Kokoustilat Turku - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat Turku

Kokous tiedossa ja paikka hakusessa? Olet saapunut oikealle sivulle. Ehkä etsit kompaktia kabinettia tärkeälle tapaamiselle tai suurta salia sähköiselle seminaarille? Oli kokoustilan tarve minkälainen tahansa, Happensilta löydät sopivan vaihtoehdon. Inspiroidu erilaisista kokoustiloista ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt kätevästi.
Forum Marinum Daphne

Eikö tunnukin siltä, että itse kokouksen sisällön suunnittelemisessa on ihan tarpeeksi tekemistä? Että pitäisi vielä etsiä ja varata kokoustilakin! Nyt voit kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Happensin kautta kokoustilan etsiminen on hauskaa, nopeaa ja vaivatonta. Erilaisia kokoustiloja selaat alustaltamme näppärästi: oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi tapaaminen tai tapahtuma!

Tutustu alta tekemiimme nostoihin Turun kokoustiloista. Johdattelemme sinut varaamaan juuri oikean kokoustilan, missä järjestät onnistuneen kokouksen, koulutuksen, konferenssin tai mikä tapaaminen onkaan sitten kyseessä.

Intiimiä ja tyylikästä

Nämä toimivat ja tyylikkäät kokoustilat sopivat aina muutaman henkilön tapaamisista hieman suuremmalle porukalle. Ei kuitenkaan mitään koko organisaation seminaaritiloja – täällä tapaat tärkeän asiakkaan tai työskentelet oman tiimin tai osaston kesken.

Merimaisemaa ja luonnon läheisyyttä

Menikö raikkaassa saaristoilmassa tai luonnon syleilyssä järjestetty kokous ikinä pieleen? Ei. Kun haluat suunnata kokoustamaan Turussa kartanotunnelmaan tai meren äärelle, tästä löydät sopivia vaihtoehtoja:

Tilat isompiin tapahtumiin

Nyt päästään sitten niihin koko organisaation seminaaritiloihin! Turusta löydät useita suurempia kokoustiloja auditorioista juhlasaleihin ja innovatiivisiin tapahtumatiloihin. Selaa vaihtoehtoja alta!

Mieti kokoustilaa varatessasi muun muassa näitä yksityiskohtia

Kokoustilan sijainti lienee tässä vaiheessa ainakin suunnilleen selvä: Turun alueella liikutaan. Silti kannattaa miettiä halutaanko kokoustaa aivan keskustassa vai jossain hieman syrjempänä? Jos omilla autoilla liikutaan, tällä tuskin on suurempaa merkitystä. Keskity silloin miettimään muita alla vinkattuja yksityiskohtia.

Kokoustilaa etsiessä on hyvä lähteä liikkeelle osallistujamäärästä. Alle kymmenen henkilön tiimipalaverille ei kannata suurta tapahtumasalia varata, vaikka miljöö näyttäisikin houkuttavalta. Toisaalta liian pienessä tilassa ahtaalle joutuu niin osallistujat kuin aivotoimintakin. Tarvitsevathan ne ideat kuitenkin tilaa lentää!

Entäs sitten visuaalisuus ja ympäristö? Inspiroidutteko jostain aivan uudenlaisesta tunnelmasta, kotoisasta oleskelutilasta vai perinteisestä kokouskabinetista? Eri kokoustilojen kuvia selatessa näkee nopeasti, onko paikka sellainen, joka teidän tiimillenne sopisi.

Kokoustarjoilut kuntoon

Kokoustila on löydetty ja täytetty sopivalla tekniikalla ja varusteilla. Vielä täytyy saada täytettyä vatsakin niin jaksaa sitten kunnolla työskennellä! Kokoustilat tarjoavat usein kylkeen maittavat kokouseväät, ellei ne jo kokouspakettiin kuulu automaattisesti. Esitä toiveesi kokoustilan tarjoajalle jo tarjouspyynnössä: aamiainen, lounas, kahvitarjoilu vai kenties hienompi illallinen palkinnoksi upeasta työstä?
Happens - Manodeli Catering - Pitopalvelu

Päivän päätteeksi yhteistä tekemistä?

Kun aivot on puristettu tyhjäksi, on aika laittaa kehokin työskentelemään! Turusta löydät kokoustilojen lisäksi monenlaisia aktiviteetteja, joita on hauska suunnata kokeilemaan työporukan kesken. Ja tarjoaapa moni kokoustilakin erilaisia elämyksiä lisäpalveluna: muista tutustua ja kysellä vaihtoehtoja tarjouspyynnössä! Aktiviteetteja Turussa selaat helposti myös Happensin valikoimasta.
Aktiviteetit Turku

Oikeassa tilassa syntyy toivottu tulos!

Sopivassa ja viihtyisältä tuntuvassa kokoustilassa kehtaa emännöidä ja isännöidä vaativiakin vieraita. Muunneltavat kokoustilat mahdollistavat monenlaiset kokoukset ja tapahtumat, oli kyseessä sitten rento tiimipaltsu tai kauan valmisteltu asiakastilaisuus. On kokouksesta tulossa jännittävän latautunut tai leppoisa hetki lounaan äärellä, Happensilta löydät sopivan kokoustilan. Tutustu myös alustamme muihin palveluihin Turussa!

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme