Lasersota - Varaa lasersota Megazone - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Lasersota

Tähtää tarkasti, ole valppaana, äläkä anna käsien hikoilla. Nyt pelataan lasersodan herruudesta! Happensin kautta varaat huippusuositun lasersodan Megazonesta. Lasersota sopii niin arkeen kuin juhlaan sekä erilaisiin yritystapahtumiin. Tutustu ja varaa sopiva pelikokonaisuus!
Lasersota Happens - Varaa lasersota Megazonesta

Lasersodan lyhyt oppimäärä

Kaikessa hauskuudessaan lasersota on hyvin yksinkertainen peli. Säännöt ovat helpot, mutta tunteiden kirjo sitäkin laajempi! Megazonessa pelaajat puetaan huipputeknologiaan perustuviin peliliiveihin ja he saavat käyttöönsä vaarattomat, mutta upeat laseraseet. Peliareenana toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä taustalla soiva musiikki dramaattisine äänitehosteineen.

Lasersota sopii lähes kaikille ja kaikkeen

Lasersota on supersuosittu sisätiloissa pelattava peli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille seikkailunhaluisille. Jännittävä ja futuristinen peliareena saa adrenaliinin kohoamaan, sillä jokaisen kulman takana saattaa odottaa vastustaja laserase valmiina osoittamassa juuri sinua. Pyri siis pysymään yksi askel edellä ja anna kaikkesi, aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta oveluutta sitäkin enemmän! Megazone on loistavaa tekemistä lapsille sillä suositusikäraja on 7 vuotta, mutta myös pienemmät voivat pelata tarvittaessa vanhemman ohjauksella.

Lasersota on suosittua tekemistä esimerkiksi:

  • Pikkujouluihin
  • Virkistyspäiviin
  • Synttäreille
  • Polttareihin
  • Luokkaretkille
  • Urheilujoukkueille ja seuroille

Tiesitkö?

Lasersota on myös harrastus, jonka parissa kilpaillaan SM- ja MM-tasolla. Pitkäikäistä ja antoisaa harrastusta treenataan oman ajan ja motivaation puitteissa. Harrastajat voivat nopeasti kehittyä aina kilpapelaajiksi asti ja saavuttaa menestystä kotimaisilla ja kansainvälisillä areenoilla.
Lasersota Happens - Varaa lasersota Megazonesta

Rakenna huippuhauska päivä lasersodan ympärille

Sekä Megazone Vantaan että Helsingin ympäristöstä löytyy lukuisia muita aktiviteetteja ja palveluita, joista kokoat esimerkiksi ikimuistoisen virkistyspäivän tai viikonlopun yrityksellesi. Vantaalta, Viihdekeskus Flamingosta, löydät Megazonen lisäksi mm. Flamingo Spa -kylpylän, Prison Island vankilaseikkailun sekä BowlCircus -keilaviihdekeskuksen. Illan päätteeksi voi vaikkapa varata vielä Yritysnäytöksen Finnkino Flamingon elokuvateatterista. Yöpyminen onnistuu tietysti Viihdekeskuksen hotellissa!

Helsingissä Salmisaaresta Megazonen kanssa samasta rakennuksesta löytyy niin ikään Prison Island vankilaseikkailu sekä Kiipeilyareena, Biitsi -tapahtumatila ja Gr8 viihdeklubi keilaratoineen ja lukuisine peleineen.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille Megazoneille ja muille toimijoille samalla kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
Lasersota Happens - Varaa lasersota Megazonesta

Ota Happens.fi haltuun

…äläkä enää koskaan stressaa tapahtuman järjestämisestä! Happensin kautta löydät aktiviteetit, juhlatilat, saunatilat ja tarjoilut sekä mm. kokoustilat, esiintyjät, drinkkikoulut ja hääpaikat. Tutustu tarjontaan ja tee tapahtuman suunnittelusta ja toteuttamisesta vihdoinkin helppoa! Niin helppoa, että tekee mieli järjestää tapahtuma joka viikonloppu!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme