Keilaamaan! Tutustu keilahalleihin Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Keilaus

Keilailu on hauskaa tekemistä niin arkeen kuin juhlaan. Keilaus sopii kaikenikäisille ja se on liikuntamuoto, jonka parissa onnistuu pienen hikoilun lisäksi myös rento yhdessäolo. Tutustu keilahalleihin ja ota haltuun muutama vinkki tämän suositun lajin saloista!
Keilaus Gr8 - Viihdeklubi

Keilaus

Heivaa huolesi ja suuntaa parhaalla porukalla kaatoja ja yläfemmoja heittelemään! Keilaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan huippuhauskaa ajanvietettä ja sen parissa voi viettää aikaa niin perheen, ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Siis pallo kouraan ja radalle onnistumisia metsästämään! Tutustu keilahalleihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta yhdellä kerralla vaikkapa kaikkiin alustan keilahalleihin.

Moderneja ja perinteisiä keilahalleja

Vantaalla sijaitseva BowlCircus Flamingo on moderni keilaviihdekeskus, jossa hohtokeilaus on pääosassa. Tämän tyylikkään keilahallin musiikki, valtavat screenit ja tunnelmalliset hohtovalot vievät mukanaan, ja keilaradan parketeilla alkaa takuulla tanssijalkakin vähän vipattamaan! Gr8 Viihdeklubilla keilailua voi puolestaan kokeilla monien muiden hauskojen lajien yhteydessä. Talin ja Ruusulan keilahallit edustavat enemmän perinteisiä keilahalleja. Itseasiassa Talin keilahalli on yksi maailman tunnetuimmista, ainutlaatuisimmista keilailuareenoista, jonka radoilla on ratkottu lukuisia mestaruuksia maailman huippujen kesken. Nämä Helsingissä sijaitsevat keilahallit kutsuvat lajin pariin niin vapaa-ajanviettäjän kuin keilailuharrastuksesta kiinnostuneenkin – hohtokeilausta on myös näissä halleissa!

Liikkeellä isommalla ryhmällä?

Miltä kuulostaisi yksityistilaisuus, jossa keilaus toimii virkistävänä aktiviteettina rauhallisemman yhdessäolon rinnalla? Sekä BowlCircus -keilaviihdekeskuksista, että Talin ja Ruusulan keilahalleista löytyy kokous- ja saunatilat, jotka on helppo varata keilailun yhteyteen. Keilailu on loistavaa tekemistä niin virkistyspäiviin, synttäreille, polttareille kuin tehokkaan kokouksen päätteeksikin. Ja mikäs sitä itse keilailun päätteeksi sopisi paremmin kuin jälkihöyryt saunan lauteilla! Tarjoilut ja juomat tilataan tietysti kaveriksi, eikö näin? Tutustu myös Viihdekeskus Flamingon huikeaan Kellu ja keilaa -pakettiin, jossa keilaus yhdistyy rentouttavaan kylpyläkäyntiin.

Muutamat vinkit onnistuneeseen suoritteeseen

Keilaamaan voi suunnata ilman aiempaa kokemusta ja parasta onkin, että tässä lajissa tyyli on täysin vapaa! Muutama pieni neuvo kannattaa kuitenkin ottaa haltuun ennen kuin suuntaat taidoillasi pröystäilemään. Ensiksikin pallon reikiin laitetaan keskisormi, nimetön ja peukalo: ei etusormi ja keskisormi, kuten usein vapaa-ajan keilaajilla näkee.

Pallon valinnassa puolestaan laatu korvaa määrän, älä ota liian painavaa palloa, jossa sormenreiät ovat liian isot. Näin heitto lipsahtaa helposti kädestä aivan suotta. Psst! Keilapallojen paino ilmoitetaan aina paunoissa, älä siis lähde kotiin kehuskelemaan, että heitit 14 kilon pallolla.

Heiton askeleiden osalta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan tyylin ja rytmin. Kannattaa kuitenkin miettiä, että heiton irrotessa keiloja kohti seisot heittokättä ristikkäisellä jalalla. Eli jos heität oikealla kädellä, heitä pallo radalle vasen jalka edessä viimeisellä askeleella. Kokeile, niin ymmärrät miksi!

Keilailun kylkeen biljardia

Keilailu ja biljardi on perinteisesti kulkeneet keilahalleissa käsikädessä. Monista keilahalleista löytyy ja on löytynyt myös biljardipöydät – myös Happensin valikoimasta löytyvistä keilahalleista! Molempia lajeja yhdistää pallo, joka pyörii, ja odotuksen tuoma jännitys koukuttaa. Osuuko pallo keiloihin, putoaako pallo pussiin? Lähde kokeilemaan!
Biljardi keilaus Happens

Nippelitietoa: keilaus on totista touhua!

Tiesitkö, että keilailu on maailmalla arvostettu urheilulaji, jossa suomalaiset ovat todellista eliittiä? Maastamme löytyy useita maailmanmestareita, Euroopan mestareita sekä Yhdysvalloissa ammattilaiskiertueella menestyneitä pelaajia. Itseasiassa, Yhdysvalloissa laji on yksi kaikista suosituimmista urheilulajeista, niin harrastuksena kuin vapaa-ajanviettotapanakin!
keilaus Happens

Keilailu sopii lahjaksi juhlapäivään!

Yhteinen tekeminen on aina nappivalinta lahjaksi henkilölle, jolla tunnetusti on jo kaikkea. Sen sijaan, että ostat väkisin jotain tavaraa tai vaatetta, vie päivänsankari hohtokeilaamaan! Kutsu yllätykseksi paikalle joukko päivänsankarin parhaita kavereita ja läheisiä – toimii niin synttäreille kuin polttareillekin! Juhlapäivä yhdessä unohtumattoman aktiviteetin parissa on lahja, jota muistellaan vielä pitkään. Kun heittäytyy ja heittää täysillä, on lopputulos takuulla ainutlaatuinen!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme