Valkoinen Sali Helsinki - häät & tapahtumat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-600Tilavuokra alk. 3000€

Valkoinen Sali

Valkoisessa Salissa on järjestetty kaupungin seurapiirien kuumimpia tanssiaisia, kuultu lukuisten presidenttien puheita, ja onhan salissa aikanaan istunut Helsingin kaupunginvaltuustokin. Nyt on sinun vuorosi! Miten sinä aiot jättää jälkesi holvikaarten alle?

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva juhlasalimme on yksi kaupungin historiallisimmista juhlatiloista. Vuonna 2016 täysin alkuperäiseen loistoonsa restauroitu, miltei 100-vuotias juhlasali huokuu tyylikkyyttä ja charmia. Näyttävine seinämaalauksineen ja kattokruunuineen tämä valtava tila piirtyy takuulla vieraidesi verkkokalvoille.

Pikkujoulut, vuosijuhlat, kick-off tai vaikka syntymäpäivät?

Valkoisessa Salissa järjestät vuoden kohokohtasi hulppeissa puitteissa. Ja hulppeat puitteethan ovat vasta ensiraapaisu Valkoisen Salin pinnasta! Kokeneista tapahtumatuottajista koostuva tiimimme, kaupungin kovinta tasoa oleva tekninen varustelumme ja huippuunsa hiotut yksityiskohdat ovat kokonaisvaltaisen palvelumme kulmakiviä. Siksi meillä tehdäänkin vain onnistuneita tapahtumia.

Kenties haaveilet paikasta, jossa valkoinen hääpukusi pääsee ansaitsemaansa loistoon tai ehkä tarvitset kaunista tilaa kuvauksillesi. Häät, gaalat, ensi-illat ja lanseeraukset luonnistuvat meillä vaivattomasti! Tee asiakkaaseesi, sidosryhmääsi tai vieraisiisi vaikutus upeissa puitteissa keskeisellä sijainnilla, jonne on helppo saapua.

Tarjoilut

Oli toiveissasi sitten gourmet-tason istuva illallinen, rento Street Food herkuttelu tai aamiaisseminaari vihersmoothien ja raakakakun kera, Soupster Creative Catering tarjoilee juuri sopivan kokonaisuuden. Valkoisen Salin catering-kumppani Soupster tunnetaan niin tasokkaista tarjoiluistaan kuin lukuisista ravintoloistaan: mm. Lucy In The Sky ja Locanda Scappi.

Lisäksi Valkoisessa Salissa on anniskeluoikeudet ja tiloissa voidaan tarjoilla jopa 04.00 asti. Täytämme vaativatkin tarpeet aina somelierin suunnittelemista viinipaketeista räätälöityyn mocktail-baariin!

Tilakokonaisuus

Kesäkaudella Valkoisessa Salissa on lisäksi käytössä suuri sisäpihaterassi, josta yli puolet saadaan tarvittaessa katettua. Talvisin pihalle saa rakennettua näyttävän sisääntulon tai vaikkapa lämmitetyn vilvoittelukatoksen.

Ennen juhlasalia vieraat saapuvat Valkoisen Salin Salonkiin, jonka katseenvangitsijana toimii Yngve Bäckin 1962 maalama “Piazza” maalaus. Eikä rinnalla kalpene ikkunoista näkyvä Tuomiokirkon tornikaan! Salongissa voitte esimerkiksi nostaa maljat ennen illallista tai viettää virkistävän lounastauon seminaarin välissä.

Kattomaalauksella koristellulta parvelta avautuvat puolestaan näköalat Juhlasaliin ja lavalle. Päivätapahtumissa vieraat voivat seurata ohjelmaa rennosti sohvaryhmiltä ja iltajuhlissa taas nauttia esimerkiksi Upstairs cocktail-baarin raikkaista drinkeistä!

Kapasiteetti

  • Juhlasaliin katettu istuva illallinen: 50-312 hlö
  • Juhlasaliin katettu istuva illallinen + parvi: 350 hlö
  • Seminaari: 50-450 hlö
  • Seisova buffet-illallinen tai cocktail-tilaisuus: 75-600 hlö
  • Iltajuhlat ja konsertit: 100-600 hlö

Yhteystiedot

Aleksanterinkatu 16 / Katariinankatu 3, 00170 Helsinki

Valkoinen Sali myyntipalvelu

050 466 0253
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 3000€

Mainittu hinta toimii lähtöhintana. Hinnoittelemme tila- ja tekniikkavuokran tilaisuuden henkilömäärän ja teknisten vaatimusten mukaan.

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSisälläSomistusUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme