Kokoustilat Helsinki & pääkaupunkiseutu - Happens.fi

Kokoustila Helsinki

Etsitkö kokoustilaa kymmenelle vai yli sadalle hengelle? Perinteinen kokoustila vai olohuonetta muistuttava rento miljöö? Helsingin tarjonta on laaja, joten löydät mieleisen aivan varmasti. Täytä vain kokoustilan kriteerit ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt tilojen vuokraajille nopeasti.
Happens kokoustilat helsinki

Helsinki on täynnä kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin. Voit löytää klassisen kokoustilan, jossa voitte palaveerata saman pöydän ääressä pienemmällä porukalla. Tarjolla on myös tiloja, jotka vetävät useita satoja henkilöitä samaan tilaan. Löytyy perinteisiä ja ei niin perinteisiä tiloja, joissa pitää kokouksia – vartiovene 55 on hyvä esimerkki erikoisemmasta kokoustilasta. Se myös joustaa koko illan viettämiseen, jos tarkoituksena on jatkaa yhdessäoloa virallisen osuuden jälkeen.

Vaihtoehtoja kokoustilan valintaan

Pieni pyöreä pöytä 4-10 hengelle? Iso sali, johon mahtuu 300 yrityksen työntekijää? Mieti minkätyyppinen kokous on tiedossa, jotta pystyt valitsemaan juuri teille oikeanlaisen kokoustilan. Onko tarkoitus viettää tilassa pari tuntia vai koko ilta? Vai kokonainen viikonloppu? Näihin kaikkiin vaihtoehtoihin löytyy kyllä soveltuva tila, joten nyt vain etsimään parhaat vaihtoehdot!

Muistilista kokoustilan vuokraajalle Helsingissä

Kokouksen teema on hyvä miettiä ensimmäisenä eli onko tarkoituksena vain käydä pikaisessa palaverissa vai halutaanko kokoustamisen jälkeen jatkaa illanviettoa samassa tilassa. Jos tarkoituksena on vain kokouksen pitäminen, niin klassinen tila sopii siihen hyvin. Jos halutaan kokouksen jälkeen jatkaa iltaa juhlimalla, niin kannattaa se ottaa huomioon tilaa valittaessa, sillä monet tilat joustavat koko illan juhlintaan.

Osallistujamäärä on myös ensimmäisiä asioita mitä pitää miettiä, sillä se tarkentaa tarvittavan tilan suuruutta huomattavasti. Mahdolliset ulkotilat on hyvä huomioida, sillä kesällä ihmiset viihtyvät ulkona jos kokoustilalla on oma piha ja jos tarkoituksena on jatkaa yhdessäoloa virallisen osuuden jälkeen.

Budjetin miettiminen on tärkeää. Se antaa osviittaa siitä, minkälaisen tilan voisi valitulla budjetilla saada. Jos budjettia jää yli, niin voi miettiä mitä lisäpalveluita haluaisi kokoukseen käyttää – tarjoilut olisivat loistava vaihtoehto tähän.

Tarjoilut ovat tärkeä osa kokousta. Oli tarkoitus sitten vakuuttaa sijoittaja tai tarjota työntekijöilleen ilmainen lounas, niin ruoka on tie sydämeen. Happensin kautta löydät kokoukseen myös pitopalvelun hoitamaan tarjoilun puolestasi!

Sijainti on tärkeä ja Helsingissä niitä on paljon. Monet haluavat kokoustilan läheltä toimistoa, mutta useat haluaisivat päästä hieman erilaiseen miljööseen. Tähän löytyy vaihtoehtoja taivaan ja maan väliltä, joten nyt vain etsimään sitä oikeaa kokoustilaa Helsingissä!

Älä unohda tarjoilua

Kokous ei ole mitään ilman tarjoilua! Sämpylät ja kahvit tai kokonainen lounasbuffet? Ruoka ja juoma on tie sydämeen, joten se kannattaa miettiä hyvin etukäteen, etteivät työntekijät jää kuivin suin ja tyhjin vatsoin. Voit hoitaa itse tarjoilun tai ulkoistaa se Happensin kautta catering-yritykselle. Lähetä helposti tarjouspyynnöt myös tätä palvelua tarjoaville tahoille, jotta sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.

Suuri tila hakusessa?

Jos tarkoituksena on pitää kokous suurelle väelle, niin se vaatii suuren tilan. Laita kriteeriksi osviittaa antava osallistujamäärä, niin järjestelmä kertoo mitkä tilat sopisivat suurelle joukolle. Tässä kannattaa myös ottaa huomioon se, että halutaanko virallisen osuuden jälkeen jatkaa iltaa esimerkiksi juhlimalla samassa tilassa. Sekin onnistuu ja on hyvin suositeltavaa!
Happens suuri kokoustilat helsinki

Jotain aivan uutta?

Jos perinteinen kokoustila ei hotsita, kannattaa valita jotain aivan muuta. Hyvä esimerkki on kuvanmukainen Vartiovene 55, jonka voi vuokrata kokouksia varten. Se myös antaa mahdollisuuden jatkaa iltaa merellisissä tunnelmissa kokouksen jälkeen. Tällä ainakin saa pisteet kekselijäisyydestä!
Happens kokoustilat helsinki vartiovene55

Perinteinen kokoustila Helsingissä

Onko tarkoituksena pitää kokous Helsingissä ilman mitään sen kummempaa? Sehän onnistuu! Happensin kautta löydät kokoustiloja joka lähtöön ja joukosta löytyy paljon myös klassisempia kokoustiloja. Niiden tarkoitus on koota juuri oikea porukka kokoon puhumaan bisnestä tai tekemään tärkeitä päätöksiä. Tilan ei tarvitse olla kummoisempi tähän tarkoitukseen, mutta on hyvä ottaa huomioon kenen kanssa palaveeraa. Jos tarkoituksena on vakuuttaa sijoittaja, niin kaunis merimaisema kokoustilasta ei ole ainakaan pahitteeksi. Toisaalta jos kaikki saman pöydän ääressä olevat henkilöt ovat kuin kavereita, niin maisemassa voi säästää ja käyttää jäljelle jäävän budjetin vaikka tarjoiluihin.