Järjestä virkistyspäivä Happensin kautta - Happens.fi

Virkistyspäivä

Pinna kiristyy ja paineet kasvavat. Kaikki haluavat onnistua, ja tiimi onkin paahtanut töitä upeilla tuloksilla! Merkkejä on ilmassa... aika viettää leppoisaa virkistyspäivää! Saunomaan vai hohtokeilamaan, luontoon vai kokkauskurssille? Ensin suunnitellaan virallinen osuus ja sen jälkeen etsitään tila jatkoille, tai sitten vain suosiolla yhdistetään nämä kaksi onnistuneen virkistyspäivän kulmakiveä! Nyt kipin kapin suunnittelemaan niin rupeaa taas työnteko maittamaan!
Happens elämykset elämys laivamatka ristely

Aivotaukojen pitäminen pitkästä työrupeamasta johtaa tutkitusti parempiin tuloksiin. Mitäpä sitä tiedettä vastustamaan, virkistyspäivät kehiin! Tiimihenkeä nostattamalla työympäristö paranee, ja niin edelleen. Tuttu laulu, jonka kaikki ovat kuulleet ja varmasti ymmärtäneet. Voimme siis suoraan suunnata katseet itse tapahtumaan!

Leikkimielistä kilpailua vai yhteistyötä vaativaa pulmanratkaisua? Päivän päätteeksi syömään, saunomaan vai karaokea laulamaan? Parhaimmillaan saat sekä yhteisen tekemisen että valmiiksi järjestetyt jälkimeiningit samasta paikasta. Meiltä löydät parhaat vaihtoehdot onnistuneeseen virkistyspäivään!

Suosituimmat virkistyspäivän ohjelmat sisältävät usein jonkin liikunnallisen tai toiminnallisen aktiviteetin. Taidekursseja, lasertaistelua, hohtokeilausta, liukulumikenkäilyä, biljarditurnaus, biitsipelejä… vaikka mitä löytyy takuulla aivan työpaikkanne läheltä! Vaan eikö aivan tarpeeksi läheltä? Valikoimastamme löydät myös monenlaista etäohjelmaa ja tilausaktiviteetteja. Oma toimisto kullan kallis – ymmärrämme senkin!

Kulinaristien suosikit, DIY-workshopit ja muuta spesiaalia ohjelmaa

...spesiaalille porukalle! Kauttamme löydät niin leivonta- ja kokkauskurssit kuin erilaiset toiminnalliset workshopitkin. Onhan se nyt mukavaa, että virkistyspäivästä jää muukin muisto kuin seuraavan päivän olotila – kuten esimerkiksi oma luonnonkosmetiikkasarja kasvovoiteineen ja seerumeineen tai kasviparkitusta nahasta tehty trendikäs avaimenperä. Tai mitä turhia, tilataan suoraan yksityiset baaripalvelut yrityksen brändin mukaan suunnitellulla drinkkilistalla! Vaihtoehtoja riittää runsaasti jokaiseen teemaan, budjettiin ja aikatauluun. Yksi kunnon spektaakkeli vai säännöllistä ohjelmaa edullisemmalla budjetilla? Muutama tunti työpäivän jälkeen vai koko päivän reissu yhteiskuljetuksella? Virkistyspäivä on aina firmansa näköinen!

Hyvinvointia luonnosta

Kliseiden klisee, mutta taatusti toimii! Retkeilyä suomalaisen luonnon helmassa, nokipannukahvit erämaailmassa vai rib-veneilyä Helsingin edustalla? Go big or go home – varataan suoraan yksityinen risteily raikkaassa meri-ilmassa! Jos pakohuoneet on koettu, kokeilkaa pakopeliä metsässä! Viini-tasting koettu? Entäs viini-tasting metsässä? Meiltä löydät mitä mielikuvituksellisimmat ideat! Lähtekää sähköpyöräilemään, jäänveistokurssille tai vuokratkaa kokonainen huvila omalla pihalla, rannalla ja saunalla!

Kaikille mieluisaa tekemistä

Sopiva tekeminen on hyvä valita juurikin työporukan koon ja toiveiden mukaan. Onko liikkeellä pienempi tiimi vai koko henkilökunta? Pienemmällä porukalla on helpompi rakentaa virkistyspäivä useamman eri kohteen ympärille: ensin vankilaseikkailuun, sitten cocktail-kurssille ja ruokailemaan! Isommalle ryhmälle toimivampi ratkaisu voisi olla suuremman tilan vuokraaminen koko päiväksi. Tilaa ohjelmanumeroksi viihdyttävä burleskiesitys, retrovideopelejä tai vietä täyden palvelun teemajuhlaa venetsialaisten naamiaisten hengessä! Isommalla porukalla voi suunnata myös vaikkapa yksityiseen elokuvanäytökseen tai kylpylään.

Hiki pintaan!

Vie liikunnallinen ohjelmanumero seuraavalle levelille! Kauttamme voit varata myös urheilullisempiakin aktiviteetteja. Seinäkiipeilemään, CrossFit -kurssille, burleskitanssitunnille vai akrobatian alkeita opettelemaan? Kaiken tämän voit kokea työporukan kesken, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Riittää, että olette valmiita haastamaan itsenne – tällöin saatte ohjelmanumerolta parhaan irti!
Happens virkistyspäivä crossfit

Rohkeasti uuden kimppuun!

Virkistyspäivää suunnitellessa kannattaa rohkeasti ajatella boksin ulkopuolelta. Varaa kerrankin jokin erikoisempi ohjelmanumero tai taitoja kehittävä aktiviteetti, joka on kaikille ennestään tuntematon. Virkistyspäivässä tärkeintä on tarjota henkilökunnalle hauskaa yhdessäoloa, ja usein parhaat kokemukset syntyvätkin, kun niitä ei osaa odottaa. Paineita ei kuitenkaan tarvitse ottaa – joskus siitä kaikista yksinkertaisemmastakin suunnitelmasta voi muodostua ikimuistoinen tapahtuma, josta puhutaan firmassa vielä pitkään!
Happens virkistyspäivä cocktailkurssi

Näin helppoa virkistyspäivän järjestäminen ei ole koskaan ollut

Joskus sopivan tekemisen keksiminen voi tuntua ylitsepääsemättömältä, ja pahimmillaan jää virkistyspäivä järjestämättä tai tyydytään kaavaan, jota on käytetty viimeiset kymmenen vuotta. Meidän kauttamme virkistyspäivän suunnittelu ja toteutus on helppoa, inspiroivaa eikä ollenkaan kuormittavaa. Onhan itse virkistyspäiväkin palkinto kuormittavasta työstä suoriutumisesta! Miksi siis ottaa siitä itselleen uutta työtehtävää?

Etsi vaihtoehtoja elämyksien kirjosta ja klikkaile henkilökunnallesi virkistyspäivä, joka ei hetkeen unohdu! Ja, kun unohtuu, on aika viettää seuraavaa virkistyspäivää…