VIP Bartenders - Cocktailkurssi ja tasting - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-50Cocktailkurssit alk. 95€/hlö

VIP Bartenders - Cocktailkurssit ja tastingit

Janoatko uusia kokemuksia?

Tuo ryhmäsi kokemaan ainutlaatuinen cocktailelämys ammattitaitoisten baarimestareidemme ohjaamana tai maistele erilaisia juomia tasting-tilaisuuksissamme. Yksi asia on ainakin varmaa: drinkkientekotaidot eivät koskaan mene hukkaan!

Cocktailkurssit

Yksityisillä cocktailkursseilla käymme läpi valittujen drinkkien lyhyen historian ja laadukkaiden raaka-aineiden mittasuhteet sekä valmistusmenetelmät viihdyttävällä tavalla – lopputuloksesta nauttimista unohtamatta.

Järjestämme kursseja joko valmiiden teemojemme tai räätälöidysti esitettyjen toiveiden mukaisesti. Kierrä maailmaa paikalliseen juomakulttuuriin uppotuen tai opi valmistamaan klassikkoelokuvista tuttuja cocktaileja Hollywood-tyyliin. Vai kiinnostaisiko sittenkin tietää, minkälaisia drinkkejä nautittiin 1920-luvun kieltolain aikaan?

Juomatastingit

Vaikka baarimikon taidot olisivat jo hallussa, uusia makuja voi maistella aina! VIP Bartendersin hulppealla studiolla järjestetään myös erilaisia juomatastingeja. Tastingissa pääsette maistelemaan valitsemanne kategorian tuotteita ammattitaitoisen kouluttajamme opastamana.

Maukkaat tastingit sopivat hyvin erilaisten illanviettojen ohjelmanumeroksi ja tilaisuus voidaan järjestää studiomme cocktail-luokassa, loungessa tai jopa saunaosastolla. Valitse juomakategoriaksi joko viinit, oluet, viskit tai erilaiset Gin & Tonic -cocktailit.

Yhteystiedot

Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo

Loading...

Hinnat

Cocktailkurssit alk. 95€/hlö

Cocktailkurssit alk. 95€/hlö

  • Matka maailmalle
  • Aikamatka
  • Matka tropiikkiin
  • Leffamatka

Cocktailkurssin kesto on noin 2 tuntia. Ryhmäkoko min. 8 henkilöä.

Juomatastingit alk. 75€/hlö

  • Viini-tasting
  • Olut-tasting
  • Viski-tasting
  • Gin & Tonic -tasting

Tastingit sisältävät 5 annosta ja kestävät noin 90 minuuttia. Ryhmäkoko min. 8 henkilöä.

Lisäpalvelut

Entä, jos jäisit pidemmäksi aikaa? VIP Bartendersin modernit tilat mahdollistavat uniikit yksityistilaisuudet. Tyylikkäässä loungessamme järjestät yrityksen kick-offit ja rennot illanvietot. Ylimmän kerroksen saunaosastolla vietät puolestaan hauskat kauden päättäjäiset, polttarit tai valmistujaiset.

Virkistyspäivät, myyntikokoukset, merkkipäivät… Räätälöimme yksityistilaisuudet sinun tarpeidesi mukaan!

A-oikeudetHenkilökuntaSaunaSisälläVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

VIP Bartenders

VIP Bartenders on vuonna 2008 perustettu suomalainen täyden palvelun cocktail-elämystalo. Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme laadukkaat koulutus-, viihde- ja tarjoilukokonaisuudet toivomasi teeman ja budjetin mukaisesti. Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan baarikokonaisuuden, viihteellisen showbaarin, hauskan workshopin tai tasting -ohjelmanumeron.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme