Aktiviteetit Espoo - Löydä tekemistä Espoosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Aktiviteetit Espoo

Tekemistä Espoossa? You got it! Tutustu Espoon aktiviteetteihin helposti Happensin avulla! Leffaan vai luontoon? Saunomaan vai seikkailemaan? Humppaamaan, hörppimään vai hohtokeilaamaan? Happensin kautta löydät tekemistä Espoossa niin perheille, kaveriporukoille, työtiimeille kuin lapsillekin. Etsi vaihtoehtoja, lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä ja yhteinen tekeminen voi alkaa!
Aktiviteetit Espoo - Happens

Espoo tekemistä – löydä sopiva aktiviteetti

Espoo on pinta-alaltaan valtava ja siksi myös täynnä tekemistä. Erilaisia aktiviteetteja löytyy väsymiseen asti niin sisältä kuin ulkoakin. Aktiviteetin valinta kannattaa aloittaa osallistuvan ryhmän kokoa miettimällä. Esimerkiksi Finnkinon yksityisnäytökseen mahtuu helposti vaikka koko firma, kun taas Vesiurheilukeskus Laguunin Wakeboarding sopii paremmin pienemmälle porukalle. Sijainnin puolesta kannattaa miettiä kuinka paljon aikaa aktiviteetille on. Nuuksion luontoon kannattaa ehdottomasti lähteä pidempää päivää viettämään, kun taas Suomenojalla sijaitseva VIP Bartendersin cocktailkurssi sekä Leppävaarassa sijaitseva BowlCircus Sellon hohtokeilaus ovat loistavien kulkuyhteyksien varrella lähempänä kaupunkia.

Happensin kautta löydät Espoon hauskimmat aktiviteetit yhteen koottuna. Voit lähettää ilmaisia tarjouspyyntöjä kerralla vaikka kaikille palveluntarjoajille, joiden aktiviteetit herättävät mielenkiintoa. Helppokäyttöisen ja inspiroivan palvelumme selaaminen on samalla hauskaa tekemistä ihan sellaisenaankin. Leikittele villeillä ideoilla ja koita keksiä parhaasi mukaan aktiviteetti, jota sinä tai muut osallistujat ette vielä ole kokeilleet. Vaikka boksin ulkopuolelta löytyy usein huikeita elämyksiä, on joskus täysin okei luottaa myös tuttuun ja turvalliseen. Väliäkö sillä vaikka suuntaisitte kymmenettä kertaa Trap Factoryn pakohuoneeseen, kunhan on mukavaa tekemistä!

Aktiviteetit Espoo – etsi tästä tekemistä Espoossa

Alle olemme vinkanneet erilaista tekemistä Espoosta. Voit tutustua kaikkiin Espoosta ja muualta pääkaupunkiseudulta löytyviin aktiviteetteihin sivun ylhäällä olevaa hakupalkkia käyttämällä.

Aktiviteetit Espoo – etsi tästä tekemistä Espoossa

Alle olemme vinkanneet erilaista tekemistä Espoosta. Voit tutustua kaikkiin Espoosta ja muualta pääkaupunkiseudulta löytyviin aktiviteetteihin sivun ylhäällä olevaa hakupalkkia käyttämällä.

Tekemistä Espoossa lapsille

Mikäli olet liikenteessä lasten kanssa, ei se ole este eikä mikään. Espoosta löytyy myös lapsille sopivaa ja monipuolista tekemistä. Ei kannata jännittää lasten ikää tai taitoja, alla olevat aktiviteetit on mahdollista suorittaa juuri lapsen omien kykyjen puitteissa. Parasta on, kun perheen pienimmätkin lapset pääsevät osallistumaan yhteiseen tekemiseen!

Itse järjestettyä tekemistä? Varaa siinä tapauksessa tila!

Joskus hauskinta tekemistä on pelailla lautapelejä, järjestää omat olympialaiset ja jauhaa turhanpäiväisiä ilman huolia yhtään mistään. Tässä tapauksessa kannattaa harkita vuokratilan varaamista erilaisia aktiviteetteja varten. Tai voipa ennen tilaan siirtymistä käydä pyörähtämässä jostain järjestetystä tekemisestä nauttimassa. Lisää näistä seuraavaksi!
Katso Espoon vuokratiloja »
Backbyn Kartano - Vaahtera - Happens

Mitä tekemisen lisäksi?

Seuraava aktiviteetti, mökkireissu vai yhteinen saunailta? Myös näiden kaikkien järjestäminen onnistuu Happensin kautta. Jos reissun päälle lähteminen kiinnostaa, katso aktiviteetteja Helsingin lisäksi, myös Turusta ja Tampereelta. Vaikka mikä olisi, älä ainakaan tyydy siihen, että päivässä voi olla vain yksi ohjelmanumero. Muista, että aktiviteettiin voi yhdistää vaikkapa kokouksen tai aktiviteetti voi olla osa esimerkiksi pidempää syntymäpäivän tai polttarien viettoa. Ei muuta kuin Espoon sekä muuta Happensin tarjontaa tutkimaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme