SuperPark - Varaa SuperPark Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

SuperPark

Vietä unohtumaton päivä SuperParkissa. Miltä kuulostaisi aktiivinen virkistyspäivä tai päräyttävät pikkujoulujen etkot? Entä synttärit, polttarit tai kenties koko suvun perhejuhlat? No superkivalta tietenkin, ja superjännittävältä myös! Tutustu ja varaa tekemistä Suomen tunnetuimmasta sisäaktiviteettipuistosta Happensin kautta.
SuperPark - Happens

SuperPark

SuperPark on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperParkeista löydät mm. erilaisia Freestyle-alueita, peliareenoita, trampoliineja, seikkailualueita ja paljon muuta! Mitä mahtaa olla SuperBowling? Entä kuinka kovaa lämäät lätkämailalla nopeustutkaan? Löytyykö jerkkua SuperJefuun? Nämä ja lukuisat muut aktiviteetit pääset kokemaan SuperParkissa!

Katso myös SeikkailuSveitsi

Hyvinkäältä SuperPark Sveitsin yhteydestä löydät myös ainutlaatuisen ulkoseikkailupuiston, missä raikkaasta luonnosta voi nauttia ympäri vuoden. Pitäkäähän kypäristänne kiinni, sillä SeikkailuSveitsissä kiipeillään köysiradoilla ja lasketaan mm. Suomen hurjinta vaijeriliukurataa.
Katso SeikkailuSveitsi »
SeikkailuSveitsi - Happens

Elämyksiä ja aktiviteetteja väsymiseen asti

Tiedätkö sen tunteen, kun aktiivisen päivän päätteeksi lysähdät tyytyväisenä sohvalle keho väsymyksestä uupuneena, mutta monta kokemusta rikkaampana? Tämän tunteen voit saavuttaa varaamalla tekemistä kaikkiin tuleviin juhliin ja tilaisuuksiin helposti Happensin kautta. Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikille sopiville elämyksille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä.

Selaa aktiviteetteja paikkakuntakohtaisesti Helsingistä, Espoosta, Turusta ja Tampereelta sekä tutustu esimerkiksi SuperPark Vantaan läheltä löytyvään Viihdekeskus Flamingoon. Liikunnallista tekemistä etsivät saattavat innostua myös Salmisaaren Liikuntakeskuksen tarjonnasta sekä mm. Silver River seikkailupuiston elämyksistä. Tutustu lisäksi keilaukseen, sisäsurffaukseen ja värikuulasotaan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme