Järjestä virkistyspäivä Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Virkistyspäivä

Saunomaan vai hohtokeilamaan, luontoon vai kokkauskurssille? Virallisen osuuden jälkeen ryhmähenkeä nostattavaa aktiviteettia ja sen jälkeen etsitään tila jatkoille - tai järjestetään kaikki samassa paikassa! Nyt suunnittelemaan vuoden parasta virkistyspäivää niin rupeaa taas työnteko maittamaan!
virkistyspäivä - Vartiovene55

Aivotaukojen pitäminen pitkästä työrupeamasta johtaa tutkitusti parempiin tuloksiin. Mitäpä sitä tiedettä vastustamaan, virkistyspäivät kehiin! Tiimihenkeä nostattamalla työympäristö paranee, ja niin edelleen. Tuttu laulu, jonka kaikki ovat kuulleet ja varmasti ymmärtäneet. Voimme siis suoraan suunnata katseet itse tapahtumaan!

Leikkimielistä kilpailua vai yhteistyötä vaativaa pulmanratkaisua? Päivän päätteeksi syömään, saunomaan vai karaokea laulamaan? Parhaimmillaan saat sekä yhteisen tekemisen että valmiiksi järjestetyt jälkimeiningit samasta paikasta. Meiltä löydät parhaat vaihtoehdot onnistuneeseen virkistyspäivään!

Suosituimmat virkistyspäivän ohjelmat sisältävät usein jonkin liikunnallisen tai toiminnallisen aktiviteetin. Taidekursseja, lasertaistelua, hohtokeilausta, liukulumikenkäilyä, biljarditurnaus, biitsipelejä… vaikka mitä löytyy takuulla aivan työpaikkanne läheltä! Vaan eikö aivan tarpeeksi läheltä? Valikoimastamme löydät myös monenlaista etäohjelmaa ja tilausaktiviteetteja. Oma toimisto kullan kallis – ymmärrämme senkin!

Ohjelma on virkistyspäivän ydin

Kauttamme löydät niin leivonta- ja kokkauskurssit kuin erilaiset toiminnalliset workshopitkin. Onhan se nyt mukavaa, että virkistyspäivästä jää muukin muisto kuin seuraavan päivän olotila – kuten esimerkiksi oma luonnonkosmetiikkasarja kasvovoiteineen ja seerumeineen tai kasviparkitusta nahasta tehty trendikäs avaimenperä. Tai mitä turhia, tilataan suoraan yksityiset baaripalvelut yrityksen brändin mukaan suunnitellulla drinkkilistalla! Vaihtoehtoja riittää runsaasti jokaiseen teemaan, budjettiin ja aikatauluun. Yksi kunnon spektaakkeli vai säännöllistä ohjelmaa edullisemmalla budjetilla? Muutama tunti työpäivän jälkeen vai koko päivän reissu yhteiskuljetuksella? Virkistyspäivä on aina firmansa näköinen, joten skrollaa alla olevia ehdotuksia ja löydä suosikkisi.

Eventgarden tapahtumatuotanto

Tarvitsetko apua tapahtuman tuottamiseen? Eventgarden tarjoaa monipuolisia tapahtumapalveluita yrityksille, yhdistyksille ja julkisille toimijoille. Ota yhteyttä, saat ilmaisen tapahtumakonsultaation!
Tutustu Eventgardeniin »
Eventgarden - Happens

Hyvinvointia luonnosta

Kliseiden klisee, mutta taatusti toimii! Retkeilyä suomalaisen luonnon helmassa, nokipannukahvit erämaailmassa vai rib-veneilyä Helsingin edustalla? Go big or go home – varataan suoraan yksityinen risteily raikkaassa meri-ilmassa! Jos pakohuoneet on koettu, kokeilkaa pakopeliä metsässä! Viini-tasting koettu? Entäs viini-tasting metsässä? Meiltä löydät mitä mielikuvituksellisimmat ideat! Lähtekää sähköpyöräilemään, jäänveistokurssille tai vuokratkaa kokonainen huvila omalla pihalla, rannalla ja saunalla!

Ideoita virkistyspäivän paikaksi

Virkistyspäivää voi aktiviteetin jälkeen viettää saunatiloissa, mökissä, inspiroivissa kokoustiloissa ja pienemmissä juhlatiloissa. Keräsimme loistavia vaihtoehtoja, jotta voit vain skrollata ja löytää parhaat paikat virkistyspäivää varten - lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt kaikkiin kiinnostaviin kohteisiin! Ja jos ehdotuksista ei löydy mieleistä, etsi ylempänä olevalla hakupalkilla kaikki vaihtoehdot!

Hiki pintaan!

Vie liikunnallinen ohjelmanumero seuraavalle levelille! Kauttamme voit varata myös urheilullisempiakin aktiviteetteja. Seinäkiipeilemään, CrossFit -kurssille, burleskitanssitunnille vai akrobatian alkeita opettelemaan? Kaiken tämän voit kokea työporukan kesken, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Riittää, että olette valmiita haastamaan itsenne – tällöin saatte ohjelmanumerolta parhaan irti!
Happens virkistyspäivä crossfit

Rohkeasti uuden kimppuun!

Virkistyspäivää suunnitellessa kannattaa rohkeasti ajatella boksin ulkopuolelta. Varaa kerrankin jokin erikoisempi ohjelmanumero tai taitoja kehittävä aktiviteetti, joka on kaikille ennestään tuntematon. Virkistyspäivässä tärkeintä on tarjota henkilökunnalle hauskaa yhdessäoloa, ja usein parhaat kokemukset syntyvätkin, kun niitä ei osaa odottaa. Paineita ei kuitenkaan tarvitse ottaa – joskus siitä kaikista yksinkertaisemmastakin suunnitelmasta voi muodostua ikimuistoinen tapahtuma, josta puhutaan firmassa vielä pitkään!
Happens virkistyspäivä cocktailkurssi

Näin helppoa virkistyspäivän järjestäminen ei ole koskaan ollut

Joskus sopivan tekemisen keksiminen voi tuntua ylitsepääsemättömältä, ja pahimmillaan jää virkistyspäivä järjestämättä tai tyydytään kaavaan, jota on käytetty viimeiset kymmenen vuotta. Meidän kauttamme virkistyspäivän suunnittelu ja toteutus on helppoa, inspiroivaa eikä ollenkaan kuormittavaa. Onhan itse virkistyspäiväkin palkinto kuormittavasta työstä suoriutumisesta! Miksi siis ottaa siitä itselleen uutta työtehtävää?

Etsi vaihtoehtoja elämyksien kirjosta ja klikkaile henkilökunnallesi virkistyspäivä, joka ei hetkeen unohdu! Ja, kun unohtuu, on aika viettää seuraavaa virkistyspäivää…

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme