BowlCircus Flamingo / Tapahtumatila

Tasetie 8, 01510 Vantaa

70-300Yksityistilat alk. --,--€

BowlCircus Flamingo / Tapahtumatila

Et varmaan koskaan aikaisemmin ole järjestänyt yritystapahtumaa, jossa spiikkaus tapahtuu hohtokeilaradoille tehdyltä lavalta, jättikokoisten screenien ympäröimänä?

BowlCircus Flamingon tiloissa on vietetty mitä mielikuvituksellisempia tapahtumia. Meillä on järjestetty seminaareja, biljarditurnauksia, juhlaillallisia ja viimeisimpänä keilaradoiltamme striimattiin Apocalyptican livekonsertti. Usko tai älä, BowlCircus Flamingossa on pidetty jopa häät!

Moni ei välttämättä osaa arvatakaan, mikä hulppea tapahtumatila Viihdekeskus Flamingon K2-kerroksesta löytyy. Keilaviihdekeskuksemme pääovilla teitä odottaa tilaisuutenne teemaan sopivalla grafiikalla viimeistelty fogscreen, jonka läpi astuttuanne näette edessänne mm. 7 kilpatason biljardipöytää, 20 hohtokeilarataa ja ravintola-alueen pitkän baaritiskin. Kaikki tämä on teidän!

Hohtovalot, valtavat 70 metriä kattavat screenit ja huipputason äänentoisto mahdollistavat erilaiset seminaarit, henkilöstötilaisuudet, konsertit… Yli 2000 m2 kokoisen tilan upean tekniikan avulla tapahtumien järjestäminen on helppoa ja ikimuistoista! Suunnittelemme ja räätälöimme tilat, tekniikan ja palvelut tapahtuma- ja juhlakohtaisesti aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoilut

Tapahtuma kuin tapahtuma viimeistellään BowlKitchenin herkuilla! Keittiömme hoitaa kokemuksella teemoitetut cateringit isommallekin porukalle, jopa yli 300 henkilön tilaisuuksiin. Tiloissamme on A-oikeudet, joten juomapuoli hoituu myös kauttamme. Kaatoja luvassa siis radoilla ja baarissa!

Katetaan osa keilaradoista tanssilattiaksi!

Hohtokeilausta toisessa päässä ja tanssilattia toisessa! Tai ehkä teitä viihdyttää keilaratojemme päälle rakennetulla lavalla esiintyvä artisti tai koomikko? Flamingon BowlCircus -keilaviihdekeskuksessa on 20 keilarataa, joista osa voidaan toiveidenne mukaan kattaa vaikkapa yksityiseksi discoksi tai yleisöpenkein. Ruokailutilaa tuskin tarvitsee lisätä, sillä pöydät voidaan kattaa haluamaanne muodostelmaan ravintola-alueen puolelle!

Tuntuuko jo, että valinnan varaa ja mahdollisuuksia on liikaa? Valitse upea Las Vegas -aiheinen teemajuhla! Tämä kokonaisuus on kustannustehokas illanviettokonseptimme, jonka toteutamme hohtokeilailun merkeissä 90-300 henkilölle. Las Vegas -teemajuhlapaketti koostuu kaikkien tilojemme yksityiskäytöstä, teemasisustuksesta, Taikuri-show:sta sekä tietenkin Las Vegas Menu:sta!

Flamingon BowlCircus -keilaviihdekeskus on tyylikäs ja viihtyisä kokonaisuus. Tämä 20 keilaradan, 7 kilpatason biljardipöydän, edustavan saunaosaston sekä korkealuokkaisten yksityistilojen viihdekompleksi muuttaa käsityksesi perinteisestä keilahallista täysin!

Yhteystiedot

Tasetie 8, 01510 Vantaa

BowlCircus myyntipalvelu

010 841 8844
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. --,--€

Voit varata koko hallin käyttöösi vaikka vain 2 tunniksi.

Lisäpalvelut

Mausta tapahtumasi kaikilla herkuilla! Kysy lisää tarjouspyynnössä mm. seuraavista kokonaisuuksista:
  • Erilliset kokoustilat
  • Saunaosasto
  • Catering
  • Hohtokeilailun alkeet – valmennus huippukeilaaja Kimmo Lehtosen johdolla
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSaunaSisälläSomistusTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

BowlCircus -keilaviihdekeskukset

BowlCircus on Suomen johtava keilahalliketju, joka on keskittynyt hohtokeilaukseen. BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita isommillekin ryhmille.

Tutustu yritykseen
UKK

Kuinka suurelle ryhmälle yksityistilan voi varata?

Yksityistilassa on istumapaikat max. 50 henkilölle. Tapahtumia voi kuitenkin järjestää isommillekin ryhmille, jolloin järjestelyistä voidaan sopia erikseen.

Kuuluvatko pyyhkeet saunatilan vuokraan?

tarjousYksityistilat alk. --,--€
Katso tarjoustiedot