Pikkujoulut 2023 - hauskimmat pikkujoulut ikinä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pikkujoulut

Pikkujoulut suunnitteilla? Tulit juuri oikeaan paikkaan! Olit sitten järjestämässä yksityisiä bileitä tai firman pikkujouluja, Happensin kautta löydät tilan, aktiviteetit ja pitopalvelun pikkujouluja varten! Inspiroidu alla olevista vaihtoehdoista tai etsi hakupalkilla omilla kriteereillä. Lähetä helposti ilmaiset tarjouspyynnöt ja näin olet askeleen lähempänä vuoden parhaita juhlia!
Happens firman pikkujoulut

Pikkujoulut kattojen yllä

Täydellisellä pikkujoulupaikalla on loistava sijainti, mahtavat tarjoilut, reilusti tilaa istua, juhlia, ruokailla ja seurustella, sekä tietysti sauna. Muun muassa tämän kaiken löydät Helsingin keskustassa sijaitsevasta upeasta Top Lounges Kattohuoneistosta! Kattohuoneisto on Happensin TOP-valinta pikkujoulupaikaksi: tutustu ja järjestä teidän näköiset pikkujoulut 40-60 henkilölle.
Top Lounges - Kattohuoneisto »
Pikkujoulut - Happens
Paketit: helpoin tapa järjestää pikkujoulut

Jos haluat saada pikkujoulut järjestettyä helposti laadusta tinkimättä, niin täältä löytyy! Voit myös pyytää räätälöintiä, jotta juhlat olisivat entistäkin enemmän teidän näköisenne.

Siirry ilmaiseen Tapahtuma-Apuun

Yritys, tässä oikoreitti pikkujoulujesi starttaamiseen! Säästä aikaa ja vaivaa antamalla meidän startata tapahtumasi kontaktoimalla sinulle sopivat vaihtoehdot - ilmaiseksi!
Kokeile Tapahtuma-Apua »
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu
Saunallinen juhlatila

Viimeisenä katseet pikkujoulusaunaan. Jos mikään näistä ei nappaa, löydät lisää vaihtoehtoja yllä olevan hakupalkin kautta omilla kriteereillä. Hauskaa pikkujoulujen suunnittelua!

Edellinen kuva
Seuraava kuva
Aeronautica Arena - Pikkujoulut - Happens