Mökkireissu - Järjestä upea mökkireissu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Mökkireissu

Luonnon rauhassa, saunan lämmetessä, metsän tuoksun hivellessä sielua, lepää jokaisen suomalaisen mieli. Ainakin ajatuksen tasolla. Nimittäin kun mökkireissua lähdetään järjestämään, saattaa tunnelma olla levollisesta kaukana. Saunan lämmetessä mökkiporukan volyymi nousee ja sen sijaan, että metsän hiljaisuudesta nautittaisiin, se todennäköisesti rikotaan. Väliäkö tuolla, sitä vartenhan mökkireissut on! Kerää ryhmä kasaan ja varaa mökki Happensin kautta.
Happens - Mökkireissu - Varaa mökkireissu Happensin kautta
Rantasaunalla meininki on taattu

Tästä muutama rantasauna vaihtoehdoksi. Tiedustele yöpymismahdollisuudesta lähellä tarjouspyynnössä!

Miksi varata mökkireissu Happens.fi:n avulla?

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön useammalle vuokramökille yhdellä kerralla. Kerää vain suosikkisi tarjouskoriin ja klikkaa pyynnöt matkaan! Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa mökkireissun buukkaaminen on!

Mökkireissun ”must have” -tuotteet

Ruokatuote, juomatuote ja yhteistä ohjelmaa: näistä on mökkireissu tehty! Ruoan puolesta voi valita tutun ja turvallisen nyyttärimeiningin, järjestää kunnon grillibileet tai tilata cateringin. Psst, Turun seudulla mökkeilijä: tsekkaahan Miss Klosen BBQ Catering tai BBQ-kurssi. Ylipäätään pitopalveluja voi myös etsiä Happensin kautta ja tilata vaikka saunamenun mökille!

Happensin ruokavinkit mökkireissuun

Mieti ajoissa, minkälaista ruokailua mökillä on tarkoitus järjestää. Tämä voi vaikuttaa mökin valintaan. Tarvitaanko sisäkeittiö ja tilaa buffetpöydälle? Halutaanko grillata terassilla? Tarkista, mitä välineitä ja keittiökoneita mökin keittiössä on tai kysy lisätietoja tarjouspyynnössä. Näin itse mökkireissulla ei tule sitten yllätyksiä. Yksi tärkeimmistä: muista varata yöpalaa ja aamupalaa sitten yön pikkutunneille sekä aamun olotilaan.
Happens - Miss Klose - BBQ Kurssit - Elämykset ja aktiviteetit

Ohjelmaa mökkireissulle

Mökkiolympialaiset pystyyn? Tietysti, ja tyylihän on vapaa: joko omatoimisesti tai vaikkapa jonkin Happensin kautta löytyvän aktiviteetintarjoajan kautta. Mökkireissulle voi tilata vaikka minkälaista ohjelmaa. Usein tarvitaan vain vapaata tilaa esimerkiksi pihalla ja sellaistahan mökiltä mitä luultavimmin löytyy. Mökille tilattu aktiviteetti on joustava tapa järjestää ohjelmaa vaikkapa tiimipäivän tai polttareiden kylkeen.
Tutustu tilausaktiviteetteihin
Happens mökkireissu - Tekemistä ja aktiviteetteja

Mökkireissulle rentoutumaan vai juhlimaan – vai työskentelemään?

Mökkireissun ei tietenkään tarvitse tarkoittaa juhlimista, riehumista ja yltiöpäistä bilettämistä. Mökille on ihana mennä viettämään aikaa rauhallisemmissakin tunnelmissa tai järjestämään vaikkapa kokouspäivä, jonka päätteeksi voidaan jäädä viettämään iltaa yhdessä. Paljussa huolet huuhtoutuu pois ja sauna lauteilla bondaillaan elämän kipeistä ja kiitollisuutta herättävistä kysymyksistä. Kaikkihan sen tunteen tietävät, kun mökiltä lähdetään kotiin ja tuntuu, että missä sitä on oikein ollut. Jokin retriittimäinen vaikutus mökkireissulla vaan aina on. Oli mökkiseurana sitten ystävät, serkukset tai työkaverit, löytyy Hawkhilliltä palvelut joka lähtöön.

Mökkireissu kaupungissa?

Saunatiloilla on vähintäänkin yhtä rentouttava vaikutus kuin mökkireissulla. Tutkiskele avoimin mielin Happensin tarjontaa: entä jos järjestäisittekin mökkireissun kaupunkikonseptilla, jossa paljun ja järviterassin sijaan nautittaisiin paljusta lasitetulla kattoterassilla kaupungin yllä? Tämmöinen vaihtoehto löytyy esimerkiksi Verner-kattosaunalta.

Luontoon!

Olet varmaankin kuullut Nuuksion kansallispuistosta ja Kisakalliosta? Tiedätkö, mitä kaikkea nämä kohteet tarjoavat? Mikäli porukkanne koostuu innokkaista luonnossa liikkujista, kannattaa mökkireissu suunnata ehkä jompaankumpaan näistä. Alta voit tutustua Nuuksion kansallispuiston ja Kisakallion tarjontaan omilla sivuillaan.

Kaikki tapahtumat

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme