Vuokratilat Vantaa - Löydä sopiva vuokrattava tila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokratilat Vantaa

Happensilta löydät kootusti Vantaalta löytyvät vuokratilat. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin tai etsi vuokratiloja Vantaalta hakupalkista omilla kriteereilläsi. Teit kummin vain, kaksi asiaa on varmaa: sopiva vuokratila löytyy varmasti ja vielä helpolla löytyykin! Happens tekee tilaisuutesi järjestämisestä vaivatonta.
Happens vuokratilat Vantaa - löydä sopiva vuokrattava tila Vantaalta
Pienet vuokratilat Vantaa

Mikäli vieraslistalla on ystävät, perhe tai osallistujina vain työtiiminne, ei todennäköisesti tarvitse ballroomeja ja suuria tapahtumatiloja edes etsiä. Katso tästä vuokratiloja alle 50 henkilölle:

Vantaa vuokratilat isommille tilaisuuksille

Tästä löydät suurempia vuokratiloja Vantaalta. Löytyy ravintolasalia, juhlasalia, elokuvateatteria, seminaaritilaa ja maalaistunnelmaa. Etsi sopiva!

Vuokratilan etsijä – muista nämä vinkit:

Vuokratilan etsiminen voi joskus olla pitkän työn takana. Sopivaa tilaa ei meinaa löytyä millään ja puhelimen muistio on rustattu täyteen toiveita, tarjoiluideoita, vieraslistoja, ohjelmanumeroita ja muuta tilpehööriä, joka pitäisi vuokratilaan ja itse tilaisuuteen mahduttaa. Jotta voisit valita ne tärkeimmät tarpeet ja aloittaa tilan etsimisen, olemme listanneet muutaman tärkeimmän vinkin, joilla sopiva vuokratila kannattaa valita. Luota meihin, kokemusta on. Olemme täällä apuna!

Budjetti

Mieti budjettia valmiiksi tilavuokralle, mutta myös kokonaisuudessaan koko tilaisuudelle. Kun hahmottelet budjetin myös tarjoiluille, koristeluille ja mahdollisille ohjelmanumeroille, näet paremmin, mikä olisi sopiva osuus tilavuokralle.

Sijainti

Omassa rauhassa vai kaupungin keskuksen sykkeessä? Vantaalla on helppo liikkua niin autolla kuin julkisillakin, mutta mikäli haluat vuokratilan sijaitsevan hieman syrjemmällä, mieti kuljetuksia ja majoitusmahdollisuuksia.

Vierasmäärä

Ja ennen kaikkea miten haluat vieraiden jakautuvan tilassa. Haluatko kaikki vieraat samaan tilaan vai käykö, jos vuokratilassa on useita eri huoneita, joissa seurustella rennommin?

Ohjelmanumerot ja esiintyjät

Juhlissa tai missään muussakaan tilaisuudessa ei kukaan jaksa pönöttää. Tehkää mieluummin jotain hauskaa! Ehkä nämä eivät sovi teemaanne, mutta annetaan nyt kuitenkin parit extreme-ideat.

Tilan tekniikka

Huomioi myös tarvitseeko vuokratilaan äänentoistoa, mikrofoneja, erilaisia valaistusratkaisuja, valkokangasta, esitystekniikkaa tai muita teknisiä erityistarpeita.

Tarjoilut omasta reseptikirjasta vai pitopalvelulta?

Tässä kohtaa sinulla on joku idea siitä, minkälainen ruokapuoli tapahtumassasi on tai sitten olet täysin vailla ideoita. Molempiin löytyy ratkaisu! Mikäli vuokratila tarjoaa myös cateringin, ilmaise ideasi ruoan ja juoman suhteen jo tarjouspyynnössä. Jos taas tajusit vasta nyt, että aivan – jotain pitäisi varmaan tarjotakin, voit hakea inspiraatiota mm. täältä:
Pitopalvelu Vantaa »
Happens vuokratilat Vantaa - löydä sopiva vuokrattava tila Vantaalta

Etsi myös muita tiloja

Mikäli etsinnässä on tietynlainen vuokrattava tila, esimerkiksi saunailtaan, juhliin tai kokoukseen, voit etsiä tiloja suoraan myös seuraavilta sivuilta: Saunatilat Vantaa, Juhlatilat Vantaa, Kokoustilat Vantaa, Hääpaikat Vantaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme