Viihdekeskus Flamingo - Tekemistä Flamingossa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Flamingon Viihdekeskus

Viihdekeskus Flamingo Vantaalla tarjoilee tekemistä useammaksikin päiväksi niin perheille, työporukoille, kaveriporukoille kuin ihan vain vaikkapa yksin koettavaksi. Kaipasit sitten hemmottelua ja rauhaa tai janoat liikuntaa ja seikkailua, tekemistä Flamingossa riittää! Tutustu Flamingon Viihdekeskukseen ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Viihdekeskus Flamingo - tekemistä Flamingossa - Happens

Viihdekeskus Flamingo – Tietonurkkaus!

Flamingon Viihdekeskus avattiin syksyllä 2008. Flamingossa on edelleen lähes kaikki alkuperäiset palvelut, mukaan lukien 10 000 m2 laajuinen Flamingo Spa -kylpylä, joka jakautuu koko perheelle sopivaan sisävesipuistoon ja aikuisille suunnattuun kylpylä- ja hoito-osastoon. Lisäksi mm. hohtokeilaus, biljardi, Megazone, Pikseli virtuaalipuisto, hohtogolf ja Finnkino-elokuvateatteri ovat Flamingossa suosittuja palveluita.

Flamingossa on myös yli 10 ravintolaa ja useita erikoisliikkeitä sekä kävelyputki, joka yhdistää Viihdekeskus Flamingon kauppakeskus Jumboon ja sen palveluihin. Kruunu iloiselle päivälle löytyy Sokos Hotel Flamingosta, huonemäärältään Suomen suurimmasta hotellista!

Sijainti? Loistava! Viihdekeskus Flamingo sijaitsee Vantaalla Kehä III:n varrella vain kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Flamingoon on helppo saapua niin kaikkialta pääkaupunkiseudulta, lähikunnista kuin hieman kauempaakin.

Flamingo Spa – kylpylä ja vesipuisto

Flamingo Spa kylpylä ja vesipuisto on loistava paikka viettää aikaa paitsi perheen kanssa, myös vaikkapa firman virkistyspäivän merkeissä. Vesipuiston puolella liukumäkien ja esimerkiksi hyppytornin makuun pääsevät paitsi lapset, myös vanhemmatkin hurjastelijat, ja kylpylän puolella hemmottelua on luvassa vain aikuisille suunnatulla alueella. Flamingon kylpylän saunat ja erilaiset luksusaltaat tarjoavat todellisen rentoutumisen kokemuksen!
Katso Flamingo Spa »
Viihdekeskus Flamingo - tekemistä Flamingossa - Happens

Flamingo keilaus

Keilaaminen Flamingossa on koettava itse! BowlCircus on Suomen johtava viihdekeilahallien ketju, ja ketjun ensimmäinen, suurin ja tunnetuin keilahalli sijaitsee juuri Flamingossa Vantaalla. Hohtokeilauksen ja biljardin lisäksi BowlCircus Flamingosta löytyy kokoustilat, saunatilat sekä mahdollisuus järjestää jopa 300 henkilön yritystapahtumia. Mikäli keilaus Vantaalla kiinnostaa, hohtokeilaus Flamingossa on loistava vaihtoehto!
Hohtokeilausta Flamingossa »
Viihdekeskus Flamingo - tekemistä Flamingossa - Happens

Tekemistä Vantaalla

Vantaalta löytyy paljon muutakin tekemistä Viihdekeskus Flamingon lisäksi. Sivun ylhäällä olevasta hakupalkista voit etsiä tekemistä kaikkialla Vantaalla. Esimerkiksi yksi Vantaan suosituimmista seikkailukohteista, Super Park Vantaa, sijaitsee aivan Flamingon viihdekeskuksen lähellä Tammistossa.
Super Park Vantaa »
SuperPark Vantaa Happens
Tekemistä Flamingossa yrityksille

Viihdekeskus Flamingo tarjoaa monipuoliset ja viihtyisät puitteet erilaisille kokouksille, virkistyspäiville, pikkujouluille ja suuremmillekin yritystilaisuuksille. Kokouspaikkoja tarjoavat mm. Finnkino, BowlCircus-keilaviihdekeskus, Flamingo Spa sekä Megazone. Megazonessa kokoukseen yhdistetään tietysti adrenaliinin täyteinen laserpeli! Megazonen tunnettu, jännittävä ja ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa hauskaa yhteistä tekemistä ja sopivan kokous- tai illanviettopaketin kaikenkokoisille ryhmille.

Oletko valmis? Suunta kohti Flamingoa!

Flamingo on Suomen suurin ja tunnetuin viihdekeskus. Modernissa ja yhtenevässä rakennuksessa on helppo liikkua eri aktiviteettien välillä, ja hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat esimerkiksi päiväreissun hotellista Helsingin keskustaan, tai toisin päin! Viihdekeskuksen lisäksi Vantaalta löytyy useita juhlatiloja, kokoustiloja, saunatiloja ja vuokratiloja erilaisten tapahtumien tarpeisiin ja mikäli sijainnilla ei ole niin väliä, löytyy Happensista tiloja ja tekemistä kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Selaa esimerkiksi juhlatiloja tai aktiviteetteja yleisesti tai katso Salmisaaren liikuntakeskuksen palvelut.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme