Tekemistä lapsillle sisällä ja ulkona - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tekemistä lapsille

Hepulin partaalla olevat lapset ruinaavat tekemistä, mutta taskut ovat aivan tyhjät? Mihin nämä innokkaat seikkailijat oikein veisi puuhastelemaan? Ei huolta, olet askeleen lähempänä ratkaisua. Happensilta löydät monipuolista tekemistä lapsille. Etsi aktiviteetteja, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä ja valmistaudu viettämään omaa aikaa!
Superpark tekemistä lapsille

Mitä tehdä lasten kanssa?

Happensin valikoimasta löydät tekemistä lapsille koko vuoden ympäri. Oli sitten loma, arki-ilta, syntymäpäivät tai muuten vain tarve kuluttaa ylimääräistä energiaa, tältä sivulta löydät takuulla sopivaa lasten kanssa tekemistä. Muistilappu käteen tai laite varauksia varten valmiiksi, nyt etsitään hittitason puuhaa lapsille!

Sadepäivän tekemistä lapsille

Sadepäivinä on kurjaa olla ulkona, joten sisäaktiviteetit pelastavat sellaiset päivät!

Puuhaa lapsille: kaikkea löytyy!

Oli tiedossa sitten lasten synttärit, kesälomapäivä, arki-ilta tai vapaapäivä peruuntuneen harrastuksen jäljiltä, Happensilta löydät takuulla hauskaa tekemistä lasten kanssa. Trampoliini vai laserpeli? Ongelmanratkaisua vai hohtokeilausta? Pakohuonepeli, seikkailupuisto vai vesiliukumäkiä väsymiseen asti? Lapset ovat yleensä helppo ryhmä miellyttää: mitä enemmän saa kuluttaa energiaa, sen parempi!

Suurin osa aktiviteeteista ei vaadi sen suurempaa osallistujamäärää. Lapset voivat mennä puuhastelemaan erilaisen tekemisen parissa ihan vain muutamankin kaverin tai sisarusten kesken. Monen aktiviteetin hyvä puoli on se, että ne sopivat kaiken ikäisille lapsille. Tekemistä löytyy myös taaperon kanssa! Nimittäin taaperot voivat hyvin osallistua oman motoriikansa mukaan lähes mihin tahansa tekemiseen. Liikkua ja kilpailla voi aina oman taitotasonsa mukaisesti. Ja sehän lasten kanssa tekemisessä on parasta – että lapset pääsevät haastamaan itseään ja oppimaan uutta!

Tekemistä lapsille – muista nämä vinkit aktiviteettia varatessa

Muutama pointti kannattaa muistaa, kun varaa tekemistä lapsille. Olemme koonneet alle muutaman ohjeen, jotka saattavat kaiken hässäkän keskellä unohtua. Näiden avulla pääset itse helpolla ja lapset saavat nauttia tekemisestä täysin rinnoin!

  • Varmista, tarvitseeko aktiviteetissa olla huoltaja mukana
  • Sijainti: järjestä aikataulusi mahdollisten kuskausten mukaan
  • Eväät: voiko paikan päältä ostaa juotavaa tai muuta evästä? Anna lapsille pieni eväsraha mukaan. Nälkä voi yllättää!
  • Aktiviteetin kesto: voivatko lapset viettää aikaa esimerkiksi seikkailupuistossa niin kauan kuin haluaa vai kestääkö ohjelma jonkin tietyn ajan?
  • Monta kärpästä samalla iskulla: tutustu aktiviteetteihin, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa! Esimerkiksi Salmisaaressa sekä Viihdekeskus Flamingossa on paljon erilaista tekemistä, joita voi kokeilla vaikka saman päivän aikana.

Näissä paikoissa viihtyy koko perhe!

Entä jos lähtisitte hieman pidemmälle retkelle koko perheen voimin? Esimerkiksi Kisakalliossa, Nuuksiossa ja Flamingon Viihdekeskuksessa on paljon yhteistä tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Aina ei tarvitse omaa mökkiä tai lomakohdetta jostain kauempaa, että pääsee ottamaan perheen kanssa kunnon irtioton arjesta. Sopisiko teidän lapsille paremmin mökkeily metsän siimeksessä vai kymmenien eri urheilulajien kokeileminen? Ties mikä kipinä voi tällä reissulla syttyäkään!

Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto on ainutlaatuinen Etelä-Suomessa sijaitseva luontokohde, jossa luonnosta nautitaan ympäri vuoden. Nuuksiossa tekemistä riittää kaiken ikäisille – vuokratkaa vaikka perheen tai suvun kanssa mökki ja tutustukaa yhdessä luonnon antimiin. Seikkailun väsyttämät lapset painuvat takuulla ajoissa pehkuihin!
Tutustu Nuuksioon
Happens - Hawkhill Villa Taavetti hirsihuvila järvimaisema

Kisakallion Urheilupuisto

Kisakalliossa koko perhe pääsee valitsemaan juuri sopivan tavan nauttia liikunnasta. Suunnistusta, melontaa, soutua, reippailua kävelykierroksella tai jokin talvilajeista – tekemistä löytyy kaikille ja paikan päällä viihtyy vaikka kokonaisen lomaviikon ajan. Vanhemmatkin pääsevät ottamaan pienen irtioton Kisakallion ravintolapalveluita hyödyntäen.
Tutustu Kisakallioon
tekemistä lapsille

Viihdekeskus Flamingo

Flamingon Viihdekeskuksessa lapsille tekemistä riittää! Etenkin sadepäivän tekemistä lapsille löytyy tästä elämyskompleksista väsymiseen asti. On kylpylä, hohtokeilausta, Megazonea, leffoja ja seikkailua mielin määrin. Kaikki samassa rakennuksessa sisätiloissa!
Tutustu Flamingoon
Viihdekeskus Flamingo - tekemistä Flamingossa - Happens

Vanhemmat – aika vaihtaa vapaalle!

Huomio kaikki mutsit, faijat, sisarukset, serkut, kummit ja muut huoltajat, aika löytää tekemistä teillekin! Ehkä harteillasi makaa firman pikkujoulujen suunnittelu? Ehkä saunailta kavereiden kanssa houkuttaisi arjen kiireiden keskellä? Ystävän synttärit tulossa? Tarve löytää kokoustila aamupalaverille? Etsinnässä bändi tapahtumaasi? Happensilta löydät ihan kaiken, mitä tapahtuman järjestämiseen tarvitset!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme