Saunatilat Turku - Järjestä onnistunut saunailta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Turku

Et sää mittää saunaa lähtis? Kylmaar! Happensilta löydät saunatilat Turusta joka lähtöön. Erilaisia tilakokonaisuuksia on saatavilla kaikenlaisiin juhliin, tilaisuuksiin ja illanviettoihin sopivaksi. Etsi suosikkisi ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi yhdellä kertaa.
Miss Klose saunatila Turku

Saunatila Turku – saunomaan milloin vain!

Todetaanpas nyt ihan alkuun yksi asia: takapuolen voi painaa lauteille ihan milloin tahansa! Polttarit, kokous, kekkerit tai tylsä keskiviikkoilta: aina on oikea hetki järjestää hulppea saunailta. Lähtökohtaisesti tarvitset vain saunan, kiulun, vettä ja kauhan, mutta plussaa on toki, jos itse saunatilassa on ripaus jotain luksustakin. Ja sitähän löytyy!

Happens.fi on työkalu erilaisten illanviettojen ja tapahtumien järjestämiseen. Palvelumme on paitsi helppokäyttöinen, myös inspiroiva: sinun tehtäväsi on vain keskittyä nauttimaan, ja sehän saunatilaa etsiessä päämääränä onkin. Tältä sivulta löydät erilaisia saunatiloja Turusta. Klikkaile vain suosikkisi tarjouskoriin ja lähetä tarjouspyynnöt matkaan samalla kerralla.

Turku saunat

Keskustasta vai saaristosta? Kokouskalustuksella vai biljardipöydällä? Porealtaalla vai aidoilla amerikkalaisilla BBQ-herkuilla? Turusta löytyy useita ainutlaatuisia saunatiloja, joiden tarjontaan kuuluu myös erilaisia lisäpalveluita aina hemmottelevista hieronnoista SUP-lautojen tai fatbikejen vuokraan. Nappaa pelkkä vuokrasauna tai vietä iltaa pidemmän kaavan kautta. Tutustu saunatiloihin Turussa:

Muistilista sopivan saunatilan varaamiseen

Saunatilaa varattaessa kannattaa miettiä tilaisuuden teemaa, kulkua ja osallistujamäärää. Onko pääosassa itse saunominen? Ehkä tarvetta on TV:lle tai videotykille? Halutaanko saunatilassa juhlia yömyöhään asti? Tarvitaanko oleskelutilaa esimerkiksi polttareiden ohjelmanumeroille tai pitkää pöytää kokousta varten? Olemme koonneet alle muutamia vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon saunatilaa valittaessa. Näistä saatat vaikka inspiroituakin!

  • Saunatilan varustus: Varmista, tarvitseeko mukaan pyyhkeet ja muut pesuvälineet vai löytyvätkö ne saunatilan puolesta. Mieti myös onko tarvetta äänentoistolle tai kokoustekniikalle. Onko parempi, että oleskelutilassa on nojatuolit vai paljon vapaata tilaa? Onko saunatilassa mahdollista käyttää jääkaappia tai valmistuskeittiötä? Katso esimerkiksi monipuolinen Juhliva – saunatila Turun keskustassa.
  • Tilavuokran pituus: Saunatilan vuokran pituus kannattaa määrittää illan kulun mukaan. Onko tiedossa pelkkä saunominen ja jatkot muualla vai koko päivän spektaakkeli ruokailuineen ja diskoineen?
  • Sijainti: Haluatko, että saunatila sijaitsee lähellä majoitusmahdollisuuksia, ravintoloita tai muita elämyksiä tarjoavia palveluita? Mikäli haluat majoittua suoraan saunatilalla, Villa Constantine on loistava vaihtoehto.
  • Tarjoilut: Tarkista saako saunatilalle tuoda omat juomat ja ruoat. Jos kyllä, suunnittele saunamenu ajoissa tai pistäkää tulille kunnon nyyttärit! Jos taas tilalla on A-oikeudet, saat kylmät kaljat käteen kätevästi saunatilan puolesta. Ruokatarjoilut voi myös tilata pitopalvelun kautta. Kysymys lienee riittääkö yksi runsas menu vai onko yömyöhään tarvetta pienelle lisäpurtavalle?

Ruissalo sauna

Ruissalo on Turun yksi tunnetuimmista kohteista viettää vapaa-aikaa sekä järjestää juhlia ja muita tapahtumia. Ruissalosta löytyvä Villa Marjaniemen rantasauna on upea tila saunaillalle. Ruissalon kaunis luonto kaupanpäällisinä!
Marjaniemi sauna »
Villa Marjaniemi - rantasauna - Happens

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhdelle tai useammalle saunatiloja tarjoavalle yritykselle kätevästi samalla kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helposti Happens.fi toimii!
Tutustu tapahtuman järjestämiseen »
Bastu 2 Turku - Happens

Turku saunatilat – tästä vielä muutama suositus!

Turun saaristossa sijaitseva Herrankukkaro on kerrassaan ainutlaatuinen paikka vuokrata sauna mahtavilla, valmiiksi suunnitelluilla lisäpalveluilla. Lisäpalveluista puheen ollen, saunan kylkeen kannattaa katsoa myös Turusta löytyviä aktiviteetteja ja jos saunomiseen on tarkoitus yhdistää virallinen osuus, löytyy Turusta monia kokoustiloja ja juhlatilojakin. Jos taas saunatilan ei ole aivan pakko sijaita juuri Turusta, voit selata kaikkia Happensin saunatiloja sivun ylhäällä olevasta hakupalkista tai saunatilojen koostesivulta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme