Pikseli virtuaalipuisto - varaa virtuaalipuisto - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pikseli virtuaalipuisto

Tässä loistava tilaisuus hypätä arjesta hetkeksi johonkin aivan muualle. Nimittäin virtuaalitodellisuuteen! Pikseli on huippuhauska virtuaalipuisto, jonka Helsingin, Vantaan ja Tampereen toimipisteet löydät Happensista. Tutustu ja varaa todellisuuden rajat rikkovaa tekemistä!
Pikseli virtuaalipuisto - Happens - varaa virtuaalipuisto

Mikä virtuaalipuisto?

Pikseli virtuaalipuisto on virtuaalitodellisuuden elämyksiin keskittynyt viihdekeskus, jossa kävijät voivat sukeltaa immersiiviseen digitaaliseen maailmaan erilaisten pelien ja kokemuksien kautta. Virtuaalitodellisuuden avulla pääset fyysisesti osaksi uskomattomia tarinoita ja seikkailuja. Virtuaalipuiston simulaatio hyödyntää näkö-, kuulo- ja tuntoaistia. Mietipä, jos voisit lentää, tutkia avaruutta, sukeltaa merenalaiseen maailmaan, tai vaikka taistella fantasiaörkkejä vastaan? Pikselissä olet sankari ja tunnet todella poistuvasi tästä todellisuudesta!

Mihin Pikseli sopii?

Kerta rajaa uskotun ja uskomattoman välillä ei ole, sopii Pikselin virtuaalielämys ihan mihin vain! Pikselissä on useita erilaisia paketteja, joista löydät helposti sopivimman juuri teidän porukalle; virkistyspäivään, pikkujouluihin, synttäreihin, polttareihin, bileisiin, illanviettoihin, lomatekemiseksi tai luokkaretkelle. Pikselissä ainutlaatuisesta kokemuksesta nauttii niin lapset kuin aikuisetkin. Vinkki: Pikseli virtuaalipuistosta löydät myös K-18 pelejä!

UUTTA: Pikseli kokouspaketit

Kokous virtuaalitodellisuuden parissa virkistää mieltä ja avartaa katsetta tajunnan räjäyttäville ideoille! Pikselin kokouspaketit on mahdollista rakentaa täysin toiveiden mukaan: varaa sopiva tila mistä tahansa toimipisteestä, päätä tarjoilut ja lisää elämys. Myös suuremmat kokoustilaisuudet onnistuu tarvittaessa aukioloaikojen ulkopuolella.
Pikseli kokouspaketit »
Pikseli kokouspaketit - Happens

Ilmaiset tarjouspyynnöt

Happensin kautta voit lähettää yhden tai useamman ilmaisen tarjouspyynnön Pikselille, jolloin heidän oma myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Niin helppoa, ettei tätäkään meinaa uskoa todeksi!
Pikseli virtuaalipuisto - Happens - varaa virtuaalipuisto

Lisää tarjontaa Happensista

Älä tylsisty, jatka selaamista – tai pelaamista. Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua: Megazone lasersota, hohtokeilaus, Eagle Club, Heureka, SuperPark.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme