Harjattulan Kartano - Wanha Talli juhlatila turku - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Harjattulan Kartano - Wanha Talli

Harjattulan Kartanon vanha hevostalli vastaanottaa juhlavieraasi!

Wanha Talli on nimensä mukaisesti vanha talli: nimittäin vanhaan hevostalliin rakennettu ravintola, joka palvelee tilauskäytössä erilaisia yksityistilaisuuksia aina perhejuhlista asiakastapahtumiin. Ravintolamme toteuttaa tyylikkäät ja maistuvat juhlat pitkällä kokemuksella, tule nauttimaan tärkeästä päivästäsi Harjattulan Kartanon arvokkaaseen miljööseen!

Tavoitteemme? Luoda tapahtumastasi ikimuistoinen!

Häät, cocktailtilaisuus vai yritysjuhlat? Oli tapahtumasi mikä tahansa, meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia elämyksiä. Sen tähden olemmekin valmiita räätälöimään palvelumme toiveidenne mukaan.

Ravintolan kapasiteetti

  • Ravintolan sisätiloissa 90 istumapaikkaa
  • Kesällä aurinkoisella terassilla 30 istumapaikkaa

Kartanomme keittiömestariin voit luottaa

Tarjoiluiden raaka-aineissa suosimme lähialueen tuottajia ja kotimaisia tavarantoimittajia. Juhlamenuistamme löydät esimerkiksi oman keittiön herkullista saaristolaisleipää ja erikoisuuksiimme kuuluu myös mm. Harjattulassa savustettu merilohi. Voit olla varma, että pettyneinä eivät vieraasi kotiin lähde!

Lounasta ympäri vuoden!

Vaikka mielessäsi ei olisikaan järjestää meillä tilaisuutta, voit pistäytyä syömään milloin tahansa! Tarjoamme Wanhassa Tallissa lounasta ympäri vuoden maanantaista perjantaihin ja kesä- ja heinäkuussa seitsemänä päivänä viikossa.

Yhteystiedot

Harjattulantie 81, 20960 Turku

Harjattulan Kartano myyntipalvelu

020 748 8670
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --

Lisäpalvelut

  • Tarjoilija 45 €/tunti. Tarjoilijan työaika alkaa tunti ennen tilaisuutta ja päättyy tunti tilaisuuden päätyttyä. Varaamme yhden tarjoilijan 30 henkilöä kohti.
  • Lisätunti juhlapäivänä kello 02.00 jälkeen 80 €
  • Lisäpäivä koristelua varten 325 €/päivä kello 12.00-22.00
  • Juhlatilan somistus, kysy tarjousta!
  • Tanssimusiikin äänentoisto 180 €
  • Tanssimusiikin äänentoisto ja karaokelaitteet 250 €
  • Videotykki 40 €

Harjattulan Kartanolta löytyy majoitustilaa jopa 200 henkilölle. Mikäli juhlapaikkanne sijaitsee jossain muualla, niin varastostamme löytyy  vuokrakalustoa, jolla loihditaan kunnon juhlapuitteet lähes minne vain!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysHenkilökuntaKartanoMajoitusOmat juomatRavintolaSaunaTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Harjattulan Kartano

Harjattulan Kartano kokoaa yhteen historiallisen arvokkuuden, saaristomaiseman ja palveluhengen. Kartano tiluksineen on todistanut jo pitkään erilaisia kohtaamisia, juhlia ja rakkautta. Harjattulasta löydät majoitustilat lähes 200 henkilölle, kaksi rantasaunaa paljuineen, talviuintimahdollisuuden sekä Kartanon salit, kokoustilat ja Lasipalatsin erilaisten juhlien viettoa varten.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme