VIP Bartenders - Yksityistilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-40Päivävuokra alk. 300€

VIP Bartenders - Yksityistilat

Itku pitkästä ilosta tai jälkimmäisen päivän olotilasta, näitä juhlia jäät kaipaamaan!

Modernit tilamme mahdollistavat uniikit yksityistilaisuudet – tunnettuja cocktail-ohjelmanumeroitamme unohtamatta. Meillä järjestät virkistyspäivät, myyntikokoukset, polttarit, saunaillat ja muut tapahtumat juuri tarpeidesi mukaan!

Lounge

Tyylikäs Loungemme tarjoaa viihtyisät puitteet, olipa kyse sitten yrityksen kick-offista tai rennosta illanvietosta. Tilan pöydät ovat mahdollista järjestää erilaisten tilaisuuksien mukaisesti juhlia, ryhmätöitä tai tiiviimpää työskentelyä varten.

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-vieraita ja VIP-vieraillehan kuuluu tietenkin oma VIP-alue! Loungemme on varusteltu omalla baaritiskillä cocktail-, viini- ja juomalaseineen sekä laadukkaalla esitys- ja äänentoistotekniikalla. Kytke laitteisiin oma tietokoneesi ja laita juhlat – tai kokoustilaisuus – käyntiin!

  • Istumapaikat 20 henkilölle
  • Maksimikapasiteetti 40 henkilöä

Annetaanko tunnelman kuumeta entisestään?

Tilakokonaisuutemme ylimmästä kerroksesta löytyy viihtyisä saunaosasto, jonka yhteydessä on täysin varusteltu keittiö. Saunaosasto toimii tilaisuutenne jatkopaikkana tai tilana esimerkiksi hauskoille kauden päättäjäisille, polttareille, valmistujaisille tai rennoille pikkujouluille.

  • Saunatilassa istumapaikat 10 henkilölle
  • Maksimikapasiteetti 15 henkilöä

Yhteystiedot

Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 300€

Lounge päivävuokra max. 7 tuntia

  • ma-to 300 €
  • pe-su 450 €
  • Lisätunnit 75 €/h

Saunatilat 4 tunniksi

  • ma-to 199 €
  • pe-su 249 €

Aattopäivät ja juhlapyhät hinnoittelemme erikseen.

Lisäpalvelut

Baaritiski löytyy, mutta kukaan ei osaa valmistaa tilaisuuden arvoisia drinkkejä? Varaa ryhmällesi ainutlaatuinen cocktailelämys ammattitaitoisten baarimestareidemme ohjaamana!

Mikäli valmiit juomat ovat enemmän teidän juttu, voitte maistella erilaisia juomia tasting-tilaisuuksissamme. Maukkaat tastingit sopivat hyvin erilaisten illanviettojen ohjelmanumeroksi ja tilaisuus voidaan järjestää studiomme cocktail-luokassa, loungessa tai jopa saunaosastolla. Valitse juomakategoriaksi joko viinit, oluet, viskit tai erilaiset Gin & Tonic -cocktailit.

A-oikeudetVarattavissa myöhäänAstiastoTV / ValkokangasSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

VIP Bartenders

VIP Bartenders on vuonna 2008 perustettu suomalainen täyden palvelun cocktail-elämystalo. Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme laadukkaat koulutus-, viihde- ja tarjoilukokonaisuudet toivomasi teeman ja budjetin mukaisesti. Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan baarikokonaisuuden, viihteellisen showbaarin, hauskan workshopin tai tasting -ohjelmanumeron.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme