Löydä parhaat aktiviteetit Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Aktiviteetit Helsinki

Hei, seikkailijat! Mitäs tällä kertaa lähdetään tekemään? Ehkä jotain täysin uutta? Tai sitten uusinta jostain, jota olette jo porukalla kokeilleet! Helsingistä löytyy aktiviteetteja joka lähtöön, jokaiseen tilaisuuteen. Etsi alla olevalla hakupalkilta tai ahmi inspiraatiota tältä sivulta!
Happens kuplafudis båltsit aktiviteetti
Isosti vai pienesti?

Happensin kautta löydät Helsingin hauskimmat aktiviteetit ja lähetät kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä. Helppokäyttöinen ja inspiroiva palvelumme on kuin yksi hauska aktiviteetti ihan sellaisenaankin! Pallottele villeillä ideoilla ja etsi tekemistä sen kuuluisan mukavuusalueen ulkopuolelta. Olisiko kenties aika rikkoa firman tuttu tyhy-kaava ja suunnata keilailun sijaan kiipeilyareenalle, tanssitunnille tai yksityisristeilylle?

Kukapa nyt ei haluaisi kokea jotain uutta! Joskus ennakkoluuloja syntyy ja ajatellaan, että ”enhän minä nyt tuota osaa”. Me uskomme kuitenkin vahvasti, että ihan jokainen voi onnistua ihan missä vain! Suunnatkaa koko perheen voimin vaikkapa pakohuoneita ratkomaan tai rib-veneellä hurjastelemaan. Ottakaa työporukan kesken mittaa toisistanne lasersota-areenalla, jousitaistelukentällä tai lähtekää meriseikkailulle 1700-luvun hengessä. Hemmottele parempaa puoliskoasi kylpyläpäivällä tai lennätä hänet ilmojen halki virtuaalisessa elokuvaelämyksessä. Tekemistä riittää!

Polttareille, virkistyspäiviin, synttäreille tai muuten vain

Helsinki on täynnä mahdollisuuksia viettää unohtumatonta tilaisuutta. Oletko jumissa tulevan sulhasen tai morsiamen polttarisuunnitelmien kanssa? Etsitkö tekemistä virkistyspäivään tai synttäreille? Mikset varaisi hauskaa hetkeä vaikkapa äitienpäiväksi! Monet palvelustamme löytyvät aktiviteetit sopivat pienellekin porukalle.

Uusia taitoja kehittämään!

Itseä kehittävät workshopit ja kurssit ovat viime aikoina saavuttaneet suuren suosion. Monet nauttivat uusista haasteista ja siksi kannattaakin ehdottomasti tutustua aktiviteetteihin, jotka sisältävät jonkin taidon opettelua tai uuteen liikuntamuotoon tutustumista. Tapanilan urheilukeskuksessa pääsette esimerkiksi tutustumaan ohjatusti erilaisiin sirkuslajeihin ja Salmisaaren liikuntakeskuksesta löydät muun muassa CrossFit -kursseja.

Kädentaitoja opetellaan taide- ja kokkauskurssien parissa tai nahka- ja korutyöpajalla. Yhteishenkeä kohotetaan luovuutta vaativassa teatterielämyksessä ja huipputason baarimikoksi kouluttaudutaan erilaisilla cocktail-kursseilla. Hmm, ehkä baarimikoksi päästäkseen joutuu käymään muutamallakin erilaisella cocktail-kurssilla useampaan otteeseen. No, ei laiteta vastaan!

Löydä suosikkisi!

Suurenmoinen spektaakkeli täynnä ylellisyyttä ja glamourinhohtoisuutta vai jotain hieman arkisempaa? Kun mielikuvituksen päästää valloilleen, ei villeiltä ideoilta vältytä. Äijäporukalla skumppa- tai bissejoogaan vai pihatalkoiden päätteeksi akrobatiatunnille? Nyt me sen keksimme: ottakaa kaveriporukan kesken kilpailu siitä, kuka järjestää hauskimman päivän!

Etäily on nyt in!

Upeita aktiviteetteja voit tilata Helsingin alueelle myös etänä. Tilaa hauskat retrovideopelit tai mysteeripelit juhlatilalle, kotiisi tai työpaikalle. Aktiviteetilla ei aina tarvitse olla sen suurempaa tarkoitusta. Ihan vain virkistäväksi työpäivän tauko-ohjelmaksi sopii vaikkapa toimiston ympäristössä pelattavat liikunnalliset mobiilipelit! Palvelustamme löydät myös esimerkiksi virtuaaliset kokkauskurssit jopa 200 henkilölle. Mikä loistava idea viettää pidempää lounastaukoa yhdessä kukin omalta kotitoimistoltaan!
Happens kokkauskurssi etänä etäaktiviteetti

Myös esitys voi toimia aktiviteettina

Oletko varannut tapahtumallesi yksityistilan? Tilaa paikalle ainutlaatuinen esiintyjä! Tässäpä idea vähän erilaiseen aktiviteettiin: viettäkää ensin aikaa tarjoiluilla herkutellen ja omia ohjelmanumeroita järjestäen ja nauttikaa illan päätteeksi paikalle saapuvasta esiintyjästä! Miltä kuulostaisi vaikkapa upea burleskishow? Katsele, ihaile ja innostu! Muistathan, että myös tiloja ja cateringpalveluita voit selata Happensin kautta.
Happens burleski show juhliisi

Yhteiset hetket ovat parhaita lahjoja!

Me kaikki tiedämme sen ihmisen, joka lahjatoivetta kysyttäessä vastaa: ”En tarvitse mitään.” Mitäpä sitä väkisin sitten jotain tavaraa tai vaatetta ostamaan, vie päivänsankari mieluummin kokemaan jokin hauska elämys! Juhlapäivä yhdessä unohtumattoman aktiviteetin parissa on lahja, jota muistellaan vielä pitkään. Eikö kuulostaisi ihanalta viettää merkkipäivää, joka on täynnä onnistumisia, yhteisiä hetkiä ja ehkä pieniä kommelluksiakin? Kun heittäytyy täysillä, on lopputulos takuulla ainutlaatuinen!

Meiltä löydät aktiviteetit jokaiseen aikatauluun ja budjettiin sopivaksi. Onko tarkoitus varata pientä väliohjelmaa jo valmiiksi tekemisentäyteisen päivän keskelle vai haluaisitteko kokeilla useampaa aktiviteettia saman päivän aikana? Oli liikkeellä sitten suurempi poppoo tai läheisimmät lapsuuden ystävät, sopivaa tekemistä löytyy takuulla palvelustamme. Yhdellä klikkauksella lähetät tarjouspyynnöt kaikkiin vähänkään houkutteleviin palveluihin! Jos tämä sivu ei vastannut hakuasi, kokeile alla olevia linkkejä löytääksesi parhaat kohteet ja katso aktiviteetteja myös esimerkiksi Espoosta!

Catering Helsinki | Juhlatilat Helsinki | Saunatilat Helsinki | Vuokratilat Helsinki | Elämykset | Pakohuoneet | Etäaktiviteetit | Kokkikoulut | Juhlatilat | Tarjoilut | Polttarit | Aktiviteetit Turku

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme