Saunatilat Vantaa - Tutustu ja varaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Vantaa

Saunailta suunnitteilla? Happensilta löydät Vantaan parhaat saunatilat, ja niitähän on! Monipuolisia tilakokonaisuuksia löytyy kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin sopivaksi. Happensin kautta lähetät ilmaiset tarjouspyynnöt kätevästi yhdellä kertaa. Ei muuta kuin suunnitelmat tulille ja kiuas sihisemään!
Saunatilat Vantaa

Porukka kuin porukka

– on sauna paikka parhaille muistoille! Tapaat sitten parhaita ystäviä synttäreiden merkeissä tai haluat viettää aikaa työkavereiden kanssa toimiston ulkopuolella, tulee lauteilla jaettua ne hauskimmat hetket. Happensin tarkoitus on auttaa suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia illanviettoja ja tapahtumia helposti. Suunnataan saunaan sitten polttariporukalla tai pomon seurassa, järjestelyt sujuvat meidän kauttamme nopeasti ja vaivattomasti. Selaa vaihtoehtoja ja lähetä tarjouspyynnöt sijainniltaan ja tyyliltään sopivimpiin kohteisiin.

Muistilista sopivan saunatilan varaamiseen

Saunatilaa varattaessa kannattaa miettiä tilaisuuden teemaa, kulkua ja osallistujamäärää. Onko tarkoitus viettää iltaa muuallakin kuin valitussa saunatilassa? Tarvitaanko tilaa ohjelmanumeroille, ruokailulle tai vaikkapa kokoustamiselle? Olemme koonneet alle muutamia vinkkejä, mitä kannattaa pohtia saunatilaa valittaessa.

  • Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin rauhassa – mieti boksin ulkopuolelta!
  • Sijainti: Haluatko, että saunatilan läheisyydestä löytyy majoitusmahdollisuuksia, ravintoloita tai muita elämyksiä tarjoavia palveluita?
  • Kysy rohkeasti saunatilojen lisäpalveluita tarjouspyynnön yhteydessä!
  • Tarjoilut: Tarkista saunatilan käytännöt tarjoiluiden suhteen. Saako tilaan tuoda omia juomia ja ruokia vai hoituuko palvelu saunatilan puolesta?
  • Oleskelutila: Kalusteina sohvat vai pöydät ja tuolit? Vai kenties molemmat?
  • Kuinka pitkään saunailtaa on toiveissa viettää? Tarkista, onko tila varattavissa myöhään. Varmista myös tarvitseeko aikaa varata myös esimerkiksi tilan siivoamiselle.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Huolet sikseen! Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhteen tai useampaan löytämääsi saunatilaan kätevästi samalla kerralla. Saunatilojen palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa saunatilan varaaminen on!
Saunomista Vantaalla

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme