Elämystorppa - Liukulumikenkäily - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-10Retket alk.--,-- €/ryhmä

Elämystorppa - Liukulumikenkäily

Matkaa talven ihmemaahan liukulumikengillä!

Kerää porukka ja lähde upealle talviretkelle Nuuksion kansallispuistoon. Hangessa haltioitumista perheen kanssa, seikkailunhaluiset synttärit vai henkeäsalpaava henkilöstöpäivä? Liukulumikenkäily sopii kaikille, ja kaikkeen!

Liukulumikenkäily – mitä se on?

Liukulumikenkä yhdistää suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Liukulumikenkä (Altai Ski HOK) on ketterä, lumikenkiä nopeampi ja metsäsuksia kätevämpi. Ylämäessä sillä on loistava pito pohjaan upotetun nousukarvan ansiosta ja alamäessä se liukuu suksimaisesti. Metsäisessä Etelä-Suomen maastossa sillä on helppo ja mukava liikkua umpihangessakin.

Retki upeassa hangessa on loistava keino tutustuttaa talviseen suomalaismetsään vaikkapa ulkomaalainen vieraasi! Luonto myös elvyttää ja auttaa palautumaan stressistä. Siksi raikkaassa luonnossa liikkuminen on erinomaista ohjelmaa erilaisiin työporukan virkistyspäiviin!

Yhteystiedot

Ahvenevä 4 B 12, 02170 Espoo

Elämystorppa myyntipalvelu

020 743 2140
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Retket alk.--,-- €/ryhmä

Lisäpalvelut

Hiki pintaanUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Elämystorppa

Let’s take it outside! Luonnossa liikkuminen antaa ylimääräistä energiaa kiireiseenkin arkeen! Elämystorppa tarjoaa monipuoliset ohjelmapalvelut työporukan tiimipäiviin, kokoustapahtumiin sekä rentouttaviin virkistyspäiviin. Luonnossa mieli ja ajatukset virkistyvät, sekä aistit avautuvat.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme