Catering Helsinki - juhlaan tai tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Catering Helsinki

Kun on aika viettää juhlapäivää, on aika viettää juhlapäivää. Oli kyseessä minkälainen tilaisuus tahansa, et halua tajuta viime hetkellä, että omia kahvikuppeja ei ollutkaan vieraille tarpeeksi tai pilata salaattia laittamalla kruntokeja sekaan liian aikaisin. On enemmän kuin viisasta antaa tilaisuuden järjestely cateringammattilaisen käsiin!
Happens ravintola tammisto catering

Parasta on, kun omissa juhlissa voi rauhassa keskittyä vieraiden isännöimiseen, eikä järjestelyistä huolehtimiseen. Kun luotat tilaisuutesi toteuttamisen laadukkaan cateringpalvelun vastuulle, voit rauhassa nauttia tärkeästä päivästäsi. Unohda pitkä suunnitteluprosessi sekä tilaisuutta edeltävän illan taistelu viimeisen lohipiirakan kanssa! Ja mikä parasta? Aamua ei tarvitse aloittaa astioiden ja kalusteiden roudaamisella juhlapaikalle.

Catering-yritykset pitävät huolen paitsi vieraiden kylläisyydestä, myös tapahtuman sujuvuudesta. Siitä, että puhtaita astioita on riittävästi ja siitä, että kahvia on valmiina, kun ensimmäinen kärsimätön vieras sitä huhuilee. Juhlien päätteeksi lähdet huoletta kotiin, eikä tiskivuori pilaa tunnelmaasi onnistuneen tapahtuman päätteeksi! Mukana vain tyytyväinen olo ja pöydästä yli jääneet leftoverit seuraavaksi viikoksi. Muista kutsua vieraat seuraavana päivänä rääppiäisiin!

Eväät henkilökunnan tykypäivään vai pöydän täydeltä herkkuja hääpäivän kunniaksi? Olit sitten juhlien järjestäjä tai itse juhlakalu, ansaitset nauttia tilaisuudesta siinä, missä muutkin. Lounasta, makea kahvitarjoilu vai näyttävämpi kolmen ruokalajin kokonaisuus? Kunhan joku toteuttaa, tarjoilee ja tiskaa!

Hyvin suunniteltu myös maistuu hyvältä!

Mikä on sopiva määrä ruokaa vierasta kohden? Miten servietit kannattaa missäkin kattauksessa asetella? Cateringpalvelu hoitaa kaiken suunnittelusta siivoamiseen. Kerro vain tapahtumasi teema ja vierasmäärä, ja asiat alkavat rullata kohti onnistunutta tilaisuutta! Palkkaamasi cateringyritys tsekkaa valitsemasi juhlatilan hyvissä ajoin järjestelyitä varten, ja usein suurimman osan Helsingin juhlapaikoista alan ammattilaiset tuntevatkin entisestään!

Vuosijuhlat, viisikymppiset, henkilökunnan kesäbileet vai pikkujoulut? Sinä tiedät tilaisuuden teeman ja ammattilainen luo ehdotuksen tarjoilukokonaisuudesta. Kun olet ajoissa liikkeellä, ehdit muuttamaan suunnitelman vielä kokonaan. Laitetaanko sittenkin hampparibuffet pystyyn hääjuhlan yöpalaksi?

Tarjoa vieraille seuraasi, älä palveluasi!

Panosta huoletta vieraidesi kanssa seurusteluun – sinun takiahan he ovat paikalle tulleet. Ei sitä varten, että puuhailet koko tilaisuuden ajan keittiössä ja ainut, milloin he sinut näkevät on, kun noudat pöydästä likaiset lautaset tai tuot saaristolaisleivän kylkeen lisää voita. Vaikka kuinka herkullisia kuuluisat tarjoilusi olisivatkin, ehkä nyt on aika tutkistella muitakin vaihtoehtoja.

Jälkiruoka viimeistelee täydellisen makuelämyksen!

Kesäiseen merimaisemaan sopiva viileä herkku vai tunnelmallista syysiltaa lämmittävä omena-kaneli-crumble? Helsingistä löytyy lukuisia juhlapaikkoja, ja cateringpalveluilta niihin sopivia jälkiruokia! Vietettiin sitten saaristohäitä, pitkää kokoustapahtumaa tai syntymäpäiviä omassa kodissa, huutaa tilaisuus makeaa päätöstä!
Happens jälkiruoka catering helsinki

Lasi kokonaan täynnä!

Ei puoliksi tyhjä tai puoliksi täynnä, vaan kokonaan täynnä! Onnistuneessa tapahtumassa tyhjä lasi ei kuulu ruokapöydän koristeeksi missään tilanteessa. Vaikka haluaisit vain hörpyn kuplavettä, onhan se nyt kiva, että juot sen lasista, jonka joku muu on tuonut juhlapaikalle, ja koristanut sen jäillä ja limellä. Muista virvokkeista puhumattakaan!
Happens kuohuva juoma catering

Cateringammattilaiseen voi luottaa!

Missään vaiheessa ei ole syytä polttaa hihoja – laadukas cateringpalvelu toteuttaa tilaisuuden toiveidesi mukaan! Kun löydät järjestelyiden tueksi luotettavan kumppanin, vastaanotat vieraasi huolettomasti ja hyvästelet heidät tapahtuman jälkeen onnellisena. Kokeneet cateringammattilaiset ovat valmiina kaikkeen – oli kysessä sitten puuttuvat lautaset tai erityisruokavaliota toivova vieras.

Juhlapäivä lähestyy! Laita siis musiikki soimaan ja tanssahtele huolettomasti lempibiisin tahtiin. Asuja sovitellessasi mietit, miltähän alkuruoaksi tilattu katkarapuskagen maistuu? No hyvältä tietenkin, koska sitä ei ole tarvinnut itse valmistaa! Helsingissä riittää upeita vuokratiloja ja erilaista tunnelmaa huokuvia miljöitä, joiden parhaat puolet tuodaan esiin tilaisuuteen sopivilla tarjoiluilla. Ei muuta, kun cateringia palkkaamaan!

AktiviteetitCatering Espoo | Pitopalvelu TurkuPitopalvelu | Elämykset | Saunatilat | Saunatilat Helsinki | Juhlatilat Helsinki

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme