Järjestä täydelliset syntymäpäivät - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät tiedossa? No sitähän pitää juhlia! Juhlatilaksi kattohuoneisto vai rantasauna? Tarjoiltavaksi kunnon buffet vai pientä naposteltavaa? Aktiviteetiksi lautapelejä vai coktailkurssi? Happensin kautta löydät nämä ja paljon muuta täydellisiä synttäreitä varten!
Happens syntymäpäivät synttärit

Täytätkö pyöreitä? Vai haluatko muuten vain juhlia syntymäpäiviä? Oli miten oli, on aika laittaa juhlat käyntiin! Odotit juhlapäivääsi sitten innolla tai kauhulla, jokainen vuosi on juhlistamisen arvoinen. Syntymäpäivät ovat harvinaisen hyvä tilaisuus kerätä kaikki elämän tärkeimmät ihmiset yhteen iloisissa merkeissä. Poksauta kuohuva auki, sytytä kynttilät kakkuun ja valmistaudu viettämään elämäsi juhlat!

Ihana illanvietto vai mahtavat megabileet?

Teinivuosien juhlistamisesta tasalukujen viettoon – syntymäpäivistä voi helposti tehdä juuri päivänsankarin näköiset. Rennoista iltamista megabileisiin, yllätysjuhliin ja kaikkeen siltä väliltä, annamme sinulle parhaat vinkit syntymäpäivien järjestämiseen niin pienellä kuin hieman isommallakin vaivalla. Siispä rentoudu, inspiroidu ideoista ja pistä pirskeet pystyyn!

Huikeat hipat vai kutkuttavat karkelot?

Ensimmäisenä on hyvä kartoittaa syntymäpäivien vieraslistaa. Kuinka suuret juhlat haluat pitää? Toinen päivänsankari haluaa juhlistaa jokaista vuotta hulppeilla hipoilla, kun taas toinen kallistuu pienempien kestien puoleen. Kutsutaanko mukaan koko suku ja tuttavapiiri vai pelkästään lähimmät ystävät? Esimerkiksi täysi-ikäistymiseen ja pyöreisiin vuosiin voi olla kiva panostaa järjestämällä unohtumattomat bailut ja kutsumalla kaikki koolle. Vierasmäärän tarkentuessa pääsee valitsemaan sopivan paikan juhlille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi saaristolaiva, keilahalli, leffasali tai viihtyisä saunatila? Löydä unelmien juhlatila Happensilta ja aloita ikimuistoisten syntymäpäivien tarkempi suunnittelu!

Syntymäpäiviä voi juhlistaa kätevästi myös sesongin mukaan. Riippuen siitä minkä kuun lapsia olet, voit järjestää esimerkiksi laskettelureissun ja railakkaat after ski -juhlat kevätauringossa tai kesäisen herkkupiknikin puistossa tai rannalla. Syksyllä syntynyt vie ystävänsä nauttimaan metsän ruskasta kaakaon kera, kun taas loppuvuodesta syntymäpäiväänsä viettävä voi yhdistää juhlansa helposti vaikkapa Halloweeniin, pikkujouluihin tai uuteen vuoteen.

Teemasta toimeen!

Kuka sanoi, että teemasynttärit ovat vain lapsille? Pipsa Possu -juhlat haluaa hieman vanhempana ehkä jo unohtaa, mutta hauskoja teemoja löytyy edelleen jokaiseen makuun ja ikään! Ideoiden arkku on pullollaan naamiaisista trooppiseen lomateemaan, tyylikkäisiin Black and White -juhliin, 90-luvun pippaloihin ja Great Gatsby -henkiseen illanviettoon. Teemasta voi ammentaa ideoita helposti myös koristeisiin ja tarjoiluihin ja luoda upean juhlakokonaisuuden.

Ihanaa herkuttelua –

Syntymäpäivät kruunaa tietysti syntymäpäiväkakku. Onko oma suosikkisi kermainen täytekakku vai täyteläinen suklaaunelma? Taitava kokki tekee tarjoilut itse laiskemman luottaessa pitopalvelun apuun. Tarjoilujen kanssa kannattaa olla luova ja rohkea – parhaimmillaan upeasta ruoka-asetelmasta saa myös näyttävän koristeen tai hauskan ohjelmanumeron! Hemmottele vieraitasi esimerkiksi donitsiseinällä, bagel-buffetilla tai drinkkibaarilla, jossa vieraat voivat opetella sekoittamaan nimikkodrinkkejäsi. Kuohuva sopii aina juhlaan kuin juhlaan!
Happens syntymäpäivät synttärit kakku

ja huikeaa ohjelmaa!

Oikeanlainen musiikki nostaa syntymäpäivien tunnelman kattoon. Luo hauska synttärilista itse yhdistämällä lempibiisisi tai panosta hankkimalla juhliin oikea DJ. Muista toivoa illan aikana kaikki tietämäsi kappaleet, joissa mainitaan sanat ”Happy Birthday” ja valtaa tanssilattia ystäviesi kanssa! Live-esiintyjä tuo aina spesiaalia synttärifiilistä. Suuntaa suosikkiartistin keikalle, festareille tai palkkaa omaan tapahtumapaikkaan juhlabändi soittamaan.
Happens DJ musiikki juhlatilan äänentoisto

Paljon panostusta vai vähän vaivaa?

Kuulutko ihmisiin, joiden mielestä koskaan ei voi olla liikaa juhlia? Innokkain päivänsankari haluaa juhlistaa syntymäpäiviään koko viikon ajan keksimällä erilaista ohjelmaa perheelleen tai ystävilleen useammalle päivälle. Viininmaistajaisista joogatunteihin, ravintolaillallisiin ja leffailtoihin, synttäriviikko huipentuu lopulta vauhdikkaisiin megabileisiin! Rauhallinen päivänsankari taas järjestää kiireettömän brunssin, pienet kakkukahvit tai rennot illanistujaiset lyhyemmän kaavan mukaan.

Haluatko helpottaa hommaa entisestään ja jakaa syntymäpäivien suunnitteluun ja järjestykseen liittyvän työn? Pidä yhteissynttärit kaverin kanssa ja homma puolittuu helposti! Tai vielä helpompaa, vinkkaile aktiivisesti ympäri vuoden läheisillesi aina haaveilemistasi yllätyssynttäreistä ja toivo, että he ottavat koppia suunnittelusta ja yllättävät sinut juhlapäivänä.

Kas näin! Nyt olet valmis viettämään mahtavat syntymäpäivät. Valitsetko hauskat teemasynttärit, rennon juhlabrunssin vai elämäsi huikeimman juhlaviikon kaikilla herkuilla? Nappaa ilmapallot ja kukat kainaloon ja lähde nauttimaan upeista juhlista!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme