Flying Cinema Tour Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-50Virtuaalinen elokuvaelämys 12€/hlö

Flying Cinema Tour

Vaikka Suomi on pinta-alaltaan suhteellisen pieni, on mahdotonta nähdä koko maata, edes Helsinkiä, yhdessä päivässä. Vai onko?

Koe Helsinki & Suomi virtuaalisessa elokuvateatterissamme 12 minuutissa!

Vaikuttavat elokuvaelämyksemme vievät sinut Helsingin ja Suomen mielenkiintoisimpien maamerkkien luokse, ilman huolta säästä tai pitkistä etäisyyksistä. Erikoisefektit kuten tuuli, sumu ja lumisade, yhdistettynä liikkeeseen luovat unohtumattoman elämyksen. Flying Cinema Tours tarjoaa kaksi erilaista toinen toistaan näyttävämpää virtuaalista elokuvaelämystä.

Tour of Helsinki

Tour of Helsinki lennättää sinut läpi Helsingin kiinnostavimpien nähtävyyksien. Kaunis Helsinki on takuulla parhaimmillaan ilmasta käsin!

Tour of Finland

Tour of Finland on kunnianosoitus Suomen ainutlaatuiselle luonnolle. Voit ottaa mukavan asennon ja nauttia kerralla koko Suomen hurmaavista maisemista!

Meillä järjestät myös taivaalliset syntymäpäivät ja muut juhlat!

Kutsu parhaat ystäväsi koolle nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja kokeilemaan erilaisia virtuaalisia elokuvaseikkailujamme. Synttärit Flying Cinemassa on ainutlaatuinen kokemus lapsille ja aikuisille. Valitse yksi Flying Cinema synttäripaketeista tarjoilujen kanssa tai ilman ja valmistaudu lentoon lähtöön!

Haluatko kokea jotain vielä vauhdikkaampaa?

Valitse suosikkisi 6 erilaisesta animaatioelokuvasta ja hyppää kyytiin! Nämä seikkailuntäyteiset 5 minuutin elämykset eivät jätä ketään kylmäksi.

Kun virtuaalielämys on ohi, paluu todellisuuteen odottaa. Ei hätää, Flying Cinema Cafe tarjoaa mukavan valikoiman erilaisia välipaloja ja virvokkeita. Nauti tuore kuppi kahvia tai lasillinen samppanjaa elokuvakokemuksen jälkeen!

Yhteystiedot

Katajanokanlaituri 2B, 00160 Helsinki

Flying Cinema Tour myyntipalvelu

045 698 1858
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Virtuaalinen elokuvaelämys 12€/hlö

  • Tour of Helsinki – aikuinen alk. 12 € lapsi alk. 10 €
  • Tour of Finland – aikuinen alk. 12 € lapsi alk. 10 €
  • Combo tour of Helsinki & tour of Finland – aikuinen alk. 20 € lapsi alk. 18 €
  • Animaatioseikkailut alkaen alk. 4 €

Esitykset 15 minuutin välein.

Tarjoamme myös erilaisia paketteja, jotka sopivat esimerkiksi synttäreille tai polttareille. Huomioithan, että alaikäraja virtuaalielokuvaelämyksiin on 5 vuotta.

Esim. Medium Haul -paketti alk. 14,90 €/hlö sis.

  • Tour of Helsinki
  • Tour of Finland
  • 5 Animaatiota
  • Pizzamenun kanssa 24,90 €
  • Paketit min. 6 henkilöä

Lisäpalvelut

Oletko järjestämässä juhlia tai muuta yksityistilaisuutta? Flying Cineman Auditorioon mahtuu jopa 50 henkilöä ja sen laajakuva sekä huippuluokan äänijärjestelmä ovat käytettävissä tapahtumassasi.

Lennosta vaihto! Café Flytour tarjoaa valikoiman laadukkaita catering-palveluita ja virtuaaliset elokuvaelämykset ovat loistava tapa aloittaa tai lopettaa tapahtuma.

A-oikeudetA-oikeudetÄänentoistoAikuisten keskenAktiviteetitAstiastoCateringEsteetönEsteettömyysFarkut jalassaKaikenikäisilleKesäaktiviteettiLasillisen kanssaLeikkisäPakettiratkaisutRavintolaSisälläStriimaus ja kokoustekniikkaTalviaktiviteettiTarjoilutTekniikka, Valot ja AVWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Flying Cinema Tour

Flying Cinema sijaitsee Helsingin keskustan yhdellä parhaista paikoista, kauppatorin ja Skywheel Helsingin vieressä. Flying Cinemaan pääset vaivattomasti kävellen, autolla, raitiovaunulla tai bussilla. Hop On Hop Off -bussipysäkki nro.11 sijaitsee aivan Flying Cineman vieressä.

Tutustu yritykseen
UKK

Miten elämys käytännössä toimii?

Voit ostaa lippusi nettisivuilta ennakkoon tai kävellä sisään ja ostaa lipun meiltä lipunmyyntitiskiltä. Istut turvallisesti ja mukavasti liikkuvaan katsomoon, kevyet 3D lasit silmilläsi, kiinnität turvavyön ja nautit ajelusta.

Mistä löydän esitysten aikataulut?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme