VIP Bartenders - Baaripalvelut - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-200Yksityiset baaripalvelut alk. --,--€

VIP Bartenders - Baaripalvelut

Kaupungin paras baari kaupungin kuumimpaan tapahtumaan!

Onko mitään parempaa kuin kohottaa malja kuplivalla suosikkicocktaililla? On! Se, kun pääsee kilistelemään omaan tapahtumaan suunnitelluilla cocktaileilla.

Oli valintasi sitten klassinen cocktailbaari, brändibaari tai visuaalisesti säväyttävä teemabaari, takaamme, että vieraasi viihtyvät ja vaikuttuvat! VIP Bartenders suunnittelee ja toteuttaa baaripalvelut tarpeesi mukaan. Oli etsinnässä sitten baari häihin, baarimikko juhliin tai brändin yksityiskohdat huomioiva bar catering yritystilaisuuteen, ovat räätälöidyt kokonaisuutemme vertaansa vailla.

Klassinen cocktailbaari

Cocktailbaari tuo tilaisuuteesi juhlavuutta, hienostunut juomavalikoima ylellisyyttä ja ammattitaitoiset, palvelualttiit baarimestarimme lisäarvoa.

Brändibaari

Brändibaari on puolestaan loistava valinta tilaisuuteen, jossa halutaan korostaa identiteettiä ja vahvistaa yritys- tai työnantajamielikuvaa. Huomioimme brändibaarissa yrityksen visuaalisen ilmeen, värit ja logot aina baarin ulkoasusta henkilökunnan vaatetukseen ja drinkkilistan värimaailmaan.

Villi länsi, Hollywood vai Oktoberfest?

Teemabaari on itsessään näyttävä elementti osa somistusta ja juhlien tarinaa. Karibialta kasinolle tai vanhan ajan tunnelmista tulevaisuuteen, luomme sinulle visuaalisesti näyttävän, mieleenpainuvan vetonaulan, joka viimeistelee juhlasi!

Eiköhän pistetä tapahtumasi näköinen baari pystyyn!

Yhteystiedot

Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo

VIP Bartenders myyntipalvelu

Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityiset baaripalvelut alk. --,--€

Lisäpalvelut

Ohjelmanumeroksi showbaari? Vauhdikas, yllättävä ja mieleenpainuva ohjelmanumero kruunaa tapahtumasi! Baarishow ihastuttaa, ihmetyttää ja ilahduttaa!

Showbaari rakentuu flairtending -baarimestariemme sirkushenkisen taituruuden, lentävien pullojen, pyörivien shakereiden ja maukkaiden drinkkien ympärille kokonaisuudeksi, joka ei jätä ketään kylmäksi! Toiveiden mukaisesti baarishow taipuu varsinaisen esityksen jälkeen palvelubaariksi, ilahduttaen kävijöitä ilmavalla tarjoilulla.

A-oikeudetCocktailHenkilökunta

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

VIP Bartenders

VIP Bartenders on vuonna 2008 perustettu suomalainen täyden palvelun cocktail-elämystalo. Suunnittelemme, tuotamme ja toteutamme laadukkaat koulutus-, viihde- ja tarjoilukokonaisuudet toivomasi teeman ja budjetin mukaisesti. Kauttamme saat tilaisuuteesi sopivan baarikokonaisuuden, viihteellisen showbaarin, hauskan workshopin tai tasting -ohjelmanumeron.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme