Silver River seikkailukeskus - Varaa Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Silver River seikkailukeskus

Liikkumaan, rentoutumaan ja uusia elämyksiä haalimaan: Silver River seikkailukeskuksessa suunnataan raikkaaseen luontoon nauttimaan puhtaasta ulkoilmasta. Varaa Happensin kautta ja saavu isolla ryhmällä, pienellä porukalla tai vaikka yksikseenkin!
Silver River - Värikuulasota - Happens

Silver River – seikkailukeskus aktiivisella maaseudulla

Nyt on aika lähteä kokeilemaan mikä lähes 40 eri seikkailulajista sopii parhaiten sinulle ja porukallesi! Silver River on seikkailukeskus Turun lähellä Marttilassa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja reilun 30 min ajomatkan päässä Turusta. Silver River on täydellinen paikka viettää aktiivista päivää ystävien kanssa, työporukalla tai perheen kesken. Ehkä tiedossa on virkistyspäivä, polttarit, synttärit, juhlat, läksiäiset tai mikä tahansa muu merkkipäivä, jolloin toiveissa on viettää unohtumatonta aikaa yhdessä? Tutustu ja varaa Silver River seikkailukeskuksen elämykset Happensin kautta!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä yhdellä kerralla. Palveluntarjoaja, tässä tapauksessa Silver River, on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Helppoa, eikö?
Silver River - Tykypäivä - Happens

Tutustu lähiseudun muuhun tarjontaan

Happensin kautta löydät ideoita ja apua kaikenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Mikäli etsit Turusta tekemistä, tiloja tai muita palveluita, suositellemme tutustumaan esimerkiksi aktiviteetteihin, juhlatiloihin, vuokratiloihin, saunatiloihin ja kokoustiloihin. Alueelta löytyy myös lukuisia hääpaikkoja ja voipa juhlatekemistä tilata etäaktiviteettienkin muodossa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme