Järjestä virkistyspäivä Happensin kautta - Happens.fi

Virkistyspäivä

Saunomaan vai hohtokeilamaan, luontoon vai kokkauskurssille? Virallisen osuuden jälkeen ryhmähenkeä nostattavaa aktiviteettia ja sen jälkeen etsitään tila jatkoille - tai järjestetään kaikki samassa paikassa! Nyt suunnittelemaan vuoden parasta virkistyspäivää niin rupeaa taas työnteko maittamaan!
Happens - virkistyspäivä - Vartiovene55

Aivotaukojen pitäminen pitkästä työrupeamasta johtaa tutkitusti parempiin tuloksiin. Mitäpä sitä tiedettä vastustamaan, virkistyspäivät kehiin! Tiimihenkeä nostattamalla työympäristö paranee, ja niin edelleen. Tuttu laulu, jonka kaikki ovat kuulleet ja varmasti ymmärtäneet. Voimme siis suoraan suunnata katseet itse tapahtumaan!

Leikkimielistä kilpailua vai yhteistyötä vaativaa pulmanratkaisua? Päivän päätteeksi syömään, saunomaan vai karaokea laulamaan? Parhaimmillaan saat sekä yhteisen tekemisen että valmiiksi järjestetyt jälkimeiningit samasta paikasta. Meiltä löydät parhaat vaihtoehdot onnistuneeseen virkistyspäivään!

Suosituimmat virkistyspäivän ohjelmat sisältävät usein jonkin liikunnallisen tai toiminnallisen aktiviteetin. Taidekursseja, lasertaistelua, hohtokeilausta, liukulumikenkäilyä, biljarditurnaus, biitsipelejä… vaikka mitä löytyy takuulla aivan työpaikkanne läheltä! Vaan eikö aivan tarpeeksi läheltä? Valikoimastamme löydät myös monenlaista etäohjelmaa ja tilausaktiviteetteja. Oma toimisto kullan kallis – ymmärrämme senkin!

Ohjelma on virkistyspäivän ydin

Kauttamme löydät niin leivonta- ja kokkauskurssit kuin erilaiset toiminnalliset workshopitkin. Onhan se nyt mukavaa, että virkistyspäivästä jää muukin muisto kuin seuraavan päivän olotila – kuten esimerkiksi oma luonnonkosmetiikkasarja kasvovoiteineen ja seerumeineen tai kasviparkitusta nahasta tehty trendikäs avaimenperä. Tai mitä turhia, tilataan suoraan yksityiset baaripalvelut yrityksen brändin mukaan suunnitellulla drinkkilistalla! Vaihtoehtoja riittää runsaasti jokaiseen teemaan, budjettiin ja aikatauluun. Yksi kunnon spektaakkeli vai säännöllistä ohjelmaa edullisemmalla budjetilla? Muutama tunti työpäivän jälkeen vai koko päivän reissu yhteiskuljetuksella? Virkistyspäivä on aina firmansa näköinen, joten skrollaa alla olevia ehdotuksia ja löydä suosikkisi.