Kokoustilat Turku - Vuokraa parhaat kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat Turku

Kokous tiedossa ja paikka hakusessa? Olet saapunut oikealle sivulle. Ehkä etsit kompaktia kabinettia tärkeälle tapaamiselle tai suurta salia sähköiselle seminaarille? Oli kokoustilan tarve minkälainen tahansa, Happensilta löydät sopivan vaihtoehdon. Inspiroidu erilaisista kokoustiloista ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt kätevästi.
Forum Marinum Daphne

Eikö tunnukin siltä, että itse kokouksen sisällön suunnittelemisessa on ihan tarpeeksi tekemistä? Että pitäisi vielä etsiä ja varata kokoustilakin! Nyt voit kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Happensin kautta kokoustilan etsiminen on hauskaa, nopeaa ja vaivatonta. Erilaisia kokoustiloja selaat alustaltamme näppärästi: oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi tapaaminen tai tapahtuma!

Tutustu alta tekemiimme nostoihin Turun kokoustiloista. Johdattelemme sinut varaamaan juuri oikean kokoustilan, missä järjestät onnistuneen kokouksen, koulutuksen, konferenssin tai mikä tapaaminen onkaan sitten kyseessä.

Intiimiä ja tyylikästä

Nämä toimivat ja tyylikkäät kokoustilat sopivat aina muutaman henkilön tapaamisista hieman suuremmalle porukalle. Ei kuitenkaan mitään koko organisaation seminaaritiloja – täällä tapaat tärkeän asiakkaan tai työskentelet oman tiimin tai osaston kesken.

Merimaisemaa ja luonnon läheisyyttä

Menikö raikkaassa saaristoilmassa tai luonnon syleilyssä järjestetty kokous ikinä pieleen? Ei. Kun haluat suunnata kokoustamaan Turussa kartanotunnelmaan tai meren äärelle, tästä löydät sopivia vaihtoehtoja:

Tilat isompiin tapahtumiin

Nyt päästään sitten niihin koko organisaation seminaaritiloihin! Turusta löydät useita suurempia kokoustiloja auditorioista juhlasaleihin ja innovatiivisiin tapahtumatiloihin. Selaa vaihtoehtoja alta!