Aktiviteetit Turku - löydä parhaat elämykset - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Aktiviteetit Turku

Tekemisentäyteinen päivä suunnitteilla? Aloita tästä! Happensin kautta löydät aktiviteetteja Turusta erilaisiin tilaisuuksiin ja erilaisille porukoille sopivaksi. Etsi vaihtoehtoja, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä ja lähtölaskenta yhteiseen aktiviteettiin voi alkaa!
Selaa aktiviteetteja Turussa

Grillaamaan vai chillaamaan? Saunan lauteille vai ihan oikeasti grillin äärelle BBQ-herkkuja valmistamaan? Pyöräilemään, tanssimaan, seikkailemaan, hikoilemaan vai jotain muuta? Happensin kautta löydät Turun hauskimmat aktiviteetit ja lähetät ilmaiset tarjouspyynnöt kerralla vaikka kaikille aktiviteettien tarjoajille. Helppokäyttöinen ja inspiroiva palvelumme on kuin yksi hauska aktiviteetti ihan sellaisenaankin! Pallottele villeillä ideoilla ja etsi tekemistä adrenaliinin janossa tai rennomman puuhastelun merkeissä. Ehkä tykypäivää vietetään twerkaten tai synttäreitä hieronnasta ja saunaelämyksestä nauttien?

Ja hei: voihan esityskin toimia tilaisuuden aktiviteettina! Tilaa tapahtumapaikalle tai juhlatilaan esimerkiksi Tanssistudio Flaman energinen tanssiesitys tai BBQ-kurssi Miss Klosen opastuksella. Vauhdikkaaseen jorailuun saattaa yltyä koko yleisö! Mikäli etsit aktiviteettien täyteistä, valmiiksi suunniteltua päivää, kannattaa tsekata myös Herrankukkaron tarjonta, Silver River seikkalukeskus sekä SuperPark.

Etäily on nyt in: tutustu tilaus- ja virtuaaliaktiviteetteihin!

Palvelustamme löytyy myös upeita etäaktiviteetteja, jotka voit tilata Turun alueelle. Tilaa hauskat retrovideopelit tai mysteeripelit juhlatilalle, kotiisi tai työpaikalle. Aktiviteetti ei aina vaadi sen suurempaa tilaisuutta. Järjestä pihalla tiimin olympialaiset tai ratko virtuaalinen pakopeli toimiston oleskelutiloissa ihan vain arkisen työpäivän ratoksi! Palvelustamme löydät myös esimerkiksi virtuaaliset kokkauskurssit jopa 200 henkilölle. Mikä loistava idea viettää vaikkapa etäiltaa yhdessä eri kaupungeissa asuvien ystävien kesken!

Yhteistä tekemistä parempaa lahjaa ei ole

Entäpä, jos järkkäisit aktiviteetin lahjaksi läheisellesi? Varaa tekemistä, josta lahjansaaja nauttii ja kutsu paikalle kaikki kaverit, tai sitten vain muutama läheisin ystävä. Juhlapäivä yhdessä unohtumattoman aktiviteetin parissa on lahja, jota muistellaan vielä pitkään. Eikö kuulostaisi ihanalta viettää merkkipäivää, jossa opitaan uusia taitoja, rentoudutaan tai hikoillaan ihan toden teolla? Joka tapauksessa lopputulos on sama: hauskaa päivää kaikkine käänteineen muistellaan vielä pitkään!

Saunatila aktiviteetin perään?

On sitten hikoiltu, oleskeltu, kokkailtu tai reippailtu luonnossa, saunan lauteille on aina hyvä istahtaa päivän päätteeksi! Happensilta löydät aktiviteettien lisäksi myös tilat ja tarjoilut. Tarjouspyyntöjä ei tarvitse rustailla moniin eri viestikansioihin erikseen: samaan tarjouskoriin klikkailet aktiviteettien lisäksi suosikkisi myös esimerkiksi Turussa sijaitsevista saunatiloista!
Saunatilat Turku
Sauna Bastu 1

Tärkein vinkki aktiviteetin viettoon?

Heittäydy, heittäydy ja heittäydy. Älä kangistu kaavoihin, vaan usko, että pystyt mihin vain! Oli se sitten salsatanssia, liikunnallista kisailua tai mitä tahansa muuta, mitä et ehkä ennen ole kokeillut. Ja vaikka et sillä kertaa tekemisestä nauttisikaan aivan täysin rinnoin, voi aina kokeilla jotain seuraavaa aktiviteettia. Uusia kokemuksia ei koskaan voi olla liikaa!

Happensilta löydät aktiviteetit jokaiseen aikatauluun ja budjettiin sopivaksi. Onko tarkoitus varata pientä väliohjelmaa jo valmiiksi tekemisentäyteisen päivän keskelle vai haluaisitteko kokeilla useampaa aktiviteettia saman päivän aikana? Oli liikkeellä sitten polttariporukka, synttäriporukka, lapsuuden ystävät, perhe tai työporukka, sopivaa tekemistä löytyy takuulla palvelustamme. Jos tämä sivu ei sisältänyt etsimääsi, tutustu alta muihin Happensin sivuihin.

Aktiviteetit | Etäaktiviteetit | Saunatilat Turku | Kokoustilat Turku | Elämykset | Vuokratilat Turku | Luokkaretket | Pakohuoneet | Drinkkikoulu | Pitopalvelu Turku

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme