Kokoustilat Helsinki - Kokouksiin ja seminaareihin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustila Helsinki

Etsitkö kokoustilaa kymmenelle vai yli sadalle hengelle? Perinteinen kokoustila vai olohuonetta muistuttava rento miljöö? Helsingin tarjonta on laaja, joten löydät mieleisen aivan varmasti. Täytä vain kokoustilan kriteerit ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt tilojen vuokraajille nopeasti.
Happens kokoustilat helsinki

Helsinki on täynnä kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin. Voit löytää klassisen kokoustilan, jossa voitte palaveerata saman pöydän ääressä pienemmällä porukalla. Tarjolla on myös tiloja, jotka vetävät useita satoja henkilöitä samaan tilaan. Löytyy perinteisiä ja ei niin perinteisiä tiloja, joissa pitää kokouksia – vartiovene 55 on hyvä esimerkki erikoisemmasta kokoustilasta. Se myös joustaa koko illan viettämiseen, jos tarkoituksena on jatkaa yhdessäoloa virallisen osuuden jälkeen.

Kokoustila pienelle ryhmälle Helsingissä

Haluatko omaperäistä kokoustilaa vai klassisen? Valoisa vai hämärän tunnelmallinen? Säkkituolit vai nojatuolit? Selaa sopivat vaihtoehdot ja lähetä ilmainen tarjouspyyntö kaikille kiinnostaville kohteille. Lisäpalveluna monet tilat voivat tarjota myös pullakahvit, joten kannattaa kysyä!