Villa Smeds - Teemajuhlat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-120Teemajuhlat alk. 500€

Villa Smeds - Teemajuhlat

Cowboy-bootsit jalkaan ja karkeloimaan, kitara kaulaan ja rokki soimaan!

Villa Smedsin hulppea maalaisromantiikkaa huokuva tapahtumatila on vertaansa vailla oleva paikka ainutlaatuisille teemajuhlille. Nauti willeistä Willi Länsi -juhlista, lähde aikamatkalle renessanssiajan Venetsiaan tai vietä huikean hauska ilta Rock ’n’ Roll -tunnelmissa!

Me Villa Smedsillä olemme erikoistuneet järjestämään erilaisia teemajuhlia yrityksille. Asiakkaamme ovat päässeet muun muassa tutkimaan salakapakan aarteita, kokeilemaan veitsenheittoa ja revolveriammuntaa sekä tutustumaan hullukurisiin urheilulajeihin latinojumpasta polkuautoiluun.

Teemajuhlien järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Valitse vain sopiva neljästä valmiista vaihtoehdosta – Willi Länsi, Venetsialaiset Naamiaiset, Rock ’n’ Roll tai liikuntapäivä – ja me järjestämme kaiken somistuksista ohjelmanumeroihin, cateringiin ja esiintyjiin.

Hillittömiä aktiviteetteja vai hengellistä mystiikkaa? Willi Länsi -juhlissa osallistujat pääsevät itse kokemaan villin lännen aktiviteettien koruttoman ja samalla hillittömän hauskan olemuksen. Venetsialaisissa Naamiaisissa tunnelmanluonnista vastaavat puolestaan jonglöörit, elävät patsaat sekä ennustajat.

Illan kruunaa teemanmukainen show…

…ja tästä eteenpäin lava onkin teidän, eli kannat kattoon ja ilo irti! Tervetuloa nauttimaan aidosta 50- ja 60-luvun rokkitunnelmasta, tyylikkäistä vanhanajan tanssiaisista tai hakemaan roppakaupalla hyvää oloa!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Kokonaisuudessaan tapahtumatilamme on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Tilassamme on 20 kuuden henkilön pöytää sekä tuolit 120 henkilölle. Tilaan saa tuoda omat alkoholijuomat ja käytössänne ovat juomakylmiöt. Maittavat teemanmukaiset tarjoilut tulevat yhteistyökumppanimme kautta.

Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan lumoavien teemajuhlienne suunnittelu!

Yhteystiedot

Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa

Villa Smeds myyntipalvelu

041 504 7038
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Teemajuhlat alk. 500€

Tilavuokra klo 9:00-24:00

  • maanantai-keskiviikko 500 €
  • torstai 700 €
  • perjantai 1200 €
  • lauantai 1750 €
  • sunnuntai 700 €
  • sis. perussiivouksen

Sunnuntaisin mahdollista vuokrata tilaa myös tuntihinnoittelulla 100 €/h, minimilaskutus 3 tuntia + siivous 150 €. Kysy lisää tapahtumahinnoittelustamme ja lisäpalveluistamme.

Lisäpalvelut

Kun mikään ei riitä, tarvitaan lisää! Haluaisitko kruunata teemajuhlasi vaikkapa lisäohjelmalla tai onko mielessäsi jokin aivan muu teema? Vai järjestäisitkö tilaisuutesi mieluummin omissa tiloissanne, mutta tarvitset apua järjestelyissä ja suunnittelussa?

  • Somistuspalvelut
  • Ohjelmanumerot, kuten bändi tai tulishow
  • Monipuoliset juhlajärjestelypalvelut

Tarjoamme myös suunnittelu- ja kuljetuspalvelut asiakkaan omissa tiloissa toteutettaviin tapahtumiin!

ÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaOmat juomatSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Villa Smeds

Villa Smedsin juhlatila ympäröivine piha-alueineen luo erinomaiset puitteet 20-120 henkilön yritystilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten kesäjuhlat, kokous, koulutus, kick-off tai illallistilaisuus, Villa Smeds on onnistunut valinta. Pihapiiri ja läheinen Vantaanjokilaakso ympäristöineen soveltuvat hyvin myös virkistyspäivien viettoon.

Tutustu tapahtumapaikkaan
UKK

Mihin aikaan juhlat on lopetettava?

Juhla-aika päättyy klo 24:00 ja musiikin soitto tulee lopettaa klo 23:30. Poikkeukset tästä eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Milloin tilaan voi tulla tutustumaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme