Botta Events / Snellman-kabinetti

Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Botta Events / Snellman-kabinetti

Kuten itse J.V. Snellman sanoi: “Ihmisen olemassaolo ei ole koskaan paikallaan oloa”. Eiköhän olisi siis aika matkata kohti Snellman-kabinettia ja järjestää aikakauden aikaansaavin kokous!

Snellman on nostalginen kabinetti, joka soveltuu erityisen hyvin kokous- ja koulutustilaksi. Valoisan tilan seinää koristaa itse J.W. Snellmanin muotokuva Pohjalaisen Gallerian kokoelmista. Kabinetista löytyy istumapaikkoja 30 henkilölle ja tila on varusteltu videotykillä sekä digitaalisella näytöllä, jolta kokousmateriaaleja voi esittää.

Tilan rauhallinen ja inspiroiva tunnelma luo otolliset puitteet työntäyteisille kokouksille! Halutessanne kabinettiin on mahdollista tilata myös esimerkiksi runsas aamupala tai muut Bottan monipuoliset kokousmenut juomatarjoiluja unohtamatta!

Yksityistilaisuutesi tai tapahtumasi suunnittelu, toteutus ja räätälöinti ovat alan parhaiden osaajien käsissä. Bottan ruokatarjoiluista vastaa talon pitkäaikainen keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen ja jokaisen tilaisuuden ruokatarjoilu valmistetaan pieteetillä parhaita raaka-aineita käyttäen. 

Tervetuloa meille viettämään ikimuistoisia tapahtumia! 

Yhteystiedot

Botta Events myyntipalvelu p. 09 580 770
Museokatu 10, 00100 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 49€/hlö

Puolipäiväpaketti alk. 49€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen tai iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera
  • Kolmen ruokalajin lounas

Kokopäiväpaketti alk. 59€/hlö sis.

  • Tilavuokra max. 5 tunniksi
  • Kahviaamiainen
  • Kolmen ruokalajin lounas
  • Iltapäiväkahvit makean leivonnaisen kera

Ryhmäkoko min. 5 henkilöä.

Lisäpalvelut

CateringTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Yritystapahtumat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Botta Events

Ostrobotnia tai tuttavallisemmin Botta on Helsingin yliopiston pohjalaisten osakuntien omistama ikoninen rakennus Helsingin Etu-Töölössä. Botta on monipuolinen ravintolakokonaisuus, jossa on järjestetty mitä erilaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia jo vuodesta 1912. Nykyinen osakuntien omistama ravintolayhtiö täytti vuonna 2020 50 vuotta.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousKokouspaketit alk. 49€/hlö
Katso tarjoustiedot