Messukeskuksen kokoustilat - Löydä sopiva tila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Messukeskuksen kokoustilat

Messukeskus tarjoaa elämyksellisen kohtaamispaikan kaiken kokoisille ryhmille. Suomen suurimmasta messu-, kokous- ja kongressikeskuksesta löydät 40 kokoustilaa, 7 hallia ja 21 ravintolaa. Tilaa on yhteensä 58 000 m². Varaa sopiva kokoustila Happensin kautta ja nauti onnistuneesta tapahtumasta!
Messukeskuksen kokoustilat

Messukeskus – Terassisauna

Messukeskuksen tyylikäs saunatila löytyy Pasilan kattojen yltä. Terassisauna sopii loistavasti illanviettoihin, kokouksen jatkoille, tiimipäiviin ja virkistystapahtumiin. Saunatilaan kuuluu mm. poreallas ja moderni kabinetti.
Tutustu ja varaa Terassisauna »
Messukeskuksen kokoustilat

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikille sopiville tiloille yhdellä kerralla. Messukeskuksen myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman kulusta keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa upean yksityistilaisuuden järjestäminen on!

Tutustu myös muuhun tarjontaan yrityksille

Happens.fi on ainoa työkalu, mitä tarvitset yritystapahtuman järjestämiseen. Happensin kautta löydät Messukeskuksen lisäksi useita eri kokous- ja tapahtumapaikkoja Helsingistä. Selaa kokoustiloja, juhlatiloja, auditorioita ja kabinetteja tai tutustu yritystapahtumien, pikkujoulujen, virkistyspäivien, kickoffien ja workshoppien järjestämiseen. Päälle tietysti aktiviteetit, kuten läheltä löytyvä SEA LIFE tai The Helsinki Distilling Companyn Viskikellarikierros & Tasting.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme