistavat erilaiset yritystapahtumat, koulutukset, henkilöstötilaisuudet, konsertit… Yli 2000 m2 kokoisen tilan upean tekniikan avulla tapahtumien järjestäminen on helppoa ja ikimuistoista! Suunnittelemme ja räätälöimme tilat, tekniikan ja palvelut tapahtuma- ja juhlakohtaisesti aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Katetaan osa keilaradoista tanssilattiaksi!

Hohtokeilausta toisessa päässä ja tanssilattia toisessa! Tai ehkä teitä viihdyttää keilaratojemme päälle rakennetulla lavalla esiintyvä artisti tai koomikko? Osa keilaradoistamme voidaan toiveidenne mukaan kattaa vaikkapa yksityiseksi discoksi tai yleisöpenkein. Ruokailutilaa tuskin tarvitsee lisätä, sillä pöydät voidaan kattaa haluamaanne muodostelmaan ravintola-alueen puolelle!

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa

BowlCircus Flamingo myyntipalvelu

010 841 8844
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuus alk. 1200€/tunti

 • Tapahtumatilan vuokra alk. 1200 €/tunti
 • Tarjoilut räätälöidään erikseen

Voit varata koko hallin käyttöösi päivästä riippuen vaikka vain 2 tunniksi. Kysy rohkeasti lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Opi hohtokeilailun alkeet!

 • Valmennus huippukeilaaja Kimmo Lehtosen johdolla

Tuntuuko jo, että valinnan varaa ja mahdollisuuksia on liikaa? Valitse upea Las Vegas -aiheinen teemajuhla! Tämä kokonaisuus on kustannustehokas illanviettokonseptimme, jonka toteutamme hohtokeilailun merkeissä 90-300 henkilölle. Las Vegas -teemajuhlapakettiin kuuluu:

 • Kaikkien tilojemme yksityiskäyttö
 • Teemasisustus
 • Taikuri-show
 • Las Vegas Menu
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSaunaSisälläSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt paitsi hohtokeilaukseen, myös hulppeiden yritystapahtumien järjestämiseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme