Pikkujoulut 2022 - hauskimmat pikkujoulut ikinä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pikkujoulut 2022

Pikkujoulut suunnitteilla? Tulit juuri oikeaan paikkaan! Olit sitten järjestämässä yksityisiä bileitä tai firman pikkujouluja, Happensin kautta löydät tilan ja pitopalvelun pikkujouluja varten! Valitse alta teille sopivat kriteerit, lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt ja olet askeleen lähempänä vuoden parhaita juhlia!
Happens firman pikkujoulut
Täydellinen aktiviteetti pikkujouluihin
Tila luo joulun tunnelman

Tila kuin tila muuttuu hetkessä juhlavaksi kauden koristeilla! Juhlitte sitten toimistolla, kotona tai vuokratussa tapahtumatilassa, tuo koristeltu juhlapaikka viimeisen silauksen pikkujoulujen viettoon! Vuoraa juhlapaikka punaisen, vihreän, kullan ja hopean sävyillä ja päästä sisäinen tonttusi valloilleen. Kimalletta ja glitteriä ei pikkujouluissa säästellä – näissä koristeissa et voi mennä överiksi! Tähdet, kyntteliköt ja tietenkin itse joulukuusi luovat aitoa joulutunnelmaa ja kuljettavat juhlaseurueen joulun ihmemaahan nopeammin kuin kerkeät sanomaan “joulupukki”.

Juhlakausi huipentuu kimalteleviin pikkujouluihin. Pue parhaat päälle, korkkaa pullo juhlavaa glögiä ja laita jouluiset soittolistat pyörimään – vuoden maagisin aika on vihdoin täällä! Vietit pikkujouluja sitten ystäväporukan, harrastusseuran tai työtiimin kanssa, meiltä löydät parhaat vinkit onnistuneisiin juhliin. Tonttulakit päähän ja menoksi!

Hauskaa ohjelmaa ja kauden herkkuja

Pikkujouluissa on hyvä olla jokin ohjelmanumero tai yhteistä tekemistä koko porukan kesken. Seurue voi suunnata esimerkiksi keilaamaan, risteilemään, laulamaan karaokea, valmistamaan cocktaileja tai katsomaan teatteriesitystä. Ohjelmaa voi miettiä rohkeasti myös laatikon ulkopuolelta ja ravistella perinteisten pikkujoulujen kaavaa! Tasaatko vuoden tilin pomon kanssa jännittävässä lasersodassa vai vietättekö itämaisen eksoottisen ilmajooga-aamun? Bilepainotteisten juhlien sijaan terveellisen sporttiset pikkujoulut ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina, ja esimerkiksi padel, laitepilates ja lapsenmielisille sopiva trampoliinipuisto ovat mukavia aktiviteetteja, joita ei muuten välttämättä tulisi kokeiltua. Näillä hikisen hauskat pikkujoulut on taattu!

Olennaisena pikkujouluihin kuuluu tietysti teemaan sopivat tarjoilut. Ohjelmanumerona voi toimia kätevästi myös herkkujen valmistus itse. Joulutorttujen leipominen, pipareiden koristelu ja jouluisen juustolautasen kokoaminen joulusoittolistan soidessa taustalla saa joulufiiliksen nousemaan huippuunsa. Näistä odotetuista herkuista ei saa tarpeekseen! Kinkkuja ja laatikoita joulun pyhiin säästävät saavat myös oivan tilaisuuden päästä testaamaan kaupungin uudet trendipaikat tai viiden tähden fine dining -ravintolat. Ja unohtamatta juomapuolta, joulusesonki ei tietenkään ole mitään ilman glögiä! Miltä kuulostaisi glögi-tasting? Mausteisesta glögistä valmistuvat niin herkulliset jouluisen raikkaat boolit kuin muodikkaat cocktailit ja mocktailit. Klassikkoja arvostava juhlija nauttii glöginsä tietenkin kuumana rusinoiden ja manteleiden kera.

Parhaat päälle vai vitsikkäät asut?

Pikkujouluissa pääsee pukeutumaan parhaimpiinsa. Puvut, paljettimekot ja korot saa kaivaa taas kaapeista juhlia varten. Rennompi seurue valitsee humoristiset joulupaidat ja pitää hauskat Ugly Christmas Sweater -tyyliset pirskeet, joissa äänestetään parasta pukeutujaa. Rumimmassa paidassa paikalle ilmestynyt voi voittaa himoitun palkinnon, kuten vaikkapa shampanjapullon, kylpylälahjakortin tai joulukinkun.
Happens firman pikkujoulut

Juhlat käyntiin joulubiiseillä!

Ja mitä olisikaan pikkujoulut ilman joulumusiikkia? Soittolistat voi luoda eri tunnelmiin aina rauhallisista perinneviisuista vauhdikkaisiin bilebiiseihin. Löytyykö listaltanne jo suomalaiset ikisuosikit kuten Petteri Punakuono ja Kulkuset? Entä tanssijalat vipattamaan laittava Last Christmas tai All I Want for Christmas is You? Osallistavana ohjelmanumerona toimii myös jouluinen levyraati!
Happens pikkujoulut musiikki

Säkenöivä joulufiilis sekunneissa

Hou hou hou! Jouluiset juhlat kruunaa tietenkin ihan oikean joulupukin vierailu. Valkoparran saapuminen juhliin saa iästä riippumatta pikkujouluilijan innostumaan. Voiko koskaan olla liian vanha istumaan pukin polvella? Juhlijat voivat toteuttaa Secret Santa -tyylisen lahjaringin, jossa jokainen ostaa etukäteen arvotulle osallistujalle sovitun hintaisen yllätyslahjan. Joulupukin jakaessa lahjat voidaan arvuutella, kuka oli kenenkin henkilökohtainen pukki lahjojen perusteella.

Ota siis kaikki irti kauan odotetusta pikkujoulusesongista ja järjestä säkenöivät juhlat! Näissä bileissä on turha säästellä – ehdit palautua seuraavaan kauteen taas koko pitkän vuoden. Joulu on taas, joulu on taas… aika laittaa juhlat käyntiin!

Vaihtoehtoja hauskoihin pikkujouluihin löytyy loputtomasti. Kaikki lähtee liikkeelle juhlaseurueen toiveista tapahtuman suhteen. Halutaanko mukaansatempaavia elämyksiä vai rauhallista rentoutumista? Fiilistelyä ja joululeffoja takkatulen ääressä vai villejä tanssiliikkeitä yökerhon syövereissä? Tältä sivulta kipinä täydelliseen pikkujouluun!

Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat Turku | Pitopalvelu | Elämykset | Tyhypäivä | Saunatilat | Saunatilat Helsinki | Saunatilat Turku

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme