Pikkujoulut 2023 - hauskimmat pikkujoulut ikinä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pikkujoulut

Pikkujoulut suunnitteilla? Tulit juuri oikeaan paikkaan! Olit sitten järjestämässä yksityisiä bileitä tai firman pikkujouluja, Happensin kautta löydät tilan, aktiviteetit ja pitopalvelun pikkujouluja varten! Inspiroidu alla olevista vaihtoehdoista tai etsi hakupalkilla omilla kriteereillä. Lähetä helposti ilmaiset tarjouspyynnöt ja näin olet askeleen lähempänä vuoden parhaita juhlia!
Happens firman pikkujoulut

Pikkujoulut kattojen yllä

Täydellisellä pikkujoulupaikalla on loistava sijainti, mahtavat tarjoilut, reilusti tilaa istua, juhlia, ruokailla ja seurustella, sekä tietysti sauna. Muun muassa tämän kaiken löydät Helsingin keskustassa sijaitsevasta upeasta Top Lounges Kattohuoneistosta! Kattohuoneisto on Happensin TOP-valinta pikkujoulupaikaksi: tutustu ja järjestä teidän näköiset pikkujoulut 40-60 henkilölle.
Top Lounges - Kattohuoneisto »
Pikkujoulut - Happens

G Livelabissa juhlitaan kunnolla

Aivan Helsingin sydämessä sijaitsevassa G Livelabissa järjestät maailmanluokan pikkujoulut. Tässä tapahtumatilassa tekniikka ja äänentoisto ovat vailla vertaansa, joten juhlat voi mukavasti päättää tai käynnistää livemusiikilla tai muulla esityksellä. Tilaan mahtuu istuen 120 henkilöä ja seisten jopa 200 henkilöä. G Livelabissa on järjestetty lukuisia firman pikkujouluja ja muita tapahtumia, kuten iltajuhlia, kokouksia ja lanseeraustilaisuuksia. Seuraavaksi on teidän vuoronne!
G Livelab Helsinki »
G Livelab - pikkujoulut - Happens

Siirry ilmaiseen Tapahtuma-Apuun

Yritys, tässä oikoreitti pikkujoulujesi starttaamiseen! Säästä aikaa ja vaivaa antamalla meidän startata tapahtumasi kontaktoimalla sinulle sopivat vaihtoehdot - ilmaiseksi!
Kokeile Tapahtuma-Apua »
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu
Saunallinen juhlatila

Viimeisenä katseet pikkujoulusaunaan. Jos mikään näistä ei nappaa, löydät lisää vaihtoehtoja yllä olevan hakupalkin kautta omilla kriteereillä. Hauskaa pikkujoulujen suunnittelua!